Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

.-

[SPOILER]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
[/SPOILER]

Αντιφασισμός και Φασισμός έχου γίνει ένα σε αυτή τη μίζερη χώρα καθώς άτομα γίνονται έρμαια έξυπνων ηγετών διαφόρων παρατάξεων αυτό που λέει ο γιοτζιμπο είναι ότι ότι και να έλεγαν οι φυλλάδες ΟΤΙ και να έλεγαν σε μία δημοκρατική χώρα υποτίθεται ότι μπορεί να ακουστεί και αν είναι ηλίθιο τότε να αγνοηθεί και να κατακριθεί με σωστά επιχειρήματα όχι ντού και ξύλο από τούς δήδεν αντιφασιστές και φασιστές που είναι άμυαλα πιόνια.

Σε μια δημοκρατική χώρα οτιδήποτε αντιτίθεται ετυμολογικά στην ίδια τη λέξη θα έπρεπε να απαγορεύεται.

To κακο με τον αντιφασισμο στην Ελλαδα ειναι πως στην καλύτερη περίπτωση εκδηλώνεται με ανθρωπιστικους όρους και στην χειρότερη με συγκρουσεις και ξυλο με τους φασιστες. Το πρόβλημα με τον φασισμο ειναι ταξικό και πρέπει να αντιμετωπιστει αναλόγως. Ενα σοβαρο αντιφασιστικο κινημα δεν νοειται να μην ειναι ταξικο παράλληλα (και το αντίστροφο εννοειται).

Δεν νομίζω να πιστεύω στην ελευθερία του λόγου λιγότερο από εσένα Yojimbo. Οι συγκεκριμένοι βέβαια χρησιμοποιούν την ελευθερία του λόγου για να κινούνται εναντίον της (όπως και ενάντια σε πολλές άλλες βασικές ελευθερίες) και για να προάγουν τη βία.
Το ξαναέγραψα και πριν, η συγκεκριμένη οργάνωση θα έπρεπε να είχε τεθεί εκτός νόμου ως τρομοκρατική.
Σαφώς και δεν δικαιολογώ ούτε έχω την παραμικρή συμπάθεια για αυτούς που τους την έπεσαν και που είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ναι, η δουλειά της αστυνομίας κανονικά είναι να είχε μπαγλαρώσει και τους μεν και τους δε. Άλλο αυτό όμως, άλλο να εκφράζεις κατανόηση (“τι να κάνουν οι άνθρωποι”) για τους Χρυσαυγίτες που έτρεξαν στην αστυνομία να “προστατευτούν”. Αν ήταν περισσότεροι ή βαρύτερα οπλισμένοι θα ήταν απλά οι ίδιοι οι θύτες.

Είναι σαν κάποιους που λένε για το “καημένο το παιδί που το σκότωσαν στη Λαυρίου”…
Ώπα! Από τη στιγμή που πας σε τέτοιο ραντεβού, είσαι συνηδειτοποιημένος τραμπούκος. Το αν σε σκότωσαν/έδειραν/γάμησαν και δεν ξέρω τι άλλο, δεν σε εξαγνίζει. Αν μπορούσες θα τους τα είχες κάνει εσύ, για αυτό πήγες εκεί. Παραμένεις τραμπούκος, απλά είσαι αναποτελεσματικότερος τραμπούκος σε σχέση με τον απέναντι! Tough luck, γιατί πρέπει να σε λυπηθώ;

Ρε συ Red Rum τώρα…
Κυνήγι μαγισσών θέλεις να ξεκινήσεις;

A, επίσης Manson: Έχω κουραστεί να διαβάζω να γράφεις πως τα πάντα είναι ταξικά και από την άλλη να μαθαίνω για τα φυντάνια των “πυρηνών” που γνωρίστηκαν στο… Αρσάκειο!
Δεν ξέρω, μήπως πρέπει να προβληματιστείς αν εκτός από τα “ταξικά” αυτό που κάνει κάποιον αναρχικό ή και τρομοκράτη σήμερα είναι το… Οιδιπόδειο! :p:lol:

έχεις αρνηθεί να πάρεις φυλλάδιο τους, ή το έχεις πετάξει στα σκουπίδια ή στον δρόμο??
καντο αυτό να δεις τι θα γίνει…δεν είναι ότι μοίραζαν φυλλάδια…το τι γίνετε μετά από αυτό μετράει…
σου εύχομαι να μου σου τύχει και είσαι μόνος σου…

*υποστηρίζετε την ελευθερία να σου τραβήξει μαχαίρι ο άλλος ή να σου σπάσει τα κόκαλα, ή και ακόμα να σε σταμπάρει ο άλλος για αργότερα μόνο και μόνο επειδή δεν θα πάρεις το φυλλάδια του…μπράβο…το πιάσατε το νόημα της φράσης του Βολταίρου

τα παντα πρεπει να αντιμετωπιζονται ταξικα! συμφωνω με τον manson21! ο καπιταλισμος απο μονος του κανει το διαχωρισμο! ετσι ειναι τα πραγματα! υπαρχουν 2 ταξεις η μια καταπιεζει(αστικη) και η αλλη καταπιεζεται(εργατικη)! αλλα ας μην αναλυσουμε Μαρξ!

τωρα για τους φασιστες της Χρυσης Αυγης θα πω ενα πραγμα που το ειπε και καποιος παραπανω νομιζω…ειμαι της αποψης να εχουν ολοι το λογο εκτος απο τους φασιστες! ειναι ο ρολος τους τετοιος που πανε να καταργησουν τη δημοκρατια(εστω και αν ειναι αστικη) γιατι να τους δωσω ελευθερο λογο? δεν το καταλαβαινω! ναι νταξ…διαφωνω με τα “ξυλικια” μεταξυ φασιστων και αναρχικων(εννοειται δεν τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια γιατι καποιος ανεφερε οτι φαισμος και αντιφασισμος εχουν γινει το ιδιο) αλλα συμφωνω με τη δημιουργια κινηματος εναντια σε αυτο το συστημα συνολικα που θα εχει πτυχες και εναντια στους φασιστες και στην τρομοκρατια! και οταν γινει αυτο το κινημα ισχυρο να δουμε αν ποτε οι Χρυσαυγιτες θα βγουν να μοιρασουν τα ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΙΑ τους, να μαχαιρωσουν κανεναν, να καψουν στεκια και να χαρακωνουν καθηγητριες που κανουν μαθηματα σε μεταναστες! γιατι αυτη ειναι η Χρυση Αυγη και αυτα κανει! και απο κοντα και οι μπατσοι!

Ρε ο Μιχαλολιακος πηρε 9500 ψηφους και εδρα.9500 !!!8O8O.Και ποιος ειπε οτι συμφωνουμε με τον Βολταιρο .

Εδιτ.Α τα λετε στο αλλο τοπικ.Παω εκει.Βεβαια αστυνομικη βια,ρατσισμος χρυση αυγη κολλαει και εδω.

Πολύ σωστός :!:

Λοιπόν μην μπουκώνουμε το τόπικ άλλο, έρχεται η 17Ν εξάλλου :stuck_out_tongue:
Τα νέα μέτρα να δω βέβαια πότε θα ανακοινωθούν :lol:

ε μαλλον μετα! οπως και τον Μαιο μετα την 1 Μαη! αλλα με εκπλησσει συνεχεια η ΠΑΣΟΚαρα!

Θα συνεχίσεις να κουραζεσαι να το διαβάζεις γιατι ειτε σ’ αρεσει είτε όχι ετσι ειναι.

To :lol: το βάζεις γιατι νομιζεις ότι ειναι αστειο αυτο που λες; Δεν ξέρω ποιοι τρομοκράτες γνωρίστηκαν στο Αρσάκειο πάντως αυτό που κάνει κάποιον αναρχικο είναι η στοιχειώδης ευαισθησία να θέλει να αλλάξει αυτό που δεν γουσταρει. Και καλο ειναι να μην μιλάμε για πραγματα που δεν ξερουμε γιατι ο αναρχικος χωρος γενικα δεν αποτελειται ουτε από παιδια του Αρσάκειου, ουτε από αστους και αφεντικά. Υπάρχει πάντα ενα φαινόμενο που λέγεται “απάρνηση ταξικής θέσης” αλλα κατα κυριο λόγο από παιδια εργατοοικογενειων αποτελείται ο χώρος και από εργάτες. Το επειχείρημα σου (οι αναρχικοι ειναι πλουσιόπαιδα μπλα μπλα μπλα) καθώς και τα όσα λες για το indymedia ειναι οι ίδιες γραφικότητες που λένε οι φασιστες. Τυχαίο;

Δε νομίζω, γενικά, αλλά κοίτα να δεις Μάνσον, παρ’ όλο που σ’ αυτό το θέμα είμαι μαζί σου και όντως είναι πονηρός ο συμψηφισμός που πάει να κάνει ο Μule, το ζήτημα της μικροαστικής προέλευσης του αναρχισμού (σε αντιδιαστολή με την προλεταριακή προέλευση του κομμουνισμού) είναι υπαρκτό και έχει αναλυθεί εδώ και αιώνες. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετοί αναρχικοί καθαρά λαϊκής/εργατικής καταγωγής, όπως και κάποιοι κομμουνιστές προερχόμενοι από ευκατάστατες, έως και εύπορες οικογένειες, έτσι; Απλά είναι αλήθεια ότι κατά κανόνα συμβαίνει το αντίστροφο, και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει κανείς γι’ αυτή την αλήθεια.

Αναλυθεί από ποιους? έχεις κάποια ανάλυση υπόψην σου να διαβάσω? Πάντως αν έχει αναλυθεί φαντάζομαι θα έγινε όχι πριν πολύ καιρό, αλλά μετά την α διεθνή.

Γαμω τη δημοκρατια σας δηλαδη.
Κομματι ‘‘Φασιζουσας’’ κοινωνιας εβρισκε διεξοδο απο ακραιες οργανωσεις ειτε μεσω κομματων οπως η ΝΔ—>Αργοτερα μερος αυτου του κομματιου δημιουργει το ΛΑΟΣ και ‘‘μαλακωνει’’ αναγκαζωμενο απο τις αρχες υποκρισιας του κοινοβουλευτισμου—>τον τελευταιο καιρο εκμεταλλευομενο καταστασεις και συνθηκες το φασιζουσα γινεται φασιστικη και εκφραζεται ανοιχτα μεσω της Χ.Α. ακομα και στο Δ.Σ. του δημου Αθηνων.

Εν τω μεταξυ εχουμε κοσμο που υποστηριζει την ελευθερια επιλογης και ελευθερια εκφρασης μεχρι θανατου ενω παραλληλα νομιμοποιει τη φασιστικη ρατσιστικη δεξια(οση σημασια και αν εχει αυτο) που προφανως αντιτιθεται σε κατι τετοιο(αν εισαι μεταναστης ή υποστηρικτης αυτων ή κανεις καμια παρουσιαση για κανα βιβλιο ή για καμια μειονοτητα:P)…Δηλαδη νομιμοποιειτε ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ,ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.Να σας χαιρετε η μανα σας.

Tραγικοι ειστε ολοι…Πρωτα απο ολους εσεις οι 10000 που βρηκατε εδαφος να ξαμολυσετε τις πεποιθησεις που μεχρι τωρα ηταν κρυμενες κατω απο μανδυες οπως ‘‘δεξιος’’,’‘πατριωτης’’,’‘αγανακτισμενος’’ και κατα δευτερον ολοι εσεις που ακομα και πισω απο το πληκτρολογιο καθεστε και δικαιολογειτε τη βρωμα και τον μισανθρωπισμο…

Ευχαριστω

ωραιος φιλε.

κ βεβαια οσα τα μμε προοθουν τν ξενοφοβια ,οσο τους δολοφονους εθνικιστες της χ.α. τους παρουσιαζουν ως αγανακτησμενους κατοικους του αγ. παντελεημονα κ του καθε αγ. παντελεημονα κ οσο υπαρχουν ατομα π θεωρουν ελευθερια λογου κ αποψης τν φασισμο κ θεωρουν τν αντιφασιστικη η αναρχικη δραση συνωνημη του τοτε το ποσοστο τν 10000 φασιστων κ κρυφοφασιστων θα αυξανεται. οπως επισης σ αυτο συμβαλη κ η ανυπαρξια τν αριστερων κομματων π δειχνουν να εχουν χασει τν προσανατολισμο τους κ να μν ξερουν ουσιαστηκα τι πρεσβεβουν.

αν κ αυτο το ποσοστο φανηκε τοσο κ λογω κ της μεγαλης αποχης σε αυτες τις εκλογες αλλα ωστοσο δν παυει να ειναι ανησυχιτικο (για καποιους τουλαχιστον).

Καταρχάς, επειδη έχω ένα μικρο κολληματάκι με τον διαχωρισμό “Αναρχικοι-Κομμουνιστές”, νομίζω πως ο δόκιμος διαχωρισμός είναι “Αναρχικοι-Μαρξιστές/Λενινιστές” δεδομένου πως και οι Αναρχικοι είναι ένα είδος Κομμουνιστών. Από εκει και πέρα, Γρακχε δεν ξερω από που προκύπτει πως ο αναρχισμός είναι μικροαστικης προέλευσης. Η πρώτη Διεθνής που αποτελούταν από αναρχικους κατα κύριο λόγο δεν νομίζω να αποτελούταν από ανθρώπους που δεν ήταν προλετάριοι ενώ αν ρίξεις μια ματιά στις χαρακτηριστικότερες μορφές του αναρχικου κινήματος θα δεις κατα κύριο λόγο εργάτες σε αντίθεση με τις χαρακτηριστικές μορφές του μαρξιστικου/λενινιστικου κινηματος. Τέλος πάντων, δεν θα κάτσω τωρα να μετράω ποιος την έχει μεγαλύτερη την επαναστατικότητα, είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και άσχετη με το περιεχόμενο της παρούσας κουβέντας. Το πρόβλημα Γράκχε είναι ότι ο Μιουλ δεν πήρε ιστορικά το ζήτημα του αναρχισμου για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτή η θεώρηση έχει (μικρο)αστικές καταβολές. Ανεξάρτητα από το αν αυτό που λες ισχύει ή όχι (για μένα δεν ισχύει αλλα επαναλαμβάνω πως είναι άλλη κουβέντα αυτή), αυτή την στιγμή ο αναρχικος χώρος (της Ελλάδας τουλάχιστον) αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από ανθρωπους της εργατικής τάξης και αυτό είναι αναμφισβήτητο γεγονός και μπορει να το βεβαιώσει ο οποιοσδήποτε κινείται στον χώρο αυτό. Μπορεί ο Μιουλ να βολεύεται με το να απαξιώνει έναν ολοκληρο χώρο υπονοώντας πως “δεν ειναι και τιποτα προλετάριοι αγωνιστές δα, πλουσιόπαιδα που κανουν το χόμπι τους ειναι” αλλα αυτό δεν ισχύει και φανερώνει ασχετοσύνη του κερατά, τι να κάνουμε τωρα; Εντάξει, το ξέρουμε ότι όποιος δεν καταπίνει αμάσητη την παραμύθα περί κοινωνικής ειρήνης, του χαλαει την βολή αλλα αυτό δεν τον νομιμοποιεί να λέει μπούρδες. Που επαναλμβάνω, αρέσει δεν αρέσει, είναι οι ίδιες μπούρδες που λένε και οι φασίστες.

Χτες στο ΣΚΑΙ πάντως, στους φακέλους του Παπαχελά , ο Τέλλογλου μας έδειξε ξεκάθαρα πως οι τα παιδιά ευκατάστατων οικογενειών από τα βόρεια προάστια που πήγαιναν στο Αρσάκειο, γίνονται αναρχικοί και μετά τρομοκράτες . Ο ίδιος τέλλογλου που τον απρίλη ( χαχα έχει και σαν μήνας τη φάση του) έγραφε πως πρέπει να καταλυθεί στην ουσία το σύνταγμα( 8O ) για να ξεπεράσουμε την κρίση.

Να σου πω τι γίνεται αγαπητέ Ζούγκλα τα παιδιά των Βορείων Προαστίων έχουν την μόρφωση και την ευκαιρία να μπούν όσο πιο έντονα στην Ένοπλη Δράση!!!
Το νέος είδος Αντάρτικου Πόλεμου δεν είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ αφού η ιδέα τους είναι ο μηδενισμός και η καταστροφή για να εξυπηρετήσουν το ΥΠΕΡ-ΕΓΩ τους…
Σε αυτό φταιεί η οικογενειακή τους ανατροφή και ή δήθεν επαναστατική κουλτούρα ορισμένων μεγάλων αντιεξουσιαστών φωστήρων…

Εγώ σχολιάζω την δημαγωγική αντίληψη του ΣΚΑΙ και των μεγαλοαστυνόμωναντιτρομοκρατών #-o
Έτσι όπως το πάνε όμως θα φορτώσουν στους πυρήνες το χρέος της χώρας :stuck_out_tongue:
Επίσης έχουν εξωκείλει τελευταία με τους τρομονόμους…Θα τα βρούμε μπροστα μας αυτά…

Για την ώρα δείτε αυτό

Εικοσάχρονος Πολωνός που κρατούνταν στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα πήδηξε το βράδυ του Σαββάτου στο κενό από τον τρίτο όροφο των κρατητηρίων στην προσπάθειά του να αποδράσει, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πτώση του στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου, όπου βρίσκονται τα κρατητήρια, και εξέπνευσε λίγο μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Είχε συλληφθεί στις 11 Νοεμβρίου για απόπειρα κλοπής.

Οι ακριβείς συνθήκες της απόπειρας απόδρασης και του θανάσιμου τραυματισμού του κρατούμενου ερευνώνται.

από in.gr

Mε το φτωχο μου το μυαλο φανταζομαι οτι ενας ανθρωπος, υπο κανονικη ψυχικη κατασταση, [U]δεν πηδα απο τον 3ο οροφο[/U] για να δραπετευσει.
Αρα καποια απο τα τρια παρακατω συνεβη :

1. ο τυπος δεν ηταν στα καλα του και την επεσε στο κενο ετσι απλα…
  2. τραβουσε τα πανδεινα εκει μεσα, και για να “γλυτωσει” απο την καλομεταχειριση επεσε στο κενο…
  3. τον τυπο τον εριξαν στο κενο…

διαλεγετε και παιρνετε εκδοχη…