Eμ, θα πάρω μόνο το 3, γιατί έχω διαβάσει ιστορία και ξέρω πόσους έχουν βουτήξει από τον 3ο της ασφάλειας καμιά 65αριά χρόνια πίσω.
Αθάνατη Ελληνική Δημοκρατία φίλε…
Χούντα τότε…χούντα τώρα!!!
Οι αγαπημένοι μας κωλομπατσοι τιμησαν τον μισθό τους πάλι σημερα…
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1224483
ε κλασικα πραματα…! το νου μας να ειμαστε συγκροτημενοι στην πορεια του Πολυτεχνειου!
[B]Τραυματισμός διαδηλώτριας από δυνάμεις της αστυνομίας[/B]
Τραυματισμός διαδηλώτριας, σύμφωνα με πληροφορίες, από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σημειώθηκε μετά το πέρας της πορείας που πραγματοποίησαν πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι, από το Πολυτεχνείο στο υπουργείο Οικονομίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πατησίων, όπου αφού είχε διαλυθεί η πορεία, οι διαδηλωτές απομακρύνονταν ανά ομάδες. Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, περνούσαν από το σημείο και [B]σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες επιτέθηκαν απρόκλητα εναντίον διαδηλώτριας την χτύπησαν με γκλοπ στο κεφάλι και κατόπιν την έριξαν στο έδαφος κλοτσώντας την παντού. Οι μάρτυρες του περιστατικού σημειώνουν ότι οι άντρες της αστυνομίας αρχικά θέλησαν να την προσαγάγουν αλλά όταν είδαν ότι ήταν χτυπημένη την άφησαν στο σημείο και έφυγαν. [/B]Η κοπέλα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αμερικανή υπήκοος φέρεται να διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό.
Αρ…δια οι μπάτσοι, αλλά και μα…κες ορισμένοι μπαχαλάκηδες (περιέργως στην συγκέντρωση του κκε δεν έγινε τίποτα, ως συνήθως). Όσο κάποιοι δεν περιφρουρούν σωστά τις πορείες τους, τόσο οι άλλοι θα παίρνουν θάρρος και θα την πέφτουν σε όποιον πετύχουν πιο εύκολα.
Καλά, ορισμένα σχόλια στο indymedia είναι απλά αστεία (πόλεμος λέει ο άλλος :lol:)
Καμιά 20αρια φουσκωτοί με πλήρη εξάρτηση,γκλοπ και μηχανές μεγάλου κυβισμού πάνω σε μια κοπέλα 1,60 το πολύ. έτσι απλά. Ακου πόλεμος… Αστεία πραγματα…
αφου δεν εγινε τιποτα στην πορεια του ΚΚΕ ας δωσει κανα συγχαρικι ο Καρατζαφυρερ οπως τον Δεκεμβρη! το θεμα δεν ειναι μονο η χωροταξικη περιφρουρηση αλλα και η ιδεολογικη! μεσα σε ολα ομως να υπαρχει αλληλεγγυη οχι να παει καποιος να χωθει σε μπλοκ για να προστατευτει και να τον διωχνεις γιατι δεν ειναι μελος ή μπορει να ειναι πρακτορας! βοηθας το κινημα να αναπτυξει τη συνειδηση να μην κανει μπαχαλα (κατα την αποψη μου οχι μονο δεν βοηθανε αλλα μας πανε και πισω) και να ειναι οργανωμενο- συγκροτημενο για να δωσει τη μαχη και τη συγκρουση(με το συστημα με τα συνθηματα και τη σταση και με τους μπατσους αν χρεαστει!)
Δεν ειναι ειδηση αυτο…Ουτε ειδηση ειναι το γεγονος οτι μολις τελειωσε η συγκεντρωση του ΚΚΕ τα μεγαφωνα ουρλιαζαν και ελεγαν στον κοσμο να φυγει απο τα μετρο Συνταγμα και Μοναστηρακι και οχι Πανεπιστημιο Ομονοια ενω παραλληλα οι μπατσοι επαιρναν θεσεις…Δειχνει αρκετα αυτο…:roll:
Ε και δεν χρειαζονται ταυτοτητες για να μπει κανεις στα μπλοκ…
η Κομμουνιστικη Νεολαια Αποκαταστασης της Ταξεως ξαναχτυπησε!
μετα την συγκεντρωση του ΚΚΕ στο συνταγμα τα ΚΝΑΤ στεκοντουσαν με παλουκια σαν αλυσιδες για 20-30 λεπτα στο τελος της Σταδιου κοιτοντας προς την υπολοιπη πορεια μη αφηνοντας μας να βγουμε στο συνταγμα. εκεινη την ωρα ξεστηνανε τις σκηνες και τα μεγαφωνα απο το πανηγυρακι που κανανε. προφανως το κραξιμο πηγε συννεφο… τα Ματ στεκοντουσαν ακριβως διπλα και συνοδευσαν τους κνιτες οταν αποχωρουσαν μεχρι την αρχη της ερμου οπου αφησαν καπου τα παλουκια και στην συνεχεια σπρινταραν μεχρι το μετρο!
Το πιο εύκολο πράγμα είναι για κάποιον από αυτούς που κράζετε είναι να καταλάβει τι ρόλο βαράει ο καθένας ανάμεσα στον αυτοαποκαλούμενο “χώρο” και ποιος είναι ο βαλτός.
Ρε, γάμα το. Δεν έχει νόημα.
Χωρίς να είμαι μέλος ή φίλος με κκε, κνε, παμε κλπ (όπως και με κανένα κόμμα άλλωστε), έχω κατά καιρούς πάει σε πορείες τους (χμμ και δεν μου ζήτησαν κομματική ταυτότητα or whatever :p), ξέρωντας ότι είναι οργανωμένοι και τις περιφρουρούν σωστά, και μαγκιά τους. Οι πορείες “μπάτε σκύλοι αλέστε”, όπου μπαίνει εύκολα ο κάθε προβοκάτορας, είναι βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας.
Αυτά περί κνατ κλπ, είναι αστεία. ΟΚ έχουν κολλήματα εκεί στη κνε με διάφορα θέματα, και έχω ακούσει διάφορα τρελά από μερικούς του στυλ “αυτός δεν είναι δεκτός εδώ γιατί είναι ταξικός εχθρός”, αλλά αυτά συμβαίνουν σε αμόρφωτα μυαλά πιτσιρικάδων, τι να πεις…
Red rum,Γκρακχε…Και που κανατε και που δεν κανατε τα ποστ ομως ρε παιδια το ιδιο ειναι μιας και δεν λετε κατι…αλλωστε εγω ειπα τι συνεβει χτες(και εχει γινει και αλλες φορες…)…Δηλαδη το να επαναλαμβανεις απο τα μεγαφωνα 200 φορες φυγετε απο τον χωρο λες και θα ερθει η συντελεια του κοσμου σπαζοντας τα νευρα ακομα και αυτων που ηρθαν και στη συγκεντρωση και ηθελαν να κατσουν τι εξυπηρετει?Οπως και ο γενικοτερος πανικος δηλαδη την ιδια ωρα που η αστυνομια επαιρνε θεσεις για να αποκρουσει τον εχθρο…
[SPOILER]Αν πω οτι το σκηνικο μου θυμισε λιγο 1984 του Οργουελ θα με πειτε προβοκατορα οποτε δεν το λεω:p[/SPOILER]
Εμένα με απογοήτευσε η χθεσινή πορεία. Και μέσα σε όλα αυτά , μια παρατήρηση. Τα ματ πάλι σάπισαν στο ξύλο έναν άνθρωπο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό καθαυτό το γεγονός για μένα, αλλά το ότι σαν κοινωνία έχουμε γίνει πλέον αναίσθητοι και υπάνθρωποι . Τα δεχόμαστε όλα αυτα λες και " έτσι είναι μωρέ, συμβαίνουν αυτά " ή ακόμα χειρότερα " ε κάτι θα έκανε δε μπορεί"…Κρίμα…
Κιράτζε ούτε εσύ λες κάτι. Απλά επαναλαμβάνεις για άλλη μια φορά όλο αυτό το “διαδηλωσιακό” κουτσομπολιό και το παραμύθι με τους καλούς αριστεριστές και αναρχικούς, τα κακά “κνατ”. Δεν έχει δράκο όμως αυτό το παραμύθι. Έχω πάψει προ πολλού να απαντάω σοβαρά σε τέτοιου είδους “κριτική”. Δεν έχει νόημα. Ούτως ή άλλως πάντα μετά από κάθε κινητοποίηση θα ψάχνετε να βρείτε τί μαλακία κάνανε πάλι τα “κνατ”. Άρα γιατί ν’ απαντήσω;
Υπάρχουν και καλά ΚΝΑΤ δλδ? Ενδιαφέρων…
ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΟΡΡΥ. γράφω βλακείες. Συνεχίστε στην αντιπαράθεση αναρχίας-κκε.
τα αρχικά ΚΝΑΤ τί σημαίνουν?κοίταξα στο νετ και μου βγάζει οτι ΚΝΑΤ σημαίνει Κομμουνιστική Νεολαία Αποκατάστασης Τάξης. ισχύει??
[B]K[/B]οκκινα [B]Ν[/B]τουβαρια [B]Α[/B]σφαλιτες [B]Τ[/B]ρεχατε!
Παιδια, ας μην τα ξαναλέμε. Υπάρχουν δυο ειδων πόρειες/συγκεντρώσεις. Αυτές του ΚΚΕ και αυτές της κοινωνιας. Δεν έχουν σχέση αυτά τα δυο οποτε ας μην κάνουμε ανόμοιες συγκρίσεις.