Εγώ χτες κατέβηκα στην πορεία, αλλά η μόνη τρου επέλαση που βλέπω είναι αυτή του κεφαλαίου και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Κνατ, ματ, περισσός, αναρχία …σιγά και ντε και χέστηκε και η φοράδα στο αλώνι. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν όσοι μείνουμε ελλάδα για τα ερχόμενα χρόνια, να ντυνόμαστε καλά, να μάθουμε ξένες γλώσσες να ξεναγούμε τους ξένους τουρίστες στη χώρα τους… Πολύ θα ήθελα να δω κάποον παλλαικό ξεσηκωμό ενάντιο σε μνημόνιο-εε-πασοκ-νδ , αλλά δεν…Όποιος το βλέπει αυτό ως ενδεχόμενο ας μου το πει και μένα να μην ξενερώνω.
Εγω δεν μιλησα καν για ΚΝΑΤ αλυσιδες κλπ…Μονο για το σκηνικο με τα μεγαφωνα…Δεν περιμενω απαντηση οκ…Ουτε και συγκρινω καλες με κακες πορειες…Αλλωστε τη χτεσινη δεν θα τη χαρακτηριζα καλη…γεια σας
Για οσους θα καταιβουν στη σημερινη πορεια και θα χρησιμοποιησουν μετρο κτλπ καλο θα ηταν να εχουν το νου τους. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1225158
Επίσης όσοι κατεβείτε, ρίχτε μια φωνή και για μας που τον πίνουμε λόγω δουλειάς και δεν μπορούμε να κατεβούμε. Με προσοχή στους προστάτες ε
Μέχρι τις 6 το απόγευμα οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν, [B]κυρίως για προληπτικούς λόγους[/B], 21 προσαγωγές, αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
απλά λολ.
Εχει κανεις ιδεα τι παιζει απο τραυματιες κλπ; Σε καποια φαση στους Αμπελοκηπους παιχτηκε ξυλο και μπατσοιγουρουνιαδολοφονοι και φωτιες και τα γνωστα. Μετα σκασανε και δυο ασθενοφορα προς Πανορμου μερια.
καμία αναφορα στα δελτια ειδησεων η ειναι ιδεα μου?
Ένα παιδί που είναι φίλος μου έφαγε κρότου λάμψης στα πόδια και τώρα νοσηλεύεται.Σχετικά οκ είναι,αν και θα του πάρει μέρες να συνέλθει λίγο.Ρίξανε 2 κρότου λάμψης μέσα στο πλήθος περίπου στις 7 παρά λίγο μετά την αμερικανική πρεσβεία…
οι πασπιτες κατέβηκαν, μαζέψαν τις φάπες τους και την κάνανε. τι ακριβώς προσπαθούσαν να πετύχουν;
εντιτ: λολ βεντερ εδώ
Σχετικά με τα σημερινά γεγονότα στην Πάτρα, να ευχηθώ από τα βάθη της ψυχής και της καρδιάς μου έναν μεγάλο [B]ΨΟΦΟ[/B] (όχι δε λυπάμαι κανέναν, δε με νοιάζει αν κανενός ο γονιός έχει το ίδιο επάγγελμα), στα τετράποδα με τις μπλε στολές που βρίσκονταν σήμερα γύρω απ’ την πορεία, αλλά και σε κάθε πορεία γενικώς και πάντου.
Πιο δολοφονικές κινήσεις από μπάτσους σε πορεία δεν έχω ξαναδει… Ειλικρινά (ντάξει εχω ξαναδει, αλλά και το σημερινο ήταν απαραδεκτο)
Οκ δε ξέρω με τι σκατά όπλο (ΜΠΑΖΟΥΚΑ) πετάς το δακρυγόνο, οκ είσαι ζώο και θες να το πετάξεις, αλλά φρόντισε να στοχεύσεις ψηλά στον αέρα, κι όχι κατευθείαν ευθυβολά σε κεφάλια ανθρώπων. Ζώο. Ενός παιδιού του γαμήσαν τη μάπα, και ένας φίλος μου από κωλοφαρδία του πέρασε ξυστα απο το κεφαλι. ΖΩΑ
:lol::lol:
για γελια τα παλικαρια. εγινε πεσιμο με χερια, τους πηραν τα παλουκια και ενω φορουσαν κρανη πεταξαν το πανο και αρχισαν να τρεχουν. πρασινοι λαγοι και αυτοι
μετα περιμεναν στην ακαδημιας να περασει ολη η πορεια για να περασουν και αυτοι στο τελος μαζι με συνοδεια ΔΙΑΣ!
3 καταγματα στην μυτη και θα χρειαστει πλαστικη επειδη του εριξαν δακρυγονο στη μαπα.
Για τα αλλα δεν εχω να πω πολλα, τετοια προσπαθεια για καταστολη του κοσμου στην Πατρα δεν εχω ξαναδει.Τα δακρυγονα πεταγονταν απλως επειδη γουσταραν οι μπατσοι. Επισης οσοι ειχαν και καλα 3ημερη “καταληψη” στο παραρτημα, ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες. Δεν παρατας ετσι εναν χωρο στον οποιο υπαρχει μαλιστα κλεισμενος κοσμος μεσα.
ΠΑνελλήνιο [B]ΣΟσιαλιστικό[/B] Κίνημα…
Χωρις να θελω να υπερασπιστω τα λοβοτομημενα εκκολαπτομενα πασοκακια,μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι να τους επιτεθουν?
Ναι ναι τις ειδαμε τις κροτου λαμψης στην πρεσβεια. Καπου εκει αρχισε ενας μικροχαμος, με δακρυγονα και παει λεγοντας. Μια κοπελα κοντα μου με ασθμα κοντεψε να χασει την ανασα της.
Εσυ ειχες την πλατη σου πανω στη μουρη μου καπου εκει στο μπλοκ της νεολαιας του συν.
Γιατι δεν γουσταρουμε μπατσους και ρουφιάνους στις πορειες.
δεν ξερω το σκηνικο κ θα ηθελα να πει καποιος ακριβεστερα,γιατι εφυγα νωρις επειδη ειχα κατεβει αθηνα για συγκεκριμενα λογο κ δεν μπορεσα να κατσω πολυ…αλλα…μου θυμισε τις γενικες συνελευσεις οπως το διαβαζω εδω…δηλαδη ναι.το ξερουμε οτι τα πασπιτακια τραμπαλιζονται μια απο δω και μια απο κει,αλλα αφου αποφασισανε να κατεβουνε επιτελους σε μια γαμοπορεια…γιατι να φανε πεσιμο…ετσι ενισχυονται οι δικαιολογιες και μενουν παλι προβακατσια πισω του στυλ μονο μπαχαλακιδες πανε σε πορειες κτλ…αφηστε τους να φανε τα δακρυγονα τους σαν ανθρωποι να δουν γιατι παμε κ τι γινεται!!!
δεν μπορω να σκεφτω κανενα λογο εκτος κ αν σωνει κ καλα θα καπελωναν καπως την πορεια προς οφελος τους,αλλα κ παλι,πως να γινει αυτο σε πορεια για 17 νοεμβρη
Καλά σιγά μη φάν ποτέ δακρυγόνο οι πασπιτες. Πολύ περισσότερο στη δικιά τους κυβέρνηση.
Μανσον μη γκρινιάζεις, αυτά συμβαίνουν όταν είστε όλη η κενωνία μαζί στην πορεία. Η ρημάδα κενωνία έχει και πασοκους μεσα, όπως έχει και τη γσεε :lol:
Πως συμβαίνει η πορεία των “απομονωτικών” να έχει πάντα το διπλάσιο-τριπλάσιο κόσμο από την πορεία της κενωνίας να δούμε πόσο ακόμα θα πάρει να εξηγηθεί.
Ρεντ Ρουμ εντάξει; Την πάλεψες χθες με το τρεξιμο; Επίσης, δεν γκρινιαζω και επίσης μπορει να εξηγηθεί εύκολα γιατι η συγκέντρωση των ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ (με μεγάλα γραμματα και χωρίς εισαγωγικα) έχει περισσότερο κοσμο. Και ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα πρωταθλήματα από όλους τους υπόλοιπους μαζι και μια χαρά εξηγείται… :lol:
Ρε παιδιά…σόρρυ κιόλας… αλλά μόνο εγώ το βρίσκω ηλίθιο να πλακώνονται μεταξύ τους στις πορείες;; Δηλαδή πόσο βλάκας είσαι που βαράς έναν συνάνθρωπο σου επειδή έχει διαφορετικές απόψεις; (και πόσο διαφέρει αυτό από την ακροδεξια;)… Η πορεία έγινε για το Πολυτεχνείο και για να τιμήσουν τα θύματα…Αν ο άλλος είναι πασόκος ή νεοδημοκράτης ή κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα…αντι να είναι μια γιορτή για την ελευθερία και την αλληλεγγύη (γι αυτό άλλωστε αγωνίζονταν τότε) καποιοι νομίζουν ότι υπάρχει μονοπώλιο και οτι μόνο αυτοί αξίζουν να κάνουν πορεία… δεν παίρνω το μέρος ούτε των φλώρων των πασόκων ούτε κανενός… απλά εμένα μου φαίνεται χαζό… κλείσε το μπλόκ σου να μην μπαίνει ο καθένας μέσα (όπως σωστά κάνουν πολλοι) κανε τη πορεία σου, διαμαρτυρήσου και άσε τους άλλους να κάνουν και αυτοι τη δική τους πορεία…