ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ???
’‘Nαι ξερω οτι και καλα ειναι το οργανο εφαρμογης του νομου και πρεπει να το σεβεσαι και να του μιλας στο πληθυντικο με ευγενια κλπ κλπ…’’ :lol:
Yπαρχουν βεβαια πολλα στα οποια ειναι κατωτερος απο τον τυχοντα γειτονα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια…
Επισης, το σημαντικοτερο ειναι οτι σε αυτα τα 25 χρονια γινονται και πολλα αλλα ‘‘μοναδικα’’ πραγματα στη χωρα μας, αλλα για αυτα τσιμουδια ο κυριος.
Ο… έγκυρος Alexis Papahel…ass! Αλλά οκ με αυτόν, πάντα φαινόταν ύποπτη φάτσα, αν και δεν αποκάλυψε από την αρχή την πραγματική του ιδιότητα. Ο άλλος, ο Τέλογλου, με ξάφνιασε πέρισυ, με απογοήτευσε σχεδόν. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, τόσα χρόνια τον είχε ο Alexis στους φακέλους (από το… έγκυρο μέγκα τσάνελ), δεν τον επέλεξε τυχαία.
Πάμε καλα ρε;; δεν σχολιάζω καν το συμβάν, εννοείται πως είναι εμετικό αλλά η παρεμπόδιση δικαιοσύνης δεν είναι αδίκημα;; δλδ αν ήταν να πηγαίναν όλοι έξω από τα δοκαστήρια και να μην άφηναν τους μαρτυρες να μπουν όλοι θα ήταν ελευθεροι… και τα ζαμπόν λένε ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα τους…αν ήταν κανάς χρυσαυγίτης ή κανα δαπιτάκι/πασπιτάκι θα σου 'λεγα εγω αν θα τους προστάτευαν ή οχι…
Και για να μην ξεχνιόμαστε , στη Λάρισα έχουμε θέμα
Πανελλαδική κινητοποίηση διοργανώνει αύριο στη Λάρισα, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους [B]11 ανήλικους που δικάζονται στις 9 Δεκεμβρίου[/B] για τα επεισόδια που είχαν γίνει το[B] Δεκέμβριο του 2008[/B] στη Λάρισα.
Ο συγκεκριμένος νόμος ερνεγοποιείται για πρώτη φορά και οι έντεκα ανήλικοι παραπέμπονται να δικαστούν με τις σοβαρές - κακουργηματικές κατηγορίες, [B]“επειδή συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση[/B] η οποία λειτουργούσε σε οργανωμένη βάση και με κατανεμημένους ρόλους, που επεδίωκε την διάπραξη εμπρησμών, η οποία δεν σχηματίστηκε περιστασιακά αλλά με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα και με υποδομή τέτοιας έκτασης και δυναμικής, που διέθετε ποικίλα τεχνικά μέσα πάσης φύσεως, και είχε την δυνατότητα να εναλλάσσεται και να αντικαθιστά τα μέλη της χωρίς να υφίσταται αλλαγή?”.
Οι έντεκα, μαζί με οκτώ ακόμη ενηλίκους[B] συνελήφθησαν από αστυνομικούς[/B] στη Λάρισα, στα «Δεκεμβριανά» του 2008, επειδή συμμετείχαν στις διαδηλώσεις και ?σύμφωνα με το κατηγορητήριο- στις καταστροφές που ακολούθησαν (κυρίως κατά καταστημάτων Τραπεζών), για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Το Συμβούλιο Εφετών μετέτρεψε πρόσφατα τις εναντίον κατηγορίες τους σε βαθμό πλημμελήματος.
Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι μέλος μιας τέτοιας κοινωνίας…
Σιγά ρε φίλε επειδή πιάσαν κάτι καβλωμένα μπαχαλοπιτσίρικια ντρεπεσαι για την κοινωνία…όταν πεθαίνουν οιι ΕΡΓΑΤΕΣ στις σκαλωσιές…όταν σκοτώνουν οι μπάτσοι του ΠΑ.ΣΟΚ μετανάστες τότε δεν ντρέπεσαι…???
Όταν πεθαίνουν συνταξιούχοι μόνοι και αβοήθητοι τότε δεν ντρέπεσαι??/
Όταν όλα σχεδόν τα κομματα μας έχουν για πρόβατα δεν σε κάνει να ντρέπεσαι???
Τα "Καβλωμένα μπαχαλοπιτσιρίκια " που λες δικάζονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης…Καινούργια κόλπα είναι αυτά και δεν πρέπει να περνάνε απαρατήρητα.
Το ότι ανέφερα κάτι σχετικό με αστυνομική βία σημαίνει πως είμαι περήφανος για τους θανάτους εργατών???
sorry κιολας αλλα αμα οντως σπασαν βιτρινες αυτοκινητα και οτιδηποτε αλλο, ειναι παραλογο που δικαζονται;;; και πρεπει και να ντρεπομαστε για αυτο;;; εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για οτιδηποτε κανεις πρεπει να ξερεις οτι θα υποστεις και τις οποιες συνεπειες. και φανταζομαι οτι αν το κανανε καποιοι ραντομ καγκουρες για χαβαλε και οχι στα Δεκεμβριανα, δεν θα υπηρχε προβλημα να δικαστουνε ε;
αν οντως τα πιτσιρικια το κανανε κατα συρροη και οντως δρουσαν κατω απο καποιου ειδους ‘‘σχεδιο’’ ε ενταξει, η κατηγορια ‘‘εγκληματικη οργανωση’’ ταιριαζει…μην εχουμε την οργανωση στο μυαλο μας, μονο ως κατι με καταστατικο και οργανωμενα μελη…
το θεμα ειναι οτι δε δικαζονται απλα για τα οποια μπαχαλα συμμετειχαν, αν συμμετειχαν (το τεκμηριο της αθωοτητας πλεον εχει παει περιπατο)… Αλλα το οτι κατηγορουνται για συσταση τρομοκρατικης οργανωσης.
“επειδή συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση η οποία λειτουργούσε σε οργανωμένη βάση και με κατανεμημένους ρόλους, που επεδίωκε την διάπραξη εμπρησμών, η οποία δεν σχηματίστηκε περιστασιακά αλλά με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα και με υποδομή τέτοιας έκτασης και δυναμικής, που διέθετε ποικίλα τεχνικά μέσα πάσης φύσεως, και είχε την δυνατότητα να εναλλάσσεται και να αντικαθιστά τα μέλη της χωρίς να υφίσταται αλλαγή?”.
δηλαδη ελεος… αν το πεταω μια πετρα ισοδυναμει με τρομοκρατικη ενεργεια πραγματικα πρεπει να ανησυχω που μικρος επαιζα πετροπολεμο…
πρωτα απ ολα επειδη προσπαθω να ειμαι προσεκτικος ειπα σε δυο περιπτωσεις, ‘‘αν οντως’’, οποτε προφανως τοποθετηθηκα στην περιπτωση που οντως κανανε κατι τετοιο τα παιδια. αν αποδειχτει οτι τους τα φορτωσανε, πασο μαζι σας, να ντραπουμε ολοι μαζι παρεα για λογαριασμο τους
εγω δεν διαβασα πουθενα για τρομοκρατικη ενεργεια…αλλα επειδη οντως ουτε εσυ ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει παιχτει αλλα ουτε και εγω βεβαια, αυτο που εχω να πω ειναι πως ΕΑΝ οντως τα πιτσιρικια το κανανε κατα συρροην και με σχεδιο να χτυπανε τζαμαριες, ε μια ποινη στην κατηγορια ‘‘εγκληματικη οργανωση’’ δεν ειναι κουφη…δε ξερω αν εχω τοσο λαθος ας μιλησει καποιος με νομικες γνωσεις…
ταημεους ετσι διαφωνουμε, σαν τον ισις…μαθε μπαλιτσα αγορι μου, γινε ανθρωπος
Πετροπόλεμος και νεράτζια λένε. Εμείς που παίζαμε κυνηγητό με ποδήλατα και αεροβόλα θα πρέπει να καταδικαστούμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας :lol:
[B]romantic_7[/B] και [B]rocking_monster_0666[/B] τα παιδιά δεν κατηγορούνται για αυτά που έκαναν αλλά για αυτό που δεν έκαναν…!!!
το κατηγορητήριο λεει για άσχετες πράξεις(και ασύγκριτα σοβαρότερες…) με αυτές που έχουν κάνει …επίσης δεν έχει ταυτιστεί καμία πράξη για καθένα απο τα συγκεκριμένα άτομα…
το ολο θέμα δεν είναι να δικαστούν αλλά οτι σε αυτή την δίκη γίνεται(εμφανώς πλέον) ένα ωραίο πείραμα…(το πείραμα της λαρισας)
αν θα δεις παιδιά που δεν βγήκαν απο το αυγό να δικάζονται με νόμο για την τρομοκρατία επειδή έσπασαν 5 βιτρίνες τραπεζών και καταδικάζονται στο τέλος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης , θα ξανακάνεις οτιδήποτε?? θα ξαναπας σε πορεία?
θα ξανακάνεις οτιδήποτε μετά απο αυτό το γεγονός…?
εδω δεν έχουμε μια δίκη για το τώρα…εδώ είναι η δίκη του αύριο…
Ο Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε στις 6 Δεκ. 2008.
Τα παιδιά συνεληφθησαν στις 8 Δεκ. 2008.
Δηλαδή μέσα σε 48 ώρες σχημάτισαν “εγκληματική οργάνωση” με συγκεκριμένους σκοπούς και σχέδια δράσης.
Κάτι δεν κάθεται καλά ή κάνω λάθος?
Νομικές γνώσεις μπορεί να μην έχεις, αλλά φαντάζομαι κατανοείς πως ΚΑΘΕ λέξη σε ένα κατηγορητήριο έχει σημασία και πως ο όρος “εγκληματική [B]οργάνωση[/B]” (και όχι ομάδα πχ) τους κατατάσσει σε επίπεδο 17Ν ας πούμε.
Βέβαια στη 17Ν πήρε και κάνα χρόνο μέχρι να πιάσει δράση, τα πιτσιρίκια το κατάφεραν σε 2 μέρες, μάλλον είναι ιδιοφυίες.
Rocking Monster το πρόβλημα όπως έγραψαν και άλλοι είναι το ότι διώκονται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης. Εκτός αυτού επειδή ξέρω δεκάδες περιπτώσεις όπου μπάτσοι φορτώνουν “αποδεικτικά στοιχεία” και λένε ψέμματα και επειδή υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας , αμφιβάλλω πάρα πολύ για το εαν τα συγκεκριμένα παιδιά έκαναν το οτιδήποτε.
Και ναι για μένα είναι θλιβερό να βλέπω τέτοιες καταστάσεις. Αισθάνομαι ντροπή γιατί έχουμε φτιάξει μια άδικη κοινωνία όπου αν συμμετέχεις σε πορείες είσαι εν δυνάμει τρομοκράτης.