μα στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει καν οτι κάποιος απο αυτούς έκαψε κάποιον κάδο, ή έσπασε μια βιτρίνα…!!
δεν λεει πουθενά εσυ έκανες αυτό, ο άλλος έκανε το άλλο…!!! απλά είστε μια συμμορία…!!
έγινε η πορεία προχθές με 1.300-1.500 άτομα…λίγα για μένα για την σοβαρότητα του θέματος…
αλλά δεν με παίρνει να πω τίποτα παραπάνω καθώς ούτε εγώ ήμουν…:?
Επίσης την 5η Μάη που γινόταν πετροπόλεμος εξω από την Βουλή πρέπει να είχε συσταθεί στο επι τόπου μια οργάνωση με παρα παρα παρα πολυ κόσμο.
Λίγα άτομα για μια πόλη όπως η Λάρισα (και αναλογικά πάντα με τις διαθέσεις της κοινωνιας) ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν ειναι. Το κακό είναι πως πολλοί από αυτούς ήρθαν είτε από Θεσσαλονίκη είτε από Αθηνα.
ψιλοκαλη ηταν η πορεια! υπηρχε και κινητοποιηση απο γειτονικες πολεις… απο Γιαννενα πχ εμεις κατεβηκαμε 12 ατομαι συν καποιοι απο τον χωρο της Αναρχιας. νταξ για τα δεδομενα της Λαρισας(με τους φιλησυχους) ηταν καλη η πορεια! υπηρχαν και αρκετοι μπατσοι αλλα ηταν στους διπλα δρομους και δεν “κολλησαν” πουθενα στην πορεια! παρολα αυτα οποιος ηταν να μου απαντησεις…δεν εγινε αρκετη διαδρομη σε “νεκρους” δρομους,χωρις κοσμο κλπ?
για να πω την αληθεια, αυτο που ειπε ο κρισπ για τις λεξεις στο κατηγορητηριο (ομαδα/οργανωση) ομολογω οτι το βρισκω αρκετα λογικο και πειστικο επιχειρημα σε συνδυασμο με το χρονο των 2 ημερων:D…
zouglau ειπα και πιο πανω οτι δεν μπορω να ξερω αν το κανανε η οχι, εσυ λες οτι ειναι αθωει, θα εμπιστευτω την εμπειρια σου εστω, αλλα απο το αποσπασμα που παραθεσες, εκεινη τη στιγμη που το διαβασα δεν βρηκα κατι για να ντραπω εγω και το εξηγησα παρακατω
στο πιο παράλογο βρήκες και εσύ να συμφωνήσεις??
δεν λεει πουθενά στο κατηγορητήριο οτι σύστησαν συμμορία [B][U]μετά[/U][/B] τον θάνατο του παιδιού…
οτι εχει συσταθεί εδώ και καιρό, και σχεδίαζε να προκαλέσει φασαρία και ταραχές (ΡΕ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ)
επίσης [B]rocking_monster_0666[/B] το νόημα ειναι οτι [B]δεν [/B]τους κατηγορούν οτι ο καθένας τους έσπασε απο μια βιτρίνα, έκαψε ενα κάδο…
τους κατηγορούν οτι εχουν συστήσει συμμορία…!!!
δηλαδή έγιναν φασαρίες, έπιασαν μερικούς, και κατά τύχη έπιασαν συμμορίτες…#-o
[SIZE=“4”][B]ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ[/B][/SIZE] (ξανα)
Είσαι ξεδιάντροπος για αυτό, αλλα δεν πειράζει όταν θα κυνηγάνε και τους στονεράδες θα καταλάβεις
2 είναι τα θέματα όμως επαναλαμβάνω. Το ένα είναι ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας( μέχρι [B]αποδείξεως [/B]του εναντίου) και το άλλο ότι το να δικάζεις ανήλικους για σύσταση συμμορίας είναι ακραίο.
Είσαι ξεδιάντροπος για αυτό, αλλα δεν πειράζει όταν θα κυνηγάνε και τους στονεράδες θα καταλάβεις
χοχοχο
2 είναι τα θέματα όμως επαναλαμβάνω. Το ένα είναι ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας( μέχρι αποδείξεως του εναντίου) και το άλλο ότι το να δικάζεις ανήλικους για σύσταση συμμορίας είναι ακραίο.
για το πρωτο, μαζι σου, για το δευτερο, ε και χουλιγκανια ανηλικα που τα σπανε για τη παναθα να πουμε, το βρισκεις παραλογονα τιμωρηθουνε (αν τους πιασουνε το λεω), με καποιον τροπο;;
επίσης rocking_monster_0666 το νόημα ειναι οτι δεν τους κατηγορούν οτι ο καθένας τους έσπασε απο μια βιτρίνα, έκαψε ενα κάδο…
τους κατηγορούν οτι εχουν συστήσει συμμορία…!!!
δηλαδή έγιναν φασαρίες, έπιασαν μερικούς, και κατά τύχη έπιασαν συμμορίτες…
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ξανα)
θα σε εμπιστευτω, εισαι και της ‘‘γειτονιας’’ οποτε κατι παραπανω θα ξερεις…
επισης ελεος με τα ορθογραφικα μου τελευταια, ακου ‘‘αθωει’’
Rockin Monster Θα πιούμε μια μπύρα και θα στα κάνω πενηνταράκια [SPOILER]και θα σου εξηγήσω γιατί τα βαζελοχουλιγκάνια πρέπει να πηγαίνουν φυλάκα ενώ του θρύλου μας :p[/SPOILER]
Ακριβώς αυτό το παράλογο ήθελα να υποδείξω, ότι δεν γίνεται να σύστησαν οργάνωση (και όχι συμμορία, επιμένω ότι οι λέξεις παίζουν μεγάλο ρόλο) μετά τη δολοφονία (θα γελούσε ο κόσμος με την αδέκαστη δικαιοσύνη) οπότε το κατηγορητήριο αναφέρει μια ασαφή κατηγορία περί σύστασης οργάνωσης με σκοπό να γινει το πείραμα για το οποίο έχεις γράψει κι εσύ.
το νόημα είναι οτι τι θα γίνει με αυτήν τη δίκη…
δεν το χωράει το μυαλό μου οτι θα τολμήσουν να καταδικάσουν τα παιδιά…(με αυτές τις κατηγορίες)
και δεν χωράει το μυαλό μου ότι αν γίνει αυτό, απλά όλοι οι άλλοι θα το δεχτούμε…(εγώ πρώτος και “καλύτερος”)
μετά δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτα…
στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μπήκαν 2 μηχανές με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. εκοψαν κανα 2 γυρες, και μετα εκατσαν εξω απο τη Βιβλιοθηκη του Πανεπιστημιου. Καταπάτηση του Ασύλου την ώρα που διεξαγοταν ΓΣ στο σύλλογο ΠΤΕΤ. Δόθηκε άμεσα μαζική απάντηση μετά το γεγονός, το απόγευμα , με συλλαλητήριο στην πόλη, καπου στα 300 ατομα και το καλεσμα ηταν με τηλεφωνα κλπ. αρκετα καλα τα αντανακλαστικα! η πορεια ειχε οργανωσεις της αριστερας και α/α χωρο.
ρε zouglau εχεις παρατηρησει οτι το 50% μην πω παραπανω των σχολιων σου στο ποδιουμ ειναι τετοιου ειδους; ψιλοειρωνικο με χιουμορ και με το στο τελος;;:lol::lol::lol::lol: