Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Επίσης μου προκαλεί ένα ελαφρό μειδίαμα όταν η φιλήσυχη κοινωνία ανακαλύπτει ξαφνικά την Αμερική. :smiley:

Έλα ρε δεν πειράζει, εγώ γι’αυτό πόσταρα 2-3 βίντεο και τονίζω την προπαγάνδα των καναλιών και το να τα δείξουμε σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Eπαυξανω:wink:

ΕΦΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA&feature=player_embedded

Βλέποντας τέτοιους γαμώχριστους πάντως στεναχωριέσαι που δεν ψοφάνε συχνότερα οι συνάδερφοί τους. Οσο καλοί (???) και να ναι…
Μακάρι κάποια μέρα να πληρωθούν όλα αυτά.

Όλα ένας κύκλος είναι φίλε μου…κάποια στιγμή πληρώνονται :wink:

3,5 χρόνια πριν, μέχρι και το Mega τα έδειξε:

Τότε που σε αντιναζιστική διαδήλωση οι ακροδεξιές αδερφάρες επιτίθονταν σε συνεργασία με τα ΜΑΤ.

Δεν χρειάζεται άλλο βίντεο για να καταλάβεις ποια είναι η ελληνική αστυνομία.

Όσο για τα κατακάθια της συμμορίας ΔΙΑΣ, η κάθε σκατόγρια, ο κάθε λοβοτημένος μικροαστός που πήγε και άφησε λουλούδια εκεί που εκτελέστηκαν απ’ τους μαφιόζους οι δύο μπάτσοι, ο κάθε μπετόβλακας που αναφωνούσε “σκοτώνουν τα παιδιά μας, τους αστυνομικούς μας και κάποιοι αλήτες τολμάτε και τους βρίζετε” είναι συνυπεύθυνος για τη συμπεριφορά τους απέναντι στους διαδηλωτές.

οσο ο καιρος περναει το μισος θα μεγαλωνει.τροικες,ΔΝΤ,μνημουνια,μεσοπροθεσμο κτλπ εχουν εξοργισει τον κοσμο,ο οποιος συνειδητοποιημενος πλεον για τα χοιρινα ξερει που θα ξεσπασει.περιμενω με αγωνια την ωρα.

τα γεγονότα αυτά πολλές φορές έγιναν δύσκολα αποδεχτά απο ανθρώπους που δεν έχουν κατέβει σε πορείες ή σε πιο αγαθούς.Τώρα αρχίζει και παρουσιάζεται το φαινόμενο να αφυπνίζονται όλοι σχεδόν για τα κατορθώματα της Ελληνικής αστυνομίας.Η αγανάκτηση μεγάλη και στους πολιτικάντες και προς την εξουσία
fact

Μην τα παραλεμε…Ακομα για κακη εκπαιδευση και για προβλημα σε συγκεκριμενους μπατσους μιλανε…Προεκταση πεους κλπ καμια συνειδηση του θεσμικους ρολου

Και πάλι οσο κακή εκπαίδευση και να χουν, οι μπάτσοι είναι μισητοί σε όλα τα κράτη του κόσμου, δημοκρατικά ή φασιστικά, ευήμερα ή αρρωστημένα.
Στην Ισπανία τους βαρούσαν αλύπητα στις πλατείες όπως και δω. Στην Αγγλία τους βαράνε πάνω στα άλογα.
Τις μοναδικές φορές που συμπαθείς μπάτσους είναι σε ταινίες και σειρές.

δεν ξερω αν εχουν ποσταριστει αλλα

και

στο 2ο μπορουμε να διακρινουμε οτι ενω μαζευουν τον φοβερα επικινδυνο καυκαλα και τον ξυλοφορτωνουν τους βοηθανε και κατι φασιστοκαθικια (4.00 και μετα)

Νταξει παιδια δεν γεννηθηκαν ολοι με την ΓΝΩΣΗ, αντι να λετε παλι καλα που εστω και τωρα ανακαλυπτουν κατι.

Τώρα μέσα στην πλατεία είναι άνετοι 50 μπάτσοι.

Για πείτε όμως βρε παιδιά και καμιά ιδέα/λύση γιατί μόνο παράπονα βλέπω να γράφονται.
Δηλαδή με τί θα θέλατε να αντικατασταθεί η αστυνομία ώστε οι πολίτες να έχουν ασφάλεια, να τηρείται κανας νόμος κλπ.; Εφόσον η αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλειά της ποιόν θα βάζατε στην θέση της;

(και μην πείτε τώρα ότι “σε μια ιδανική κοινωνία δεν θα χρειάζεται αστυνομία γιατί όλοι οι άνθρωποι θα έχουν την κατάλληλη παιδεία” :stuck_out_tongue: ξέρουμε όλοι ότι αυτό ή θα αργήσει πολύ να γίνει ή ίσως και να μην γίνει ποτέ.)

Σε ταινίες και σειρές δεν συμπαθείς μπάτσους αλλα ντεντέκτιβ :lol:
Γενικότερα το επάγγελμα κάποιου που εκπαιδεύεται ως όργανο καταστολής είναι άκρως εμετικό.Σε όλο το κόσμο υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, κατάχρηση εξουσίας,ψευδή δημοκρατία,νεοφασισμός και πλουτοκρατία.Το μίσος ενάντια των μπάτσων (και πολύ περισσότερο ο φόβος) συναντάται παντού

τη μπαλεύεις κοπέλα μου?

Mαλλον δεν καταλαβες καλα. Μια χαρα την κανει την δουλεια της και με το παραπανω

Λιγα ποστ παρακατω που λεγατε οτι ενιωσε κι ο τελευταιος ανιωθος…

Εμμμ μάλλον δεν καταλάβατε την ερώτησή μου. Δεν εννοούσα αν κάνει καλά την δουλειά της στην συγκεκριμένη περίπτωση… [το τόπικ λέει και περί ΕΛ.ΑΣ. οπότε αναφέρομαι στον ρόλο και την λειτουργία της αστυνομίας γενικά]
Τέλος πάντων, συνεχίστε.

Νενιέλ μείνε στο οφτοπικ. Το χεις καλύτερα εκεί.