Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ουτε υπαρχουν αναρχικοι γενικως,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα…

Κριμα καταρχην για το παλικαρακι…πολυ κριμα.Θλιβερο το γεγονος.[-X

Κριμα επισης για οσους εχασαν εστω και ενα ευρω της προσωπικης τους και περα για περα νομιμης ιδιοκτησιας.

Για τους μπατσους και για τους μπατσους με τις κουκουλες στα @@ μου.Ψοφος κακος.

Δεν ήταν 30, δεν ήταν 15, δεν ήταν 10, άντε να ήταν πέντε.
Η αλλαγή της καταθεσης μου δείχνει τα εξής: Είπαν μια μαλακία η οποία ήταν το πρώτο πράγμα που βγήκε στις ειδήσεις και διαδόθηκε. Δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια αλλά αυτό επικρατεί σαν αλήθεια αφού εσύ και ένα σωρό κόσμος ακόμα το πιστεύουν επειδή το είπε στην tv. Βάλε λίγο το μυαλό σου να σκεφτεί και πες μου πόσο νόημα έχει να γυρίσουν 2 μπατσοι να κυνηγήσουν 30 άτομα (οι ίδιοι είπαν οτι το έκαναν [αυτό στο λέω μπας και πάρεις πρέφα πόσα άτομα ήταν]).
Στην αρχή είπαν οτι η σφαίρα εξοστρακίστηκε, λολ.
Ε όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ αν δεν πείθεσαι ότι λένε ψέματα, τράβα δώστο νουδου.
Παπάρια θα ξέρεις για το παιδί σου, εγώ όταν έδινα το lower στα 15 μου, μία μέρα πριν γράψω, η μάνα μου νόμιζε ότι είμαι στο φροντιστήριο κι εγώ επαιζα playstation 2 το lord of the rings με τον φίλο μου τον Μανώλη, αυτό τι σημαίνει; Οτι δεν με φρόντιζε; Ότι αδιαφορούσε για μένα; Αυτό ήθελα να κάνω γιατί έτσι γούσταρα κι αυτό έκανα, αμα θες να κάνεις κάτι κρυφά το κάνεις και στα 10 σου, τι αηδίες είν’ αυτές που λες.
Ε ποιές πηγές μου ρε κοριτσάκι, τράβα δες τα λινκς που 'χουν ποσταριστεί πιο πριν, μπες στο site του mega που έχει 2 γυναικες να λένε πως έγιναν όλα, στο ιδιο καναλι επισης το πρωι ήταν ένας τύπος που βρισκόταν μπροστά στο γεγονός και είπε τι έγινε, δεν είμαι πρακτορείο τύπου, ψάξε λίγο μόνη σου και μην πετάς μόνο αρλούμπες.
Το label δεν το βάζουν αυτοι στον εαυτό τους, εμείς και τα μμε το κάνουμε.

hokam δεν έβαλα τυχαία τα πλάγια γράμματα.

Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι ότι έχουμε ένα δεκαεξάχρονο νεκρό από σφαίρα αστυνομικού. Θα μάθουμε κάποια στιγμή αν προήλθε από εξοστρακισμό ή όχι. Το πόσα άτομα ήτανε, πως ξεκίνησε το περιστατικό κλπ είναι δευτερεύοντα για μένα. Δεν ήμασταν εκεί. δεν μπορούμε να ξέρουμε.Δεν έχει σημασία πλέον. Αυτό που μπορούμε να ξέρουμε όμως είναι ότι ένας αστυνομικός 37 ετών με 10 χρόνια παρουσίας στα Εξάρχεια έπρεπε και μπορούσε να απομακρυνθεί από την μανούρα και να μην βγάλει όπλο. Αν ήταν σε κάθε μανούρα να βγαίνει όπλο θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα… Και προσέχτε το αυτό δεν μιλάμε για κατάσταση όπου κινδυνεύει η ζωή κάποιου και πάει να αμυνθεί…μιλάμε για “μανούρα”. έχει μια διαφορά δεν νομίζετε?

ban πρόσεξε το ύφος σου. εδώ κάνουμε μια κουβέντα για ένα ασαφές (?) τουλάχιστον ακόμα, γεγονός. μην επιτίθεσαι σε χρήστες

εγω ξερω οτι το κρατος ειναι η ιδια η αναρχια και επιτρεπει να γινονται τετοια πραγματα
αφου εχουν δωσει σχεδον την εγκριση στους αναρχικους που ξερουν οτι θα σπασουν θα καψουν και οι αστυνομικοι θα ειναι εκει απλα για μοστρα και στ τελος 8α φυγουν σαν κυριοι. ακομα και να συλλαβουν 5 10 αυριο θα ειναι ελευθεροι

επειτα πιστευω οτι ο αστυνομικος δεν εκανε λαθος.
αν δηλαδη ερχοταν ενα πληθος πανω σας που μονο φιλικες διαθεσεις δεν ειχε και θα σας εκλεγε η οικογενεια σας σημερα σας ρωτω τι θα κανατε???

τι ιδιο πιστευω

Ok, i rest my case, συνεχίστε την λουμπενολογία μόνοι σας ήταν στ’ αλήθεια η τελευταία φορά που πόσταρα εδώ.

kostis013 για μένα είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου…Το παράδειγμα που θέτεις δεν στέκει. δεν μιλάμε για κάτι γενικό . Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ του αστυνομικού. ΔΕΝ είχε λόγο να βγάλει πιστόλι. ΈΛΕΟΣ…

αστυνομικος με 10 χρονια υπηρεσια στα εξαρχεια!!!

δεν νομιζω να επαθε κριση να εβγαλε το οπλο και να αρχισε να βαραει για πλακα!!!

μωρε καλα εκανε
δεν εχουν δικαιωμα αυτα τα @@ να σπανε και να καταστρεφουν την ξενη περιουσια

δηλαδη στην αμερικη που πυροβολουν αμεσως και αυτα τα φαινομενα ειναι ελαχιστα ειναι μαλακες?

Eγω αφενος δεν πολιτικοποιησα το θεμα…Αφετερου σε ολα τα λινκς που εχω διαβασει υπαρχουν μαρτυριες απο ανεπιβεβαίωτες πηγες…τις οποιες δεν επιβεβαιωνει κανεις γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!
Ακομα δεν εχει ξεκινησει η ιατροδικαστικη εξεταση και η ανακριση…Ελεος δηλαδη
Απο ελληνικα και ξενα site ειναι η πληροφορηση μου και οχι απο τηλεοραση γιατι πολυ απλα δεν ΕΧΩ εκτος αν το ξερεις και αυτό…
Γονιος που δεν ξερει ,δεν υποψιαζεται οτι το παιδι οτι εχει μια αποκλίνουσα συμπεριφορα ειναι απλα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ γονιός…Το παραδειγμα σου με το ps ειναι απλα ατυχες…
Τελευταιο με βαση τα οσα διαβασα (που το επναλαμβανω με ακριβεια δεικτη ρολογιού)η αποψη μου ειναι αυτη…θεωρω πως θα την πληρωσουν τα εξιλαστηρια θυματα επειδη ειχαν οπλο…ττην εκφραζω με καθε επιφυλαξη σε αντιθεση με εσενα που διαβασες 3 σαιτ και ειναι σαν να παριστασαι στο γεγονος…μια υποψια κριτικης σκεψης μακρια απο την ψυχολογια του οχλου δε θα εβλαπτε αυτο το φορουμ…Δυστυχως οι συχναζοντες στα Εξαρχεια φασαριοζοι αυτοαποκαλουνται αντιεξουσιαστες και ετσι θεωρουν οτι νομιμοποιουν τη συμπεριφορα τους,για αυτο τους αποκαλω ετσι…Λιγη καλη συμπεριφορα τελος απεναντι στους συνομιλητες σου,απο την οποια θα ελεπαν λεξουλες οπως αρλουμπες κλπ δεν βλαπτει ουτε εσενα ουτε τις θεσεις σου…

Να προτείνω να συνεχιστεί η κουβέντα αφού συμφωνήσουμε όλοι για το τι έγινε? Η συζήτηση έχει καταντήσει θέατρο του παραλόγου. ¶λλα λέει ο ένας άλλα απαντάει ο άλλος. Και έχουμε και τον καθένα που νευριάζει κιόλας όταν δεν πιστεύουμε την εκδοχή που αυτός πιστεύει.

Ο Κάρβου για μια ακόμα φορά είχε δίκιο όταν έλεγε να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά να πούμε τις απόψεις μας.

Αυτά βέβαια για εδώ στο φόρουμ. Οι υπόλοιποι να πάρουν την εκδίκησή τους από τώρα (ή από χθες). Εγώ εξάλλου το αυτοκίνητό μου το έχω παρκάρει στο παρκινγκ μου και δεν έχω κανένα κατάστημα στο κέντρο.

Βεβαιως και εχει.Εγω τα ελεγα παντως,η μερα που θα γινουμε Σικαγο δεν αργει.Μαλακια παντως,ελπιζω να ισχυει αυτο που ειπε ενας υπουργος,οτι αυτος ο αστυνομικος θα τιμωρηθει παραδειγματικα.Ελεος πια με το καθενα που το παιζει εξουσια.

Kostis13 άσε τους χαρακτηρισμούς για ανθρώπους και για καταστάσεις που ΔΕΝ γνωρίζεις. Το τι γίνεται στην αμερική είναι άσχετο αλλά και ανακριβές. μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν και που δεν γνωρίζεις απλά για να γράψεις κάτι. Είναι ανούσιο …

Μάνο νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι έγινε. Το πόσταρα και πιο πάνω…

Ενημερωτικα να πωοτι στο Καναδα πριν χρονια εγινε κατι παρομοιο και οι πολιτες ξεσηκωθηκαν εναντιον της αστυνομιας,με αποτελεσμα να μη μεινει τιποτα ορθιο.Μακαρι να μπορουσε να γινει κι εδω αυτο να μαθουν να φερονται μερικοι.

φιλε κωστη,τα ιδια ελεγα κι εγω χθες και οι μισοι κοντεψαν να με φανε…

Πιστευεις οτι θα αλλαξει εστω και μια αποψη απ οσες εχουν παρατεθει ως τωρα,επειδη ξερω γω η δικαιοσυνη θα βγαλει καποιο πορισμα?Αληθεια ειναι ο,τι συμφερει στον καθενα.Αλλος τη βρισκει στα ξενα sites,αλλος στην tv,αλλος στην indymedia,αλλος σε σαητ Χρυσαυγιτων.

Ακομα και μετα που θα μαθουμε τι συνεβη η συζητηση θα ναι θεατρο του παραλογου.Και οχι μονο μεσα στο φορουμ…

Ενημερωτικα να πωοτι στο Καναδα πριν χρονια εγινε κατι παρομοιο και οι πολιτες ξεσηκωθηκαν εναντιον της αστυνομιας,με αποτελεσμα να μη μεινει τιποτα ορθιο.Μακαρι να μπορουσε να γινει κι εδω αυτο να μαθουν να φερονται μερικοι.

Μακαρι να γινομασταν Καναδας γενικοτερα,αλλα αστο…πικραμενη ιστορια…

:cry:

Με συγκίνησες ρε μπαγάσα! :cry:

@ Λέπερ Τζίζους (πολύ πιο πριν το ποστ σου, δε μπορώ να το βρω, αυτό που επιτέλους μου εξηγούσε γιατί γίνεται ο πανικός στα εξάρχεια)

Ευχαριστώ :slight_smile:

φαινεται οτι ο ορθολογισμος πεθαινει

R.I.P.

σου ευχομαι η κινητη η’ ακινητη περιουσια σου να μεινει ορθια…

Λοιπόν για να έρθουμε λίγο on topic … Το θέμα μας δεν είναι η ακίνητη ή κινητή περιουσία του καθενός. Είναι η αστυνομική βία. αν θέλετε να συζητήσετε(-ουμε) το θέμα της περιουσίας του καθενός αλλά και της προστασίας αυτής σε άλλο τόπικ…

ομως η αστυνομικη βια αυτη δεν ειναι τυχαια
ειναι λογο της αναρχικης βιας

μην θυμομαστε οτι μας συμφερει…