[B]Ελ[/B]ληνικό [B]Σ[/B]ώμα [B]Α[/B]σφαλείας (ΕλΣΑ) :lol::p:lol:
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Mαλλον αναφερει το πλεον πρωτοτυπο επιχειρημα ‘‘δειτε παραπερα απ’το anti-police μενος,ειναι μονο ενα γραναζι στη κουραδομηχανη’’.Αλλιως ουτε γω εβγαλα ακρη.
Εγώ κατάλαβα στο πρώτο ότι ιεραρχεί την καταστολή…
Εγώ παντως ακόμα δεν έχω καταλήξει μέσα μου τι είναι χειρότερο.100 ώρες σκάι η να σπάσουν βίαια μία πορεία?Τι εμπεριέχει περισσότερη ουσιαστική καταστολή?
Συνάρτηση είναι. Αίτιο και αιτιατό.
Αν δεν υπήρχαν οι 100 ώρες σκαη, μεγκα κτλ, ίσως και να μη σπάγανε τόσο εύκολα όλες οι πορείες.
οι μαλάκες βαράνε/σπρώχνουν όποιον βρούν μπροστά τους
“μπαλουρδο πες”:lol::lol:
“Πάρε ό,τι θες, μετρό, λεωφορείο, ταξί, και πήγαινε όπου θες”
Θύμα της μανίας των ΜΑΤ και ο “Λουκάνικος”
ακόμα και τους σκύλους βαράγανε τα ΜΑΤ.
Σφάξτε τα γουρούνια, να τα δώσουμε στα σκυλιά.
(φοβερή η φάρσα)
Ρε εκεί που πάει ένας μόνος του να κατέβει στο μετρό πιάστε τον 15 άτομα αιχμάλωτο και σαπίστε τον τον πουτάνας γιο :!:
Τί υπέροχο σκυλάκι…μέχρι και αυτό το ζωντανό έχει περισσότερα κότσια από μερικούς - δεν βγάζω την “αφεντιά μου” απ’ έξω από αυτούς, τους “μερικούς” !
Αλλά και αυτό γυρεύοντας πήγαινε…πού πάει και χώνεται στα πόδια των ΜΑΤατζήδων;
Όχι, τώρα σοβαρά, αν το έκαναν αυτό, είναι άρρωστοι και ψυχανώμαλοι…θέλουν σώνει και καλά να εκτονώσουν κάπου την οργή τους, που δε διστάζουν ακόμη και νήπια να ξυλοκοπήσουν, αν κάνουν το λάθος και μπλεχτούν στα πόδια τους. Δε νιώθουν… Είναι κρίμα για μας και την Ελλαδίτσα, που οδεύει από το κακό στο χειρότερο… Αυτοί είναι τα “όργανα της τάξης”; Οι “άνθρωποι” που καλούνται να μας προστατεύουν; Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το επάγγελμα του αστυνομικού (και ούτε ποτέ είχα ακραίες απόψεις : “Θάνατος στους μπάτσους” και άλλα τέτοια), έχω πρόβλημα που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος…δε μπορεί ο κάθε βλαμμένος, κομπλεξικός, ψυχάκιας να γίνεται μπάτσος…να επιτίθενται σε γυναίκες, γέρους, παιδιά, γατιά, σκυλιά και ο κόσμος να μένει άπραγος. Αν δεν έχουν τις αντοχές να αντιμετωπίζουν και να “κοντρολάρουν” τέτοιες καταστάσεις, καλύτερα ας αλλάξουν επάγγελμα. Εντάξει, σίγουρα αντιμετωπίζουν προβλήματα, και είναι επηρεασμένοι από την όλη οικονομική κατάσταση (αυτό το υποθέτω γιατί έχω γνωστό στην αστυνομία, που ναι στην ηλικία μας) δε δικαιολογεί όμως τόσο μένος ! Και αντί να είναι κοντά μας, μας επιτίθενται και από πάνω σα να είμαστε εγκληματίες ! Μετά πώς γίνεται να έχουν την απαίτηση να τους σεβόμαστε και να “υπερασπιζόμαστε” τα εργασιακά τους δικαιώματα;…Αυτοί σεβάστηκαν τα δικά μας; Ε, τον πούλο λοιπόν…
ε φυσικα, προς θεου.
Silent εγώ νομίζω πως [B][B]δουλειά[/B] των ματατζήδων είναι[/B] να διαλύουν συγκεντρώσεις, να τραμπουκίζουν διαδηλωτές, να ανοίγουν κεφάλια , να πετάνε χημικά και να εμποδίζουν τις συναθροίσεις/διαμαρτυρίες. Αυτές τις εντολές παίρνουν, αυτά κάνουν. Δεν πληρώνονται για να κοντρολάρουν όπως έγραψες. Φυσικά ανάλογα την περίοδο και τις συνθήκες ψιλοαλλάζει η συμπεριφορά τους, ΑΛΛΑ ας μην απατώμαστε, ειδικά τώρα που υπάρχει πίεση. [B]Πληρώνονται για να προστατεύουν την κυβέρνηση από τους πολίτες[/B]. Το ότι πληρώνονται από τους πολίτες είναι απλά μια χαρωπή σουρεαλιστική πινελιά…
π.χ. την ώρα που ετοιμάζονται απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έχουμε προσλήψεις ειδικών φρουρών. Άρα η κυβέρνηση επιλέγει να ενισχύσει τη φρουρά της.
[B]@Vangelis:[/B] Καλά ρε συ Vangelis, απ’όσα έγραψα αυτό βρήκες να σχολιάσεις !!! Εντάξει, δεν είναι τόσο “ακραίο”…όλοι κάποια στιγμή το είπαμε αυτό, εν βρασμώ ψυχής, και αν όχι όλοι, τότε οι περισσότεροι… Εγώ αναφερόμουν στα “άκρα” όμως (και απ’τις δύο πλευρές) σε αυτούς που φωνάζουν: “Θάνατο στον έναν”, “Θάνατο στον άλλον”… Είναι καλό πάντα να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους και να μη βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα…τα μίση δεν οδηγούν πουθενά, ούτε θα λυθούν τα προβλήματά μας με αυτόν τον τρόπο… Μπορεί να μαι άσχετη, μπορεί να μην έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις και φασαρίες, αλλά είμαι πεπεισμένη ότι οι ακραίες απόψεις (και όχι αυτές του τύπου: “Θάνατος στους μπάτσους” που πολλοί από μας εκφράσαμε στην εφηβία μας) είναι πάντα οι απολύτως σωστές ! Άποψή μου…δε με νοιάζει τί πιστεύουν οι άλλοι και ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ…η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να μου έλεγες “δε μου αρέσει αυτό και αυτό απ’όσα είπες” παρά να χεις αυτό το ύφος.
[B]@zouglau:[/B] Μου αρέσει όπως το θέτεις - ναι, έχεις δίκιο σε αυτό. Αυτά που έγραψα, όντως, μπορεί να ακούγονται “ουτοπικά” και “θεωρητικά” - θα έπρεπε όμως να γίνονται, ασχέτως αν δεν γίνονται έτσι τα πράγματα… Εκανα λάθος που δεν ανέφερα ότι “θα έπρεπε να ναι έτσι”… Αυτό που με εξοργίζει και που το έγραψα παραπάνω είναι ότι μετά απ’όλα αυτά κατεβαίνουν κι οι ίδιοι στους δρόμους, διεκδικούμενοι τα “δικαιώματά τους”…ποιός να τους πάρει όμως στα σοβαρά, όταν αυτοί πληρώνονται για να προστατεύουν (όπως είπες) την Κυβέρνηση και να χτυπάνε τον κόσμο;
σπρώξιμο από τα σκαλιά του μετρό ήθελε για να τα μετρήσει.
Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι!
Ποπο κατι αντρες…