Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί έτσι…χαχαχα

Eγω φαντάστηκα άλλη εικόνα. Να τον πιανουν 15 άτομα που λες και να τον παιρνουν στην αποβαθρα όπου τελετουργικά θα τον πετάξουν στις ράγες… :slight_smile:

σταμάτα τα αν…στο τέλος θα ζητήσεις και ζωντανή επαλήθευση…:stuck_out_tongue:
[B]
edit[/B]

για αυτον εδω τον μάγκα

[B]Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη για τις χθεσινές βιαιοπραγίες στο Σύνταγμα[/B]

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός, που συνελήφθη μετά τις χθεσινές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, όπου φαίνεται ότι χτύπησε με βάναυσο τρόπο γυναίκα δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ ξένου πρακτορείου.

Σε βάρος του δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη όταν οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και η υπόθεση παραπέμφθηκε για περαιτέρω ανάκριση σε πταισματοδίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να διερευνηθούν οι περί εξύβρισης καταγγελίες ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και ιατροδικαστική εξέταση προκείμενου να προσδιοριστούν οι βλάβες της φωτορεπόρτερ.

Την ίδια στιγμή φωτογραφικό υλικό με βιαιότητες των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος των διαδηλωτών και δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τεχνικών έχει δημοσιευθεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

Για το σκυλάκι το είπα, ε όπως το πάτε σε λίγο θα ζητήσω και συγγνώμη…:frowning:

:p:p

Nαι, το άκουσα…η φωτορεπόρτερ έχασε ένα δόντι σύμφωνα με δημοσιογραφικό δελτίο…και μη χειρότερα να λέμε…:frowning: Με δ’αύτους…φθηνά την γλίτωσε η γυναίκα…

“50.000 στρατευμα”

Οταν μιλαμε για την πρασινη στολη, ΔΕΝ υπαρχουν πολλες παραμετροι - ΔΕΝ υπαρχουν πολλες πλευρες να δουμε. :slight_smile:

στο 0:26 ! σπρωχνει και τη γιαγια ρε μλκες ! μπασταρδε…

ποσο μου αρεσει το χακι να καιγεται…

εντιτ: θεα γιαγια στο 0:40

:lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχαχα.O μπατσος D.R.I φαση κι ετσι

Ανυπομονώ για να ζήσω μαζικά τέτοια φαινόμενα! Νισάφι πια!

Προς το τέλος όλα τα λεφτά.

wake up λέμε

γάμα τους!

They say jump,you say how high!

I think i heard a shot λέμε…

πορώθηκα

«Την βρήκα στον βηματισμό μου και απλώς την απώθησα»
Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ ο οποίος φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο να χτυπά τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, στο Σύνταγμα, την περασμένη Πέμπτη.

Ο αστυνομικός αρνείται πως την γρονθοκόπησε και λέει ότι μόνο την απώθησε, καθώς βρέθηκε μπροστά του, την ώρα που μετακινούνταν.

«Την βρήκα στον βηματισμό μου και απλώς την απώθησα. Ποτέ δεν κτύπησα την φωτορεπόρτερ», φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του, ενώ ισχυρίστηκε πως η φωτορεπόρτερ τον εξύβρισε.

Αναφερόμενος στην φωτογραφία, την απέδωσε σε «παιχνίδι του φακού», που έπιασε μια κίνηση σε μια στιγμή που μοιάζει σαν να χτυπάει την φωτορεπόρτερ.

«Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία ότι την κτυπώ είναι παραπλανητικό».

Ενισχύει μάλιστα τα λεγόμενά του σημειώνοντας ότι «στη φωτογραφία δεν κρατώ κλομπ κι αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου».

απλως την απώθησε λέει το συμπαθές χοιρινό.
από εδω και πέρα όλοι στα ΜΑΤ θα λένε οτι τρέχανε και απλώς απωθούσαν διαδηλωτές.

[B][I]Την βρήκα στον βηματισμό μου[/I][/B]

:lol::lol::lol:

Ποιος είσαι ρε μεγάλε…?? ο γίγαντας.?!

επόμενο βήμα είναι να βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος απο τους απέναντι και να πει “κύριε δικαστά…δεν προσπαθούσα να πετύχω τον καλό αστυνομικό…την πέτρα απο τα δόντια καθάριζα…!!”

:roll:

καλές στιγμές καταστολής.
σε όλες τις περιπτώσεις βοηθάνε τα ΜΑΤ.
καλύτερο σχόλιο το “βετεράνος ηγείται των ΜΑΤ”