Ίσως. Πάντως, εδώ στην περιοχή έχει κάνει καλή δουλειά, όπως και θα’πρεπε.
Γενικά, το κακό παράγινε, στο χωριό μου παραφυλάνε οι κάτοικοι…τέτοια τρομάρα που πήραν. Μια εποχή, μάλιστα, κάθε βράδυ και ένα κρούσμα κλοπής-ληστείας είχαν. Τι σκατά δηλαδή…
και σε μενα εχει μειωθει η εγκληματικοτητα απτην εμφανιση διας και μετα…παλιοτερα ακουγαμε συνεχεια για σπιτια που ανοιγανε…τωρα εχει παντα καμια 15αρια μηχανες στη περιοχη,λιγες περιπολιες βεβαια τον περισσοτερο χρονο αραζουνε σε καφε…βεβαια ειμαστε και κωμοπολη με 25 χιλιαρικα κοσμο και το πιο κοντινο τμημα ειναι Νεαπολη.
Σε εμάς δε μειώθηκε η εγκληματικότητα, κάθε άλλο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι: τον τελευταίο χρόνο, σημειώθηκαν και φόνοι(!)…στην ευρύτερη περιοχή. Δεν χρειάζεται να πω που έχει φτάσει το σκατό ολονών…
Πάντως, το καλό είναι ότι, αργά ή γρήγορα, τους πιάνουν. Αυτό είναι θετική εξέλιξη. Αλλά τι να σου κάνουν κι αυτοί της αστυνομίας, εάν οι άλλοι ξεπετάγονται ο ένας μετά τον άλλον…
Δεν νομίζω πως μια τόσο μεγάλη εταιρεία πληρώνει τους ιδιωτικούς security της τσάμπα,αλλά τεσπα…
Επίσης δεν κυνηγούσαν κανέναν.Βόλτες ρουτίνας έκαναν.
Βρήκαμε και την Φωτεινή Πιπιλή του rocking.
Τα security δεν έχουνε τέτοια αρμοδιότητα και ειδικά σε μεγάλες ληστείες ή κάθονται και κοιτάνε ή στην καλύτερη προσπαθούν να ενημερώσουν κάποιον…
Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια τα παλικάρια λογικά είχανε πάει να ψωνίσουνε από τα Τζάμπο ή να πάρουνε καφεδάκι! :lol:
Θυμάμαι ατάκα μπάτσου σε κοπέλα που της είχαν κλέψει το πορτοφόλι:
Και τι θές να κάνω εγώ, τον Sherlock Holmes να βρώ ποιός σε έκλεψε και που πήγε τώρα;
:lol::lol::lol:
[SPOILER]ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ SKATE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ[/SPOILER]
Εντάξει, για να είμαστε δίκαιοι, όταν μια στο τόσο συλλαμβάνουν κάποια σπείρα ληστών και βρίσκουν κλοπιμαία, επιστρέφονται. Πόσο συχνά γίνεται δεν ξέρω, αλλά γίνεται.
Θυμάμαι πριν πάρα πολλά χρόνια (χωρίς ομάδες διας, ηρακλής ή ερμής :p) κάτι τύποι με μηχανάκι έκλεψαν από τον πατέρα μου ένα τσαντάκι. Το δήλωσε άμεσα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και τους έπιασαν (από τύχη βέβαια) σχεδόν αμέσως. Για την ακρίβεια, πήγαν να ληστέψουν και άλλον πεζό πιο πέρα (είχαν πρωινή 8ωρη βάρδια μάλλον :lol:), αλλά περνούσε τυχαία περιπολικό και τους είδε… τα παράτησαν όλα (μηχανή, κλοπιμαία της ημέρας) και έτσι βρέθηκαν όλα χαχα
Αν έχεις τύχη διάβαινε :roll:
Όπως το είπες, όταν [B]καμιά φορά[/B] συλλάβουν καμια σπείρα. Όταν βαριούνται να πίνουν καφέ και να την πέφτουν σε όποια κοπελίτσα περάσει απο μπροστά τους δηλαδή
Προφανώς…
Βέβαια, πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η αστυνομία αποτελείται από πολλά και διάφορα τμήματα, που το καθένα ασχολείται με συγκεκριμένα εγκλήματα (από κλοπές και φόνους μέχρι ηλεκτρονικά εγκλήματα κλπ). Υπάρχουν ποιοτικές διαφορές μεταξύ τους, αλλά και πολλές ομοιότητες…
Τα πιο πολλά τμήματα που έχω βιώσει έχουν την ίδια νοοτροπία και το ίδιο εκνευριστικό υφάκι πάντως…
Δε διαφωνώ ότι μερικά μπορεί να παρέχουν και κάποιες υπηρεσίες,αλλά πολύ πνεύμα και εξουσία για το τίποτα…
Εχω πεσει κατω λεμε#-o
Tα ιδια ελεγε κι η πιπιλη μετα τη δολοφονια του γρηγοροπουλου παντως…
Ναι.Και σχεδον ολος ο πληθυσμος λεει πως δεν υπαρχει σωστη ασφαλεια στα πολυκαταστηματα.Το θεμα δεν ειναι η παρουσια της αστυνομιας,αλλα οι αστυνομικοι να κανουν ΜΟΝΟ την δουλεια τους και οχι μαλακιες οπως επιδειξη εξουσιας και και και…
(Εννοειται πως δεν ειμαι υπερ αυτης της αστυνομιας,μη τρελαθουμε κιολας)
Σωστός ο bill!!
http://news247.gr/kosmos/news/astynomikos_ekane_hlektrosok_se_mathhtria.1537627.html
Τα γουρούνια δεν έχουνε πατρίδα.Στο βίντεο τουλάχιστον,δε φαίνεται να κάνει κάτι το (14χρονο) κοριτσάκι…
εγώ λέω να καταργήσουμε την αστυνομία και να βγούμε μόνοι μας στους δρόμους με πιστόλια , μαχαίρια, τσεκούρια, σπαθιά , τόξα ( ή ό,τι έχει ο καθένας ρε παιδί μου) και να τα κανονίζουμε όλα μόνοι μας…τι τους θέλουμε?? όλοι την ίδια φάτσα έχουν…
…βέβαια μερικοί τέτοιες γενικότητες τις υιοθετούν μόνο όταν μιλάμε για μπάτσους,γιατί όταν μιλάμε για δικηγόρους, ή πολιτικούς, ή καθηγητές ή Αλβανούς τότε η γενικότητα είναι αδικία…μόνο στην περίπτωση των μπάτσων είναι νόμος…
για να σοβαρευτούμε λίγο…δεν θα μείνω στο κλισέ - πραγματικότητα ¨όλοι οι κλάδοι έχουν και τους καλούς και τους κακούς¨αλλά σε αυτή τη χώρα πρέπει επιτέλους να μάθουμε να κρίνουμε τον κάθε άνθρωπο ή τον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά… η αστυνομία όπως και όλοι οι προαναφερόμενοι επαγγελματίες είναι απαραίτητοι στην κοινωνία (ειδικά στη σημερινή εποχή) και όποιος διαφωνεί , μπορεί να πάει να ζήσει σε κανένα βουνό και να αποδείξει έτσι ότι δεν έχει κανέναν ανάγκη… οι υπόλοιποι που είμαστε κοινωνικά όντα, αργά ή γρήγορα θα χρειαστούμε τους παραπάνω επαγγελματίες και όχι απαραίτητα γιατί μας έτυχε κάτι κακό…
Παρακαλειται το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ αποπανω, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, οτι αν βρεθει ανεργο και χασει και το σπιτακι του απο καμια τραπεζα, οι ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟΙ θα το πιανουν αν παει να ψηρισει τιποτα απο κανα πολυκαταστημα.
Αμα δεν μπορει να το χωνεψει αυτο, ας το βουλωσει.
Οσο για τον καθημερινο ρολο των μπατσων, ρωτηστε τους παρανομοποιημενους μεταναστες (λαθρομεταναστες οπως αρεσκονται πολλα ζωα να τους αποκαλουν) να δειτε ζεστη φιλοξενια που δεχονται καθημερινα…
YΓ: Για να μην νομιζετε οτι λεω παπατζες, ιδου. Για πραγματα αξιας 40 ευρω…
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1358324
Εδώ που τα λέμε, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να γίνονται τέτοια (αναφέρομαι στο βίντεο με τη 14χρονη στην Αμερική) -ούτε χρειάζεται. Νομίζω ότι η αστυνομία έξω -και ειδικά, όταν μιλάμε για την Αμερική ε- είναι πολύ πιο σκληρή. Εδώ κάτι ανάλογο να γινόταν και θα’χαμε βγει στους δρόμους, εκεί για αυτούς τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα. Όσο για την αστυνομία δε με ενοχλεί, όταν κάνει σωστά τη δουλειά της -ψέμματα να πω;- όπως εδώ που έπιασαν κάποιους πρόσφατα, αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, έτσι άκουσα. Όταν μπαίνουν στο σπίτι του διπλανού σου και ζεις με τον φόβο μην είσαι ο επόμενος είναι λογικό εκεί να θεωρείται η επέμβαση της αστυνομίας αναγκαία. Ο ρόλος τους δεν είναι άσκοπος -απλά οι ίδιοι και οι ανώτεροί τους μας έχουν στρέψει στο να τους θεωρούμε “βάρος στην κοινωνία”…τους λόγους τους είπατε παραπάνω…
Είσαι σίγουρη γι’ αυτό;