παιδιάστικη; μεγαλίστικη περισσότερο… οι παιδιάστικες απαντήσεις είναι απολίτιστες. πολιτισμό εννοώ περίπου τα τελευταία 10000 χρόνια όταν ο άνθρωπος σταμάτησε να έχει τόση πλάκα, να διασκεδάζει, να μετακινείτε, να κυνηγάει, να μαζεύει, να είναι ζώο ξέρω ‘γω και και ξεκίνησε να χτίζει, να αποθησαυρίζει, να καταπιέζει, να ειδικεύεται κ.λπ. Κατά τ’ άλλα ναι, εννοείται μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα, γι’ αυτό λέω να καταστρέψουμε τον πολιτισμοΟοΟοΟ~!
καλά κατεστρεψε τον πολιτισμό εσύ και περιμενε να κάνεις καλύτερη ζωή μετα.
Εγώ ένα ξέρω.Ότι από τότε που ο άνθρωπος σταμάτησε να κατουράει στη φωτιά για να τη σβήσει (ικανοποιώντας την έμφυτη ορμή να σβήνει φωτιές με το κάτουρο του) ζεστάθηκε και μετά έφτιαχνε ακόντια και αεροπλάνα .Άρα ο πολιτισμός είναι καλός.Ο καπιταλισμός, η φεουδαρχία ,η δουλοκτητική κοινωνία είναι οι “πολιτισμοί” που κάνουν αυτά σομναμβουλίστα
θα το κάνω, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. μεροτι προασκα.
εγώ ξέρω ότι επειδή δε σβήνεις τη φωτιά σου με κάτουρο => καπιταλισμός, δουλοκτητική κοινωνία, αστυνομική βία!!! μποαζι ιακο.
άπειρη αγάπη.
Ωραία και τι θέλετε τώρα, να καταργήσουμε την αστυνομία? [-X
σωστά…τι θέλετε δηλαδή? ετσι λειτουργούν οι σημερινές δημοκρατίες
*οσες φορές και να δεις το βίντεο τα views μένουν τα ίδια…youtube , στην υπηρεσία της δημοκρατίας…ολα στο (μαύρο)φως
Συκοφάντη… Από χθες -ή προχθές, θα σε γελάσω-, που το είδα έχουν αυξηθεί κατά [B]5[/B] -ολόκληρα!- views…
κλάμα…απο εκει που ειχε κολλήσει στα 845, τώρα εχει παει στα 45 χιλιάδες
Προσωπικά δεν έχω το κόλλημα με το θέμα που έχουν άλλοι εδώ μέσα, αλλά φυσικά γελάω με κάτι αντικειμενικά αστείο!
http://www.wcax.com/story/16663947/prisoners-sneak-pig-into-vsp-decal
:lol::lol:
το πετρελαιο τελειωνει μπατσοι γουρουνια δολοφονοι
ε δεν τους άνοιγε ο παππούς, τι να κανε ο αστυνομικός…
http://diktionews.gr/koinonia/680-2012-02-09-19-22-23
Σε κατάσταση πλήρους συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις ολόκληρης της Αττικής ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι εκατοντάδες αστυνομικοί καταφθάνουν από την περιφέρεια για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους της Αθήνας στις δύσκολες ώρες που έρχονται.
Ετοιμαστείτε
θα γίνει της πουτάνας…ετοιμαστείτε για μεγάλα Μπάχαλα
Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.
Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι “Πάνθηρες” εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Να που μπροστά σ’ ένα εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη.
edit: Μούφα βέβαια το δημοσίευμα του κόντρα. Πολύ καλό για αληθινό.
τα φουσκωνει λιγο αλλα οντως θα υπαρχει μεγαλη οπαδικη υποστηριξη στις αυριανες συγκρουσεις. και σε μεγαλο οπαδικο φορουμ που μπαινω κλειδωσαν ολα τα τοπικ εκτος απο αυτο για την αυριανη μερα!!
Καλά μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς εκεί μέσα. Η ρουφιανιά πάει σύννεφο.
Γενικοτερα, ο,τι γραφεται στο ιντερνετ τα μισα και ααααν…
Αλλα, πιστευω οτι οντως θα υπαρχει μεγαλη παρουσια οπαδικου κοσμου. Παιζουν και δυο ματς σημερα ομως, θα δειξει