Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

[SIZE=“4”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ[/SIZE]
από Β. 4:26μμ, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008
Η συμφωνία της Βάρκιζας έσπασε…
Έχουμε πόλεμο ξανά

indymediaathens

κριμα που δεν υπαρχουν αγγλοι πια βοηθησουν την Ελλαδα ε???

Ναβουχοδονόσωρ σου εύχομαι μια μέρα να μάθεις να αγαπάς τους συνανθρώπους σου.Για να το κάνεις αυτό βέβαια πρέπει να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Peace and love…

edit: ας μη πιάσουμε τώρα άλλες δεκαετίες έ…

Μην του απαντάτε.
Κρίμα για τη μνήμη του παιδιού είναι…

Στην Αθηνα χαμος αυτη τη στιγμη…Τονοι και τα χημικα.

ειναι πραγματικα λυπηρο οτι καποιοι εδω μεσα, μεσα τους χαιρονται για το γεγονος οτι πεθανε ενας ανθρωπος, οσο κ αν ριχνουν κροκοδειλια δακρυα… μονο και μονο γιατι το παλικαρι συχναζε εξαρχεια…μονο κ μονο γιατι λογομαχησε με τα “Οργανα της Ταξης”… μονο κ μονο γιατι ιδεολογικα δεν τους αρεσει…

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_2263.html

Βάλτε ΣΚΑΙ να δείτε όσοι θέλετε. Έχει απευθείας.

Αηδία και μόνο αήδια. Τελευταίο μου ποστ παρόλο που θα είχα να γράψω κατεβατά. Είναι ανάξιοι λόγου. τσηρζ.

Το μόνο που με θλίβει είναι που σκοτώθηκε ένα παιδί, που κατά 99,999% δεν πήγε γυρεύοντας αλλά βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Ίσως και με τα λάθος άτομα.

Αν βγάλεις το παιδί που σκοτώθηκε, όλα τα υπόλοιπα βρωμάνε απ’ όπου και να τα πιάσεις.

Και οι “μάγκες” που ρίχνουν μπινελίκια σε κάθε περιπολικό που περνάει, και προκαλούν.
Και το όργανο, που ακόμα κι αν δεν ήταν “καβλόμπατσος” αλλά απλός αστυνομικός που ένιωσε να απειλείται, έπρεπε να το σκεφτεί 10Κ φορές πριν χρησιμοποιήσει το όπλο του τόσο επιπόλαια.
Και οι πάσης φύσεως “κουκουλοφόροι” που ξεσπάνε ανεγκέφαλα όπου να’ ναι (και είναι κατά πάσα πιθανότητα βαλτοί).
Και κυρίως το πώς θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον το γεγονός από συγκεκριμένους πολιτικούς ταγούς και οργανώσεις, για να δαιμονοποιηθεί γενικότερα ο ρόλος κάθε μηχανισμού που υποτίθεται ότι διατηρεί κάποια τάξη.

συμφωνώ με τον αποπάνω…
εικόνες ντροπής στο skai…

Now playing: Iced Earth - Brainwashed
via FoxyTunes

Ακόμα δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι μπάχαλοι με το παιδί ε, δώστε μου ένα σημείο να πιαστώ.

Lunatic τσίμπα και μια πηγή ακόμα, το πόσταρε ο Isis παραπάνω, επειδή έψαχνες.
Ελπίζω να μην μου τη βγάλετε αναρχικιά την κυρία.

αφιερωμένο ρε.

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?ΔΛΔ αν ηταν μπαχαλος επρεπε να τον σκοτωσει?Στην τελικη δεν ξερετε μπορει ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟΣ!ΚΑΙ?Εβρισε τον μπατσο και τον πυροβολησε!Εγω αυτα κραταω.Μην παρουμε και τις αλλες μαρτυριες οπου οι μπατσοι προκαλουσαν εξισου…

Σε άλλο φόρουμ τα λένε καλύτερα ευτυχώς γιατί εδώ τραβάω τα μαλλιά μου

Ρε σοβαρευτείτε.
Σάββατο βράδυ στα Εξάθλια. Ο κόσμος βγαίνει. Θα μπορούσε να ναι οποιοσδήποτε στη θέση του μικρού.
Όποιος ζει ή κατεβαίνει συχνά στο κέντρο και δεν έχει σκεφθεί ποτέ βλέποντας τους μπάτσους ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε τέτοια μαλακία, κοιμάται κανονικά.

Επίσης απ’όσα παρατήρησα, χωρίς να συμφωνώ με τα μπάχαλα φυσικά, δε καίνε ό,τι ναναι όπως λέτε. Κάντε απολογισμό και πλην λίγων εξαιρέσεων σπάνε και καίνε τράπεζες και μεγάλες αλυσίδες. Στο Ηράκλειο σπάσανε μόνο αστυνομικά τμήματα. Εδώ στην Ιπποκράτους τα σπάγανε κάτω, πέτρες ΜΑΤ κτλ αλλά δε κάηκε τπτ. Γενικά σκεφτείτε τι λέτε.

Είδα απλό κόσμο, γέρους, “άσχετους” με τις πορείες κτλ να περνάν τα ΜΑΤ από μπροστά τους να τους βρίζουν και να τους λένε δολοφόνους.
Ο κόσμος ξυπνάει.

egw extes eida manades,megales gynaikes kai magazatores na vrizoun matatzhdes kai ekeinoi th mia antapokri8hkan legontas o enas apo makria ‘‘poia einai ayth’’ kai kapoioi alloi gelousan.den yparxoun tetoioi an8rwpoi re pousth,den yparxoun

Kiratzo άραξε ρε, δεν τους βλέπεις τι στάση έχουν; Μην τους δίνεις πατήματα να λένε περισσότερα κουφά. Το παιδάκι ήταν άσχετο με μπάχαλους, ένα παιδί 15 χρονών, είδα τη φωτογραφία και δάκρυσα γαμώ το κέρατο σας.

Δεν με νοιαζει μωρε για τα πατηματα και χεστηκα τι θα πει ο καθενας ,σε ενα φορουμ, αλλα εχει πολυ πλακα ποσο εκτιμαει ο καθενας τη ζωη για να αναπτυξει την θεωρια και τα κομπλεξ του…

Και οι καλοι και αγιοι προστατες χτες οταν εγινε το συμβαν ετρεξαν πλατεια εξαρχειων να συγκρουστουν αντι να πανε να προστατεψουν τις περιουσιες…Ηρθαν πλατεια εξαρχειων να ακουσουν οτι ειναι δολοφονοι (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ) αλλα και απο γερους και γριες που περναγαν απο κει.

Μιας και παρατηρώ ότι πολύς λόγος γίνεται για τους αντιεξουσιαστές , τους μπάχαλους, τους αναρχικούς( δεν ανήκω σε κάποια ομάδα από αυτές) ας πούμε και μερικά πράγματα για Ματατζήδες και ειδικούς φρουρούς( ούτε σε αυτούς ανήκω).Την άλλη πλευρά δηλαδή. Σε αυτούς κατατάσσονται άνθρωποι χαμηλότατου μορφωτικού επιπέδου που προσπαθούν να βρουν μια σταθερή δουλειά με σταθερό μισθό. Δημοσιουπαλληληλίκι δηλαδή , αλλά σε κατώτερο επίπεδο. Μάλιστα αρκετοί επιλέγουν να πάνε στα ΜΑΤ γιατί παίρνουν 200 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τους άλλους συναδέλφους τους. Για να τρώνε ντόνατ και να λένε λόγια του αέρα είναι πρώτοι, την δουλειά τους όμως δεν μπορούν να την κάνουν. Και η δουλειά τους για να μην ξεχνιόμαστε είναι να υπηρετούν τον πολίτη και να στέκονται δίπλα του. Να αμύνονται και όχι να επιτίθενται. Τουλάχιστον έτσι έλεγε ο Υπουργός Εσωτερικών σήμερα :wink:

Για τους μπάχαλους έχω γράψει άποψη πιο πάνω. Η πλειονότητα των ανθρώπων που κατεβαίνει σε πορείες και έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά τους κράζει αγρίως.

Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη που έχω σχηματίσει μιλώντας με ματατζήδες, ειδικούς φρουρούς αλλά και παρατηρώντας την συμπεριφορά τους σε πορείες , συγκεντρώσεις κλπ. Το να δέρνεις συνταξιούχους π.χ. πως μπορεί να το δικαιολογήσει κανείς? Το να βαράς αδιακρίτως άτομα από το πλήθος που δεν σε προκαλούν τι είναι? Το να πετάς χημικά σε πλήθος και να προκαλείς προβλήματα υγείας σε ανθρώπους που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά τι είναι?

Αν κάποιος θέλει να σχολιάσει ευχαρίστως, αλλά παρακαλώ ας το κάνει αφού πρώτα το διαβάσει ε 8)
Επίσης καλό θα είναι αν θέλει κάποιος να σχολιάσει περί αναρχίας, περιουσίας, αστυνομίας, εξαρχείων κλπ να έχει δικά του βιώματα και να έχει διαβάσει και τίποτα. π.χ. αν κάποιος δεν έχει κατέβει ποτέ σε πορεία δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε αυτές. Μιλάει θεωρητικά…Αν κάποιος δεν κατανοεί την διαφορά μεταξύ μπάχαλου και αναρχικού οφείλει να το διευκρινίσει με κάποιον τρόπο και μετά να ασκήσει κριτική ή να σχολιάσει.

κανείς μας δεν τα ξέρει όλα και κανείς μας δεν πρέπει να είναι στενοκέφαλος.Peace & love

Καταρχήν καταδικάζω την δολοφονία του ανήλικου απερίφραστα.Η θέση μου πάνω στο θέμα είναι η εξής.Για χρόνια το κράτος με την προκλητική αδιαφορία του επιτρέπει στους λεγόμενους γνωστούς αγνώστους να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.Σπάνε,καίνε,καταστρέφουν και ποτέ δεν τιμωρούνται.Δυστηχώς η αριστερά στηρίζει τέτοιες ενέργειες και πολλές φορές βρίσκεται πίσω από τέτοιες ενέργειες.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τελειώνουμε κάποτε με τους ψευτοαναρχικούς που καίνε σημαίες και καταστρέφουν περιουσίες αλλιώς τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα συνεχώς.

Ευτυχώς που πρόσθεσες την τελευταία πρόταση.
Γιατί, κατά τ’ άλλα, η δουλεία των ΜΑΤ είναι μόνο να ασκούν βία…

οπως τα λες ειναι… οποιος δεν εχει κατεβει σε πορεια να δει τι παιζει καλο ειναι να μιλα πιο συγκρατημενα. Θα ξεχασω στις μεγαλες πορειες το 2003 , για τον πολεμο στο Ιρακ, το σκηνικο που ματατζηδες ριξαν χημικα σε δημοτικα σχολεια που διαδηλωναν??? Σε παιδακια 7-10 χρονων???

Να ξεχασω το νταβατζιλικι που πολλες φορες εχω δεχθει, αναιτια, απο αστυνομικους?? Τις απειλες για ξυλοδαρμο???τις υβρεις???

Να ξεχασω τα αισχη που λενες σε κοπελες στις πορειες??? Λογικο βεβαια γιατι η αγαμια βαραει στο κεφαλι…

Να ξεχασω την αφοπλιστικη ειλικρινεια του αδερφου του κολλητου μου, που σαν μπατσος που γαμαει, ληστευει τους μεταναστες???

Για όσους απορούν πως ήταν αυτός ο επικύνδυνος νεαρός.

Damnation69 ποιος αριστερός ρε φίλε στηρίζει τέτοιες ενέργειες? Τι λες τώρα? αυτά που γράφεις είναι ανακρίβειες. ή γράψε μια τεκμηριωμένη άποψη με επιχειρήματα ή μη το αγγίζεις το θέμα καθόλου. Ας είμαστε όλοι μας σοβαροί. ένας άνθρωπος είναι νεκρός.