To ότι θα διάβαζα ΚΑΙ σήμερα post που δικαιολογούν την αστυνομία δεν το περίμενα. Δεν έχω να γράψω τίποτα γιατί με άτομα που δεν έχουν ιδέα από το τι παίζεται δεν μπορώ να κάνω διάλογο. Συνεχίστε να ζείτε στην ουτοπία σας παιδιά. Οι μπάτσοι είναι καλοί άνθρωποι και υπάρχουν για να μας προστατεύουν. Συνεχίστε να το πιστεύετε.
πόλεμος γίνεται στο κέντρο ρε. η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς…
κωστή, κρίμα ε.
το βιντεο της δολοφονιας…δεν ειναι πολυ καθαρο…
ουτε αναρχικοι…ουτε καδρονια…ουτε μολοτωφ… πυροβολισμοι και οι φρουροι της ταξης την κανουν με ανεση αφου εξετελεσαν την αποστολη τους…
2 νταβατζηδες μπατσοι σκοτωσαν ενα παιδακι, γιατι ειχε τα αρχιδια να τους κοιτα στα ματια…
Εβαλα για λιγο Σκαϊ και ηταν εκει ενας δημοσιογραφος που περιεγραφε τον αγωνα,εεε,τα γεγονοτα θελω να πω και μετρουσε τις μολοτωφ και τις πετρες που πεφταν απο τους αλητες και ουρλιαζε σαν τον Μαυροματη.
Τραβα γαμησου ρε καθυστερημενε κι εσυ.
Ρε σεις στο βιντεο δεν φαινεται και τιποτα,ακουγονται 2 πυροβολισμοι και μια που βριζει εναν μαλακα.
Πιστεύεις δηλαδή ότι ο σ.υ.ρ.ι.ζ.α καταδικάζει τις ενέργειες των αυτο αποκαλούμενων αναρχικών και του αντι εξουσιαστικού χώρου?το ίδιο ερωτημα παει και για το κκε αλλα ο συριζα το κανει πιο απροκαλυπτα.Σε φυλλαδιο ψευτο αναρχικων παντως που καναν επιθεση στον αδωνη γεωργιαδη στα γιαννενα διπλα στα ονοματα που αναφερονταν οτι συμετειχαν στην πορεια υπηρχε αναμεσα τους και η νεολαια του συριζα.Επισης ποτε δεν καταδικασαν δημοσια τους απειρους εμπρησμους στο καταστημα του αδωνη τα μελοι του συριζα και του κκε.αλλα παρολαυτα αν εσυ πιστευεις οτι ο αριστερος χωρος καταδικαζει τις καταστροφες των περιουσιων και πως ειναι υπερ της τηρησης της ταξης επετρεψε μου εμενα να διαφωνω.
στο τελος εκει που στριβουν τα αμαξια θα δεις 2 ατομα - οι αστυνομικοι - να φευγουν προς τα πισω…
στο σημειο, στη στροφη αυτη δηλαδη, ειναι εμφανες οτι μονο επισοδεια δεν γινονταν…ουτε κοσμο ειχε… γιατι αν ειχε 30 ατομα οπως ειπωθηκε αρχικα απο αστυνομια, οσο καθαρο και να μην ειναι το βιντεο, θα φαινοντουσαν…
Ναι οντως φαινονται 2 σκοτεινες φιγουρες στο δρομο,απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι οι αστυνομικοι.
Οχι οτι θα ηθελα να δω την εκτελεση βεβαια.
Κανείς τους δεν τις στηριζει αλλα και κανείς τους δεν τις καταδικάζει… Καταδικάζω και εγώ τον θανατο του νεαρού αν και δυστυχώς μερικοι θα κοιταξουν να καρπωθούν πολιτικά οφέλη από αυτό…Thats Ελλαδιστάν…
παντως 30 ατομα δεν υπαρχουν με την καμια…2 φιγουρες (λογικα οι αστυνομικοι) που φευγουν μετα τους πυροβολισμους, και οι σχολιασμοι των κοπελιων που ξερουν τι βλεπουν…
Καλα ναι αυτο περι 30 ατομων εχει απορριφθει απο τη στιγμη που το ανεφεραν στην επισημη καταθεση,εξαρχης δεν το πιστεψα.
Και οντως αν ηταν πανω απο 5-10 ατομα εκει θα υπηρχε μεγαλυτερη αναταραχη.
Βασικά πάλι ανακρίβειες γράφεις. Ο Σύρριζα αλλά και το ΚΚΕ δεν είναι σε αυτήν την λογική. Δεν καίνε ούτε λεηλατούν. Το ότι οι Κνίτες πλακώνονται κάθε τόσο με μπάχαλους δεν σου λέει τίποτα? Damnation69 ψάξτο λίγο το θέμα. Δεν είναι σωστό να γράφεις ανακρίβειες φίλε. στο λέω με κάθε καλή διάθεση. Ψάξτο.
Το σκεφτόμουν πολύ αν έπρεπε να γράψω κι εγώ τη σαχλαμάρα μου ή να σεβαστώ τη μνήμη ενός παιδιού που κατά πάσα πιθανότητα είχε περισσότερη αξιοπρέπεια από όλους εμάς εδώ αθροιστικά (κι εμένα πρώτου έτσι;).
Απλά ένα πράγμα. Κάποια ζητήματα δεν “καταδικάζονται” ή “επικροτούνται” μόνο. Η σωστή λέξη είναι “εξηγούνται”. Το ξέσπασμα μερίδας του κόσμου είναι μία αντίδραση κοινωνικά αναμενομενη. Είναι σα να πιέζεις ένα μπαλόνι και όταν αυτό σπάσει να ψάχνεις αν η στάση του είναι καταδικαστέα ή επικροτούμενη.
Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν: την αυθάδεια σαν δικαίωμα, την παρανομία ως Ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, και την αναρχία ως Ευδαιμονία.
Και με την ευκαιρία, τα δελτία -εντελώς τυχαία- επικεντρώνουν στα μπάχαλα και όχι τόσο στο αν και πού θα αποδοθούν ευθύνες για το θάνατο του παιδιού. Καλά πάμε…
Davidian κάνεις λάθος. Υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τέτοια ζητήματα. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει παίδες και να συμπεριφέρεται ανάλογα. Αλλά όταν γράφεται κάτι για τόσο σημαντικά ζητήματα να είστε προσεκτικοί και ακριβείς.
Πςςς.
Είσαι μεγάλος…
Πάντως χτες το βράδυ , που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για το φόνο του παιδιού αμέσως μου ήρθε στο μυαλό μου η σκηνή από το V for Vendeta με την δολοφονία του μικρού παιδιού. Τηρουμένων των αναλογιών πάντα…
το “πάρτι” και η ξεφτίλα θα αρχίσει στις 8 με τα δελτία ειδήσεων … :(
R.I.P. στο παιδί
κλείστε τις τηλεοράσεις, μην ασχολείστε με τα όρνεα
kλειστε και το Pc για τον ιδιο ακριβως λογο.