Εγω απορω…
πως αυτοι που υπερασπιζονται την ελευθερια,την ισοτητα και μπλα,μπλα,μπλα,ακομα και σε ενα φορουμ μιλουν τοσο απαξιωτικα και μηδενιστικα προς αυτους που πιστευουν διαφορετικα πραγματα!
δεν αναφερομαι σε ολους…
Ο μικρός Αλέξανδρος “οπλοφορώντας”.
φιλε μου,αν το συνολο των ανθρωπων που σημερα ειδαν τον κοπο τους καμμενο το παρομοιασουμε με μπαλονι τι θα γινει?
γιατι υπαρχουν πολλα μπαλονια…
δε σε ειρωνευομαι…υποψιν…
Εγώ σκέφτομαι και τις (μεγάλες) μέρες που θα έρθουν.
Θα ναι πολύ μεγάλες, πάρα πολύ.
Και όχι με την θετική έννοια.
Δηλαδη σε αυτους που κατακρινουν την ελευθερια την ισοτητα και μπλα μπλα μπλα…
Ούτε λογοκρισία επιβλήθηκε, ούτε τίποτα.
Ο καθένας είναι ελεύθερος μεν να εκφράσει την όποια άποψή του
ΑΛΛΑ είναι υποχρεωμένος να υποστεί και την όποια κριτική γι’ αυτήν.
Μια χαρά δημοκρατικό μου φαίνεται.
BAN παρε τον πουλο ρε επαναστατη…ο μοδ δεν τα βλεπει αυτα…ο μαλακας ολους τους προσβαλλει…
τι δουλεια κανει ο μπαμπακας σου αγορι μου?χλωμο να ειναι μικρομεσαιος…
Ο μπαμπάς μου είναι βιομήχανος και έχω μπράβους γι’αυτό φρόντισε μην μάθουμε που μένεις γιατί την έβαψες μεγάλε.
πφφχαχαχααχχααχχαχα
Πωπω ελεος σκαστε!Και το παιδι πλουσιο ηταν και σε ιδιωτικο σχολειο πηγαινε.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?
Προσπαθώ να τον πάρω στην πλάκα, είναι η τελευταία μου ελπίδα.
Ένα παιδί “έφυγε” και κάθεστε και βρίζετε ο ένας τον άλλον. ΕΛΕΟΣ. Αν δεν μπορείτε να κάνετε σοβαρή κουβέντα, ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
παει να πει οτι καποτε καποιοι αγωνιζονταν για την κοινωνικη αδικια και την καταχρηση των πλουσιων!
σημερα οσοι τα εχουν ολα γραφουν στα τετοια τους καθε αξια και γουσταρουν να καταστρεφουν!
το παιδι επρεπε να ξερει πως το αμαξι που θα καψει μπορει ο ιδιοκτητης του να μην εχει τη δυνατοτητα να αγορασει αλλο οπως ο μπαμπας του…
η επανασταση πρεπει να γινει απο το λαο κι οχι απο τους βολεμενους!
alexsymbolic ότι να ναι γράφεις…
1ον Θαρρώ ότι δεν έπιασες την παρομοίωση.
2ον Ούτε συμφωνώ, ούτε είναι στην πρακτική μου να καίω ή να σπάω καταστήματα. Το σημειώνω και ελπίζω όποιος απαντήσει παρακάτω να το έχει λάβει υπόψη του. Αν όμως θες να με βάλεις να κλαίω κιόλας που η όποια Τράπεζα έχασε ένα υποκατάστημά της και θα ξοδέψει κάποια από τα κέρδη της για να το ξαναφτιάξει, συγνώμη αλλά δε θα το κάνω.
σερί όμως, 3 ποστς και οι μόντερες δεν κάνουν τίποτα γι’αυτό.
έχουμε λοιπόν να πούμε για στοχευμένο μοντερέιτιν. μπράβο σας που σβήνετε δικές μου ειρωνείες και αφήνετε τον άλλον να λέει τερατουργήματα.
To “πανηγύρι” ξεκίνησε…
στο alter έχει καλεσμένους Τραγκα και Τριανταφυλλόπουλο να παπαρολογούν. Εβίβα!
ουτε εγω προκειται να κλαψω για τις τραπεζες!
δεν πανε να καουν ολες!
δε με νοιαζει!
Ποιος εβρισε ρε κοζι?Θα δουμε ποτε το δασος και οχι το δεντρο?ναι ενα παιδι εφυγε αδικα εντελως και αυτος που το εκανε πρεπει να σαπισει στην φυλακη.Η χρηση βιας ειναι καταδικαστεα απο ολες τις πλευρες.Αλλα θα κανουμε τιποτα να αλλαξουμε το σκηνικο?Η απλα καθε φορα θα ριχνουμε κροκοδειλια δακρυα?Ο καθενας πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του καποτε σε αυτον τον τοπο.Με λιγα λογια οι μπατσοι να υπαρχουν για την υπηρεσια των πολιτων και την προστασια τους οι πολιτες να τους σεβονται και να υπαρχει μια ομορφη συνεργασια προς οφελος ολων.