Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

[Ο καθενας πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του καποτε σε αυτον τον τοπο.Με λιγα λογια οι μπατσοι να υπαρχουν για την υπηρεσια των πολιτων και την προστασια τους οι πολιτες να τους σεβονται και να υπαρχει μια ομορφη συνεργασια προς οφελος ολων.[/QUOTE]

ακριβως οπως τα λες!!!
συμφωνω!

Μέχρι και τα μίντια τους μπάτσους κράζουνε. Πανελλήνια κατακραυγή. Δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος όποιος ακόμη υπερασπίζεται την αστυνομία. Ο Οικονομέας στο μέγκα μια χαρά τα λέει, ανέφερε και Καλτεζά/Κανελλοπούλου.

Στη μεσημεριανή πορεία ομάδα 5-6 ατόμων βγήκε από τους μπάτσους και άρχισε να σπάει τα μικρά μαγαζιά, εντοπίστηκε και καδριονάστηκε από συντρόφους και κακήν κακώς τράπηκαν σε φυγή και χώθηκαν πίσω απ’ τα ΜΑΤ.

αντε γεια.

εσεις οπλίζετε τους μπάτσους κ οταν το πάρετε χαμπάρι θα ναι αργα.

τα μιντια παντα βριζουν την αστυνομια!
ολους τους βριζουν,και τους αναρχικους!
παντως αν μου φερνεις τον οικονομεα ως προτυπο δημοσιογραφου λυπαμαι!

μα η μιση δουλεια σημερα απο ασφαλητες εγινε…ως συνηθως

Τα μιντια και η πλύση εγκεφαλου που προκαλούν ειναι η κυριότερη αιτία που εχουμε φτασει τοσο χαμηλά…:!:(Και εχει και αλλο ο κατηφορος,ακομα δεν εχουμε δει τπτ…)

Ρε alexsymbolic, αλλου ζεις ??!!
Τα πραγματα ειναι σαφεστατα.
Ολοι οι αυτοπτες μαρτυρες το ιδιο λενε.
Κανενας δεν επιτεθηκε στους μπατσους.
Ο δολοφονος σημαδεψε και πυροβολησε.
Αυτο.

αυτο το έγραψα μόνο και μόνο για αυτούς που έχουν στο νου τους τα καημένα τα μαγαζια κ το τα σπάνε και γιατι τα σπάνε και και και και. Και 1 ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΑΤΣΟΥ!!! Ξυπνάτε!!!

Αγορίνα μου το να μου εύχεται ένας κομμουνιστής (οκ ξέρω δεν θα δεχτείς τον χαρακτηρισμό αυτοπροσδιορίσου όπως θες) να αγαπώ τους συνανθρώπους μου είναι σαν να εύχεται ένας Εβραίος να ζήσουν οι παλαιστίνιοι σε ξεχωριστό κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ! Με τα λεγόμενά σου γέλασα σαν Ρώσος χωριάτης…

Δεν έπιασα εγώ άλλες εποχές, οι συνοδοιπόροι σου εύχονται να επαναληφθούν. Δεν πρόσθεσα καμία λέξη. copy-paste έκανα από το "indy"media…

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… επιβεβαιώθηκα. Επιχειρήματα μηδέν. Σε ποια κατηγορία από αυτούς που περιέγραψα ανήκεις? Λίγο θάρρος δεν βλάπτει…

…να και τα κροκοδείλια δάκρυα μαζί με λίγο φθηνό λαϊκισμό.

Λοιπον οι “αναρχικοι” (τα εισαγωγικα γιατι οι αληθινοι αναρχικοι δεν ειναι κωλοπαιδα με κρανη που σπανε οτι βρουνε μπροστα τους) κανουν οτι μπορουν για να αντιστρεψουν την κατασταση. Το δικιο που ειχανε χθες πανε να το χασουνε διαλυοντας το κεντρο της Αθηνας και σπαζοντας την περιουσια του κοσμακη. Αλλο που δεν θελει η ΝΔ και η αστυνομια ωστε να επιβαλλουν ενα αστυνομικο κρατος. Επισης δεν την χαλαει την ΝΔ που ξεχασαμε Βατοπεδι, οικονομικη κριση μεσα σε μια μερα…

Ειναι κριμα που ενα παιδι που πεθανε ΑΔΙΚΑ να γινεται ερμαιο μιας ομαδας ταραξιων αλλα και κομματων… γιατι δεν αμφιβαλλω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ (το ΚΚΕ δεν ξερω, αυτοι μαλλον στους αμερικανους θα ριξουν το φταιξιμο…) θα σπευσουν να εκμεταλλευτουν τον θανατο του. Βολεμα για ολα τα κομματα αυτη η ιστορια… αλιμονο σε εμας τους απλους πολιτες που εχουμε να αντιμετωπισουμε τον οχλο των “αναρχικων” και την φασιστοκαβλα της αστυνομιας. Και φυσικα αλιμονο στην οικογενεια του 16χρονου…

Φυσικά και όχι, αλλά τώρα μια χαρά τα λέει.

Δεν γραφω την αποψη μου γιατι βαριεμαι να την εξηγω μετα.

Ενας πιτσιρικας πεθανε και αυτο μετραει.

φιλε αν ειναι ετσι οπως λενε οι μαρτυρες τοτε πισσα και πουπουλα στην αστυνομια!
αλλα δεν πιστευω κανενα απο τις δυο μεριες(αναρχικοι-αστυνομια)…
μονο αν εβλεπα κατι θα επαιρνα σαφη και καθετη θεση!
απλα το ποιος αρχιζει συνηθως τις φασαριες ειναι γνωστο!
μη λεμε συνεχεια τα ιδια!

λοιπον,βαριεμαι να μπω στη συζητηση γιατι θα πρεπει να κατσω μπροστα στην οθονη του πισι για κανα 2ωρο…

κατακρινω την ενεργεια του μπατσου…πρεπει να μπει στη κλουβα…

το παιδι αν πεταξε μπουκαλια στο περιπολικο,δεν ειναι ενα αθωο παιδακι,αλλα ενα ταραχοποιο παιδακι.

επισης,η αντικειμενικοτητα ειναι για γελια στα ΜΜΕ…απολαυστικοι πραγματικα…

O περιπτερας κι ο περαστικος γιατι να πουν ψεμματα μωρε

προς alexsymbolic και paoktsi,

Το να ‘‘αρχισεις φασαρια’’ βριζοντας εναν μπατσο, ακομη και πετωντας μπουκαλι, θεωρεις οτι δικαιολογει το να πυροβολησει και να σκοτωσει απο προθεση, τι να πω…
Ειναι δυνατον να δικαιολογει κανενας αυτον τον δολοφονο?

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

Το ακόμα πιο τραγικό είναι οτι ο φονιάς είναι πατέρας 3 παιδιών. Και με τι ευκολία τραβάει όπλο και πυροβολεί.

Έλα μωρέ, με τους ασφαλίτες θα ασχολούμαστε τώρα; Όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι ας “ενημερωθούν” από τον Πρετεντέρη και τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

καλα αυτο ξαναπες το… η 3τια της νδ ειναι οτι χειροτερο εχω βιωσει σαν κυβερνηση απο το 96 που ξεκινησα να ψηφιζω…

on topic : επειδη τωρα τα βλεπω ολα στη τηλ μαζεμενα, εχω να πω οτι ο μπατσος δεν γλιτωνει το λιντσαρισμα…και μαλιστα απο ολους…το κοματι του ηθλε να κανει πουλωντας τσαμπουκαλικια στο 15χρονο.
αυτος παιρνει και μεγαλυτερο μισθο απο μενα και απο σας εδω μεσα υποψιν… σπουδασε για να κανει νταηλικια και τσαμπουκαδες…

Δες το βιντεο ρε παλιοκαθυστερημένε μας τα χεις κάνει τούμπανο.

“Προσπαθούσε να αμυνθεί”. Όταν του κοπανάγανε του άλλου το κεφάλι στη ζαρντινιέρα δεν είχε όπλο πάνω του να αμυνθεί. Και ο άλλος ο κωλόμπατσος πήγε και σκότωσε 15χρονο. Φυσικά όλα τα δελτία εκτός ελλάδος καλύπτουν την ελληνική αστυνομία παρουσιάζοντας σαν γεγονότα όσα ισχυρίζεται η αστυνομία και κάνοντας το 15χρονος “16χρονος”. Πλεον ισχυρισμοί του στυλ “κι αυτοί κάθε μέρα τρώνε μπουκάλια λογικό είναι να κάνουν κάτι τέτοιο” είναι παντελώς ηλίθιοι γιατί ξεπεράστηκε κάθε όριο. Μέχρι και ο τράγκας μίλησε σωστά