Αυτά που είπε.
Σάπιες τακτικές της ΕΛ.ΑΣ. χρόνια τώρα (μην πούμε από τον καιρό της χούντας), να στέλνει προβοκάτορες για να έχει άλλοθι να διαλύει πορείες και διαδηλώσεις.
Αυτά που είπε.
Σάπιες τακτικές της ΕΛ.ΑΣ. χρόνια τώρα (μην πούμε από τον καιρό της χούντας), να στέλνει προβοκάτορες για να έχει άλλοθι να διαλύει πορείες και διαδηλώσεις.
Το θέμα δεν το πρόσεξα όσο αναλυτικά θα ήθελα για να πω και μια εξίσου αναλυτική γνώμη αλλά με αυτά που είδα και άκουσα θα σταθώ στα παρακάτω.
Όσον αφορά το τι και πως έγινε μετά απόλαυτα(κοινώς το γεγονός ότι η μισή ελλάδα έγινε πουτάνα όλα) σηκώνει μεγάλη συζήτηση.
vedder
το να πυροβολησεις πρεπει να ειναι το εντελως τελευταιο μεσο και μονο για αμυνα!
δεν υπαρχει αμφιβολια γηινε!
η μολοτοφ δεν ειναι μπουκαλακι νερο ουτε χριστοπαναγια!
ειναι αναγκαιο οι σφαιρες να ειναι πλαστικες η’ τελοσπαντων οπως τις λενε για να μην υπαρχουν θυματα!
συμφωνω με καποιον που το ανεφερε!
ε τωρα αμα εσυ αυτο καταλαβες…παω πασο
Αν κανεις ψαξει στο Google τι λενε τα διεθνη πρακτορεια, θα δειτε οτι η επισημη εκδοχη ειναι πως το παιδι επιτεθηκε στους αστυνομικους με μολοτωφ. Θα θελα να ξερα αυτο το ατομο που κατεθεσε τετοια παραμυθια πως αντεχει και κοιταζεται στον καθρεφτη. Δειξε τουλαχιστον το στοιχειωδη σεβασμο για το νεκρο, μην τον βγαζεις εγκληματια.
Ειλικρινα δεν υπαρχουν αρκετα βαρια λογια για να περιγραψω και οσους το εστησαν αυτο το πραγμα (Ας μην κοροιδευομαστε, αφορμη ψαχναν για να εχουμε τα επεισοδια, οπως καθε χρονια πριν τα χριστουγεννα)
Ας ειναι καλα το παιδι τωρα οπου κι αν βρισκεται.
Δεν υπηρχε μολοτοφ γαμω το κεφαλι σας ρεε !!!
Ακομα και μολοτοφ να υπηρχε ΤΙ ???
Τοσες μολοτοφ υπαρχουν εξω, δεν πυροβολει κανενας…
Σοφο ποστ…Πολυ φαια ουσια καταναλωσαμε και αυτο χωρις να κανουμε τιποτα.Παπαρολογουμε περισσοτερο και απο τις ειδησεις οπου πανε να ριξουν το φταιξιμο στο αν περνανε ψυχολογικα τεστ οσο ειναι στο σωμα…
Αισχος για τους μπατσους… Οχι μονο για τον ηλιθιο που δολοφονησε το παιδι… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι συναδελφοι του, τον συνεχαρησαν σε στιλ “καλα του εκανες του αναρχοκομμουνιστη, του κωλοπαιδου…”
Οσο για το νεαρο, απλα χλευασε τον μπατσο κ στην συνεχεια τον εβρισε (δεν εχει κ αδικο με την πλειοψηφια τους).
Τελος οσο για τα μαγαζια που σπανε τα παλικαρια (κατα την γνωμη) μ καλα κανουν.
Δεν σπανε τυχαια μαγαζια… Σπασανε ολες τις τραπεζες, τις αντιπροσωπιες αυτοκινητων, την Σονυ, τα γραφεια της ΝΔ κ αλλες μεγαλες εταιριες του καπιταλισμου που εκμεταλευονται την δουλεια αλλων. Δυστυχως δεν σπασανε κ το ιντερνετ καφε (Η Απολυτη αποχαυνωση)…
Σημερα λογω της οργης τους δικαιολογω απιστευτα κ γιαυτον τον λογο απο τα κομματα δεν τους σταματησαν. Μονο οταν ενας εσπασε ενα παρ μπριζ τον βρισανε…
Κριμα για το παιδι. Κριμα για την οικογενεια του…
ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Αμάν πια!
Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω από ό,τι ακούω.
Συνεπώς για μένα το θέμα δεν έχει να κάνει με κόντρα αστυνομικών-αναρχικών, ιστορία των Εξαρχείων κτλ. Προφανώς έχουμε να κάνουμε με ψυχασθενή / προβληματικό άτομο που κακώς του είχε δοθεί η άδεια να κρατάει όπλο.
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΣΟΟΟ?!! ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ
Και όποιος την πέταξε την πίπα μην γυρίσει και πει “δεν εννοούσα ότι έπρεπε να αποδοθεί έτσι δικαιοσύνη απλά μπλα μπλα μπλα”. ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. Καλό θα ταν να φοράς μαύρα για μια βδομάδα γιατί θα μπορούσες να σουν κι εσύ, και όχι επειδή θα είχες επιτεθεί σε μπάτσους αλλά επειδή απλά θα βρισκόσουν δίπλα τους στα εξάρχεια.
Σβήστε μου το ποστ καντε με μπαν στ’ αρχίδια μου. Αλλά καλό θα ταν πριν το σβήσετε να του ρίξουν ένα βλέφαρο κάποια άτομα. γιατί όταν αυτή τη στιγμή κλαίει μια οικογένεια εσείς κάθεστε εδώ και λέτε για το ότι το παιδί δεν ήταν αθώο. Ο,τι και να ταν, την δικαιοσύνη δεν την αποδίδει ένας κωλόμπατσος.
“Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 15χρονο, χθες βράδυ στα Εξάρχεια”
Αυτο ισχυει ξερετε?Απο antinews.gr
Μιλάω ως μοντ. Τα ντιλίτς σε αυτό το θέμα πλέον έχουν ξεπεράσει τα 30 και έχουμε διαγράψει πάρα πολλούς προσβλητικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Όποιος θέλει να βρίσει κάποιον, ας το κάνει ελεύθερα. Όχι όμως εδώ μέσα.
Συγκεκριμένα άτομα έχετε κουράσει τη συζήτηση λέγοντας τα ίδια και τα ίδια. Κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνεις κάποιος, σας κάνει quote και αρχίζει όλο το στόρυ από την αρχή. Σεβαστείτε τους συνομιλητές (ή προσποιηθείτε αν σας είναι τόσο δύσκολο) και σταματήστε να καταστρέφετε το όλο κλίμα. Δεχτείτε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν ή διαφωνούν και προς Θεού (Gilmour) μην αρχίζετε τις κόντρες που μας έχουν σπάσει τα νεύρα…
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα σκεφτεί το κλείδωμα εξαιτίας αλληλομπινελικωμάτων. Πόσο δε για πολιτικό τόπικ. Ας μη το σκεφτώ και 2η φορά σήμερα.
Άλλο οπλοχρησία, άλλο οπλοκατοχή…
Ε εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα.
ΔΕΝ - ΕΠΕΣΕ - ΚΑΜΙΑ - ΜΟΛΟΤΟΦ!
Οι σφαίρες που έφαγε το παλικάρι ήταν Π-Λ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ !
Destroyer όταν επικροτείς σπασίματα ακόμη και της Sony χάνεις το δίκιο σου. Γιατί να σπάσεις τη Sony, ενώ σπίτι σου εχεις full home cinema με το λόγκο της εταιρείας που έκαψες? Νομίζω είναι κάπως ηλίθιο.
Ναι στις επιθέσεις δημοσίων κτιρίων, όχι στις επιθέσεις τραπεζών, καταστημάτων, αυτοκινήτων. Κάποιοι αύριο θα μείνουν χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο. Αν και οι ασφαλίτες κάνουν καλά τη δουλειά τους:wink:
Σωστος Shaman,δε το προσεξα καλα:wink:
Η πλαστική σφαίρα δε παύει να είναι σφαίρα. Άμα τη φας στο κεφάλι πάπαλα.
Πάντως γκράχε οι ειδικοί φρουροί φέρουν κανονικό οπλισμό. Πλαστικές σφαίρες έχουν μόνο ΜΑΤ/ΥΑΤ νομίζω.
Edit:
Ορίστε και το κάθαρμα.
1ον ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… Οι μεγαλυτεροι κλεφτες… Το κεντρο του καπιταλισμου. Αυτοι φταινε για την κριση κ μαλιστα ο ηλιθιος ο Καραμανλης τους χαρισε κ 28 δις…
2ον Ο Μαλταμπες (που εχει 2-3 αντιπρωσοπιες χοντα,μιτσουμπισι κλπ) εχει χεστει στα φραγκα απλα προωθωντας αμαξια… Καπιταλας με τα ολα του…
Ο Destroyer πιστευει πως ολοι οι μπατσοι ειναι μια απτα ιδια…
να σας πω εγω τι πιστευω για αυτους που τα σπανε…ειναι ληστες για αυτο κιολας σπασανε τραπεζες και μαγαζια…αντε πες μου γιατι εχω αδικο