Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ώρα να εφαρμόσεις την παραπάνω συμβουλή μου

Να σβησω τον κωλο μου?

• άπειρο !!!

Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια…Ψευτοεπαναστατες της Κηφισιάς που σπανε για να περασει η ωρα τους,λαμογια πολιτικοί που καρπωνονται οτι βρουν και κοιμίζουν τον κόσμο,Μ.Μ.Ε που επηρρεαζουν συνειδήσεις και δημιουργουν κρίσεις…Λεμε,λεμε,λεμε αλλα στην τελική συμβιβαζομαστε με την υπάρχουσα κατασταση…Ποιος πολιτικός επιτελους δεν θα υπολογισει πολιτικά κοστη και προσωπικά οφέλη και θα εχει τα κοτσια να τα ξηλωσει ολα και να επανιδρυσει το κράτος?Δυστυχως δεν υπαρχει κανείς και για αυτο η κατασταση διαιωνίζεται…

Η κατασταση αυτες τις μερες δεν ειναι μια συνηθησμενη… Εχει ξεφυγει πολυ… Αυριο εχει πορεια το ΚΚΕ. Παλι μπαχαλα θα εχουμε να το δειτε. Κ την τριτη στην κηδεια… Παλι η οργη δεν θα εχει φυγει. Εχουν πεθανει κ αλλες φορες παιδια απο μαλακιες ανικανων. Οπως λεει κ ο Ισις βγειτε κ καμια φορα στους δρομους… Δεν πιστευω να σας αφηνουν αμετοχους τα χθεσινοβραδινα… Μονο ετσι θα μπορεσουμε να αλλαξουμε κατι κ οχι με τα ποστ…

Ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τί συνέβη, όλοι έχουμε έτοιμη γνώμη και μάλιστα οι περισσότεροι, την έχουμε απλοϊκή και φανατισμένη. Κατεψυγμένη, αμάσητη και ήδη στο μικροκυμάτων.

Μην ξεχνάμε πως ζούμε σε μια κοινωνία. Δεν ζούμε μόνοι μας σε αυτόνομα νησιά. Για μια νεφελώδη υπόθεση παταγώδους βλακείας, η Αθήνα (και όχι μόνο) έπιασε φωτιά. Μην δικαιολογείτε τις εγκληματικές πράξεις κανενός. Η βία ποτέ δεν είναι λύση. Καμία βία.

Τώρα, το γεγονός ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, λεηλατήθηκαν εκατοντάδες καταστήματα και κατεστράφη δημόσια (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕ!) περιουσία, είναι αντίδραση αυτόχειρα ή εγκληματία. Διαλέξτε.

Θέριον κόψε τις βλακείες. Είναι η πολλοστή φορά σήμερα που παρερμηνεύεις ποστς χρηστών και λες βλακείες λες και θα κερδίσεις κάτι πηγαίνοντας τους κόντρα και εκθέτοντας τους προσάπτωντας τους λόγια που δεν είπαν. Γαμάς τη συζήτηση. Κόψ΄το…

Ο θυμός που θα νιώσω αύριο βλέποντας κάποια συγκεκριμένα άτομα να κάνουν κατάληψη, αν κάνουν, θα είναι απερίγραπτος. Και εγώ ο ίδιος θα συμμετάσχω άμα γίνει, γιατί υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά επειδή γνωρίζω καλά κάποια άτομα, θεωρώ απίστευτη ύβρι το να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να χάσουν μάθημα ή να το παίξουν επαναστάτες στις γκόμενες. Προσωπικά θέλω να γίνει μπάχαλο, πραγματικά το θέλω όσο ποτέ. Όταν τα αιτήματα είναι τα ίδια και τα ίδια απλά παρακολουθώ και δεν γίνομαι καταληψίας “για να χάσω μάθημα”, αλλά εδώ δεν έχει να κάνει με το αν θα κάνω μάθημα ή όχι. Άμα δεν γίνει τώρα το μπάχαλο το κόβω να αθωώνεται ο μπάτσος και ίσως να επαναλαμβάνονται τέτοιου είδους περιστατικά. Θα μου πείτε δεν θα επαναληφθούν, θα επαναληφθούν. Το σίγουρο όμως είναι ότι αμα δεν υπάρξει κάποιου είδους αντίδραση μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Όχι καίγοντας περιουσίες, πράγμα που προσωπικά κατακρίνω, αλλά δημιουργώντας ένα κλίμα όσο να ναι.

μου θυμιζει τη θεωρια του ταξιδιου στο χρονο

Καηκε ο μισος Βολος, σπασανε Αγρινιο, Γιαννενα, Ηρακλειο, ΧΑνια κλπ…αυτα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!! ΔΕν ειναιθ τυχαιο…Τι εγινε δηλαδη εμφανιστηκαν ξαφνικα κακομαθημενα παιδακια της Κηφησιας στην πολη μου το Αγρινιο και ειπαν να τα σπασουν… Και ολα αυτα εγιναν ταυτοχρονα χθες το βαρδυ…σε ολη την Ελλδα…λες και καποιος περιμενε να αναψει το φυτιλι…Ολη αυτη η βια δεν εξαντλειται στο ζητημα τηξς δολοφονιας…Αυτη ηταν η αφορμη… Αλλα ειναι τα αιτια τα κοινωνικα…

Κ ετσι οπως το θετεις… Ποσες φορες σκωτοθηκε παιδι?? οχι πολλες, κ ειδικα τα τελευταια χρονια. Ποσες φορες εχουν βρισει τον μπατσο??? ΑΠΕΙΡΕΣ
30κατι χρονων ειναι ο τυπος… Αμα δεν μπορει να μειωσει την οργη του τοτε λαθος δουλεια κανει…
Η οργη ειναι κατι που χαρακτηριζει τους πιτσιρικαδες κ τους αναρχικους. Δεν πιστευω οτι ειναι τυχαι το οτι στην νεολαια η ΚΝΕ και οι αναρχικοι ειναι πααααααρα πολυ σε σχεση με το ποσοι μενουν κ μετα τα 27.

Βλακεία ήταν το ποστ στο οποίο απαντάει ο Θεριός.

Είναι μεν ειρωνικός ο τρόπος του Θεριού, αλλά δεν προσάπτει στη Νέγκακτιβ κάτι που δεν είπε. Και καλό είναι άμα λέμε απαράδεκτα πράγματα, να είμαστε έτοιμη να ακούσουμε την ειρωνία και το χώσιμο.

???

Οκ.Παρερμηνευσα ποστ για να κερδισω ποντους στη συνειδηση των χρηστων ενος φορουμ.
Ναι αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης μου.

Τι λες ρε καρβου τωρα?Δουλευομαστε?
Της ζητησα να διευκρινισει τι εννοει και απαντησε ηλιθια.Και το συνεχισε.
Ποιον αλλον εξεθεσα?Τον κωστη?

δεχτσερ ξέρω πως με το Χρήστο κάνεις καλή παρέα, αλλά

α)αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση
β) προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
γ) ο Χρήστος έχει φωνή, δεν ψάχνει δικηγόρο
δ) Τον Χρήστο τον ξέρω και εγώ πολύ καλά, αυτό όμως δε σημαίνει πως σήμερα δεν έχει περάσει τα εσκαμμένα άπειρες φορές και με πολλούς χρήστες
ε) Βλακεία είναι το δικό σου ποστ

Εντιτ: και Κοστίς και αλεξσυμπόλικ Χρήστο. Αν δε μπορείτε να φερθείτε σωστά σε αυτή τη συζήτηση, μπορείτε να μη συμμετέχετε…
Χρήστο, αύριο που θα διαβάσεις πάλι τα ποστ της Νέγκατιβ, θα δεις πως τα βλέπεις επηρεασμένος και τα μεταφράζεις όπως να 'ναι

Κεκτημένη ταχύτητα για το “Λογικό επακόλουθο” :slight_smile:

Συμφωνώ με τα παραπάνω, έχουν ήδη αρχίσει κάποιοι να επωφελούνται και να τρέφονται του γεγονότος για να ικανοποιήσουν παντελώς άσχετα γούστα. Με σιγουριά αναφέρω πως στη Θεσ/νίκη κατέβηκε χθες ομάδα 5-6 ατόμων που γνώριζε επιφανειακά το γεγονός και απλά γούσταρε να τα σπάει. Δεν ήταν ενέργεια που πηγάζει από αντίδραση ή ιδεολογία ήταν ενέργεια που πηγάζει από αστείρευτη βλακεία και σίγουρα όχι “μεμονωμένη”.

Ας επικεντρωθούμε στο γεγονός και ας αφήσουμε όλα τα άλλα απ’ έξω.

ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει οργή. Όχι χωρίς αιτία οργή, εδώ υπάρχει Η αιτία. Και κάτι αστειότητες που ακούγονται από Negative Creep και λοιπούς τις παραβλέπω. Πρέπει να σκοτώσουν το δικό σου παιδί για να σε αγγίξει έστω και λίγο? Φάντάζεσαι πώς θα νιωθε η μάνα αν όλοι μιλάγανε σαν εσένα και σε τι απόγνωση θα βρισκόταν. Σκέψου λίγο τον εαυτό σου στην θέση της, να κλαις και να αναρωτιέσαι ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, να σκοτώσουν ένα 15χρονο, και γύρω σου όλοι να λένε σβήσε τον κώλο σου και σκάσε.

εμπρος τοτε…περιμενω προταση σου στη βουλη για τροποποιηση του συνταγματος και καινουριο νομικο πλαισιο,που θα αθωωνει πιτσιρακαδες και αναρχικους σε εκρηξη οργης…

Mακαρι επιτελους αυτη η μαζικη οργη να μεταφερθει και στη καλπη και να μη ξεχαστουν ολα αυτα εκει…

Τι εννοείς ρε Μανώλη δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι συνέβη??? Έγινε δολοφονία ενός 15χρονου. Αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.

Η Αθήνα έπιασε φωτιά με αφορμή τον φόνο του παιδιού. Γίνεται χαμός γύρω μας. Οικονομική κατάσταση, πολιτική κατάσταση, κοινωνική, πολιτιστική…όλα πάνε κατά διαόλου. Αναμενόμενα ήταν τα μπάχαλα μετά. Όχι δικαιολογημένα αλλά αναμενόμενα.

Εκατοντάδες καταστήματα δεν λεηλατήθηκαν . Εκατό μπορεί ναι. Σου λέω εγώ 200. Αλλά δεν λες εκατοντάδες…Δημιουργείς ψευδείς εντυπώσεις.

Περιμένω να μου δείξεις το άρθρο που λέει ότι ένας μπάτσος της κακιάς ώρας ασκεί δικαστική εξουσία.