Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Σωστος… Ας τολμησουν να τον αθοωσουν… Το ‘‘ποτηρι’’ ηταν μεχρι πανω αλλα η χθεσινη δολοφονια το ξεχειλισε κ με το παραπανω… Μιλισα με καποια παιδια απο τον Αντιεξουσιαστικο χωρο κ βραζαν απιστευτα… Λογικο (οσο μπορει να το θεωρησετε) ηταν να καψουν την μιση αθηνα το βραδυ κ την αλλη μιση τωρα το μεσιμερι…

Που στο διαολο ειναι το λογικό???

τι λες ρε φιλε…οταν υπογραφεις για ενα δανειο,ειτε εχι 5% τοκο ειτε 50%,ενσυνειδητα δε το κανεις?σου αρπαξε κανεις λεφτα χωρις λογο?αμα θες το παιρνεις το δανειο,αμα θες πηγαινεις στη καφετερια που χρεωνει 10 ευρω τον καφε…παει αυτο

τα ρεπορταζ τα λενε,οχι εγω οτι μια μειωνοτητα ληστευουν τα μαγαζια που ειναι σπασμενα…σε λεω και γω οτι μια μειονοτητα μπατσων κανει μλκιες σα τις σημερινες…εσυ λες ολοι οι μπατσοι ειναι καθαρματα,με το σκεπτικο αυτο,σε λεω οτι αυτη δεν κανουν τιποτα απο ιδεολογια,τα κανουν για να ληστεψουν

Ελα ντε,φιλε με μπαχαλους μιλησες,σκατα και σ’αυτους…

Δεν εκαψαν το αυτοκινητο του γι’αυτο…
Το παραλογο ξεκιναει απο εκει που θα καταστρεψουν τη δικη μας περιουσια.Ετσι δεν ειναι?#-o

Η χαρα της μιζερης κοινωνιας μας αυτο το γεγονος.

Οι δημοσιογραφοι εχουν θεμα να ασχοληθουν

Οι ‘αναρχικοι’ εχουν αφορμη να τα κανουν ολα λιμπα

Οι αριστεροι να τα ριξουν στην κυβερνιση

Η αντιπολιτευση το ιδιο

Και η κυβερνηση(η μαλλον ‘κυβερνηση’) να πει οτι οταν υπαρχουν τετοιες κοινωνικες ομαδες αναρχικων τι να κανει η αστυνομια, να καθεται να τους κοιταει?

Και ζησαν αυτοι καλα, και πλουσιοτεροι.

Α και μεις χειροτερα

Γιατι εμεις ζουμε σε χωρα με μπουρδελοστυνομικους

Σε χωρα με μπουρδελοπολιτικους

και το κυριοτερο σε χωρα με ηλιθιο λαο.

πουθενα…γιατι με τη λογικη του κυριου destroyer…καιρος ηταν να πεθανει και καποιος εκει στα εξαρχια γιατι το ποτηρι ειχε ξεχυλισει…,οποτε αυτοματα με αυτο δικαιολογειται το τι εκανε ο αστυνομικος

A μπραβο στα λογια μου ερχεσαι! Αριστερα και δεξια πηδανε την χωρα και μαζι και τους κατοικους που ειμαστε ηλιθιοι

Εννοείται.Διότι είμαστε η χώρα που όλοι επαναστατούν.Ξαφνικα κάηκε ολονών ο κώλος.Ελεος με τις γραφικότητες.
Ας προσπαθήσουμε να δούμε επιτέλους κάποια πράγματα όπως είναι

ε?
Δηλαδη ολοι θεωρειτε τα ολα τα μπαχαλα δεν εχουν καμια βαση κ ποτε δεν ειναι λογικα να γινονται???
Σε ολον τον κοσμο, οπου εχουν σκατα κυβερνησεις κ ηλιθιους μπατσους γινονται τετοια…
Τοσα χρονια υπαρχουν οι αναρχικοι… Δεν γεννηθηκαν ολοι προχτες κ τα σπανε απο χτεσ μεχρι σημερα ετσι…

Οσο γρηγορα διαβασα, κουρασμενος… Απογοητευτηκα με καποιους…
Το μονο που νιωθουν οι περισσοτεροι ειναι οι στιχοι απο 38 χιλιοστα…

Δηλαδη?Να σβησουμε τον κωλο μας και να κατσουμε κατω?

Λογικό όχι, δικαιολογημένο (και συνάμα καταδικαστέο) ναι.

Σωστός. Ντάξει, άμα είσαι μαλάκας η τράπεζα θα σε κλέψει.

Και εδώ μιλάμε για πλιάτσικα ρε Destroyer, δε καταστρέφουν, κλέβουν. Αυτό δεν είναι κίνηση αγανάκτησης για το θάνατο ενός παιδιού.

Λιγο για τις ταραχες να πω κατι καθως μου εχει κανει εντυπωση

Ειμαι 27 χρονων. Εχω παει σε πορειες και πορειες. Εχω τυχει σε δυνατα επεισοδια. Τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναγινει. Εδω στο Αγρινιο, την πολη μου, πρωτη φορα στα χρονικα της πολης, εγιναν επεισοδια και εκαψαν 4 τραπεζες. Πρωτη φορα στην πολη μου. Κοσμος ασχετος με τους μπαχαλους βγηκε στους δρομους και συμμετειχε στα επεισοδια. Στα εξαρχεια κατοικοι ριχναν γλαστρες στους αστυνομικους - οχι δηλαδη οι συνηθισμενοι αστυνομικοι. Εχουν ξαναγινει δολοφονιες απο αστυνομικους (βλεπε Ηρακλης Μαραγκακης το 2003). Υπηρξαν αντιδρασεις και στο παρελθον, ποτε ομως τετοιας κλιμακας. Στις σημερινες αντιδρασεις ειδα κατι περα απο τα μπαχαλα και την λογικη του παμε να τα σπασουμε. Ειδα ΟΡΓΗ. Πως αλλιως να εξηγησω οτι εγινε πανικος και σε πολεις της Ελλαδας που ΠΟΤΕ στο παρελθον δεν εγιναν επεισοδια? Υπαρχει οργη στον κοσμο. Μην ξεχναμε τις δυσκολες κοινωνικες συγκυριες της εποχης (οικονοικη κριση, ανεργια, σκανδαλα). Ολα αυτα ηθελαν μια αφορμη για να μεταφραστουν σε κοινωνικη αντιδραση. Οποιος αυτο δεν μπορει να το καταλαβει κοιμαται τον υπνο του δικαιου.

Σταματηστε να παραμυθιαζεστε απο την τηλεοραση και καντε τον κοπο μια φορα να βγειτε στο δρομο. Δεν θελω να περιαυτολογησω, αλλα απο την μικρη εμπειρια που εχω απο τον δρομο, η κατασταση ξεφυγε. Θυμηθειτε με, και τις επομενες μερες θα εχουμε επεισοδια.

Καλή σκέψη

ακριβως αυτο…Οι 2 αυτες παραγραφοι.τελος.

ΑΠΕΙΡΑ ++++ εδω.ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Μ αρεσε ολο το ποστ σου αλλα κραταω αυτα τα λογια.

Αυτο που μου τη δινει και το οποιο θα αρχισει να διαφαινεται απο αυριο ειναι η εκμεταλλευση του γεγονοτος απο ολους…Απο αριστερους παραταξιακους που μεχρι χτες σκυλο-βριζαν αναρχικους κλπ και τωρα και συνθημα για παρτυ του θα βγαλουν με σκοπο να προσελκυσουν κοσμο στον αγωνα για την παιδεια μεχρι δημοσιογραφου της κακιας ωρας αλλα και μπατσους που θα μιλανε για τον κακο συναδελφο.
Οντως αρρωστη κοινωνια.Για ηλιθιος λαος δεν ξερω…δεν νομιζω οτι δεαφερουμε και τοσο.

+1__________

Αχα.Θες κι εσυ μηπως να προσθεσεις το μπραβο σου στον καλο μπατσο και να φωναξεις εξαγριωμενη “ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΟΛΟΤΟΦ”?

Αυτο ακριβως… Στην Αθηνα δεν εγινε ουσιαστικα πορεια… Μονο “μπαχαλα” (αν θελετε να το πειτε ετσι). Κι απο ασχετους.

ρε φιλε εσυ δεν ειπες πριν οτι ηταν λογικο να τα σπασουν επειδη εβραζαν απτην οργη τους οι αντιεξουσιαστες?

σε λεω εγω με το ιδιο σκεπτικο,ο αστυνομικος εβραζε απτην οργη του επειδη μπορει να ταν η 10η ή η 20η φορα που τον εβριζαν η του πετουσαν μπουκαλια,και λογικο ειναι να του τι τιναξε τη σφαιρα…

οποτε να η λογικη σου…η λογικη του χαους