Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Η κηδεία του παιδιού τη Τρίτη.

1. Οχι, δε θα παει στην αυτοαμυνα… Θα γινει μια μεγαλη σειρα ανακρισεων και μετα απο κανα μηνα θα ξεχαστει, οπως ξεχαστηκε το Βατοπεδι, τα οικονομικα, ο Ζαχοπουλος, οι υποκλοπες και παει λεγοντας.

2. Εδω κι εγω εχω μπερδευτει. Ασε που στο βιντεο του Youtube ο ηχος ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτο που ακουγοταν στο ιδιο βιντεο οταν πριν απο λιγο το προεβαλλε το MEGA. Στο μεν ακουγονται τα κοριτσια που σχολιαζουν, στο δε ακουγονται φασαριες ΚΑΙ πυροβολισμοι (η κατι τετοιο). Υποπτα κι αρρωστημενα πραγματα.

Όχι ρε. Και στον ΑΝΤ1 και στον ΑΛΦΑ κάποιοι βγήκαν μέχρι και σε παράθυρα!

Α οκ,απεφυγα να δω ειδησεις και δεν το ηξερα,μονο καποια βιντεο στο ιντερνετ που μιλανε καποιοι ανωνυμα ειχα δει.
Θετικο αυτο.

πες τα χρυσοστομε.
α,και θεος υπαρχει,απλα δεν εχει τετοιες δυνατοτητες.
Cliff Burton τον λενε…

Στο μεταξύ αυτός ο υπάνθρωπος που σκότωσε το παλικάρι έχει οικογένεια και 3 παιδιά…

Πρώτη είδηση αυτή τη στιγμή στο CNN είμαστε…

Μόνο στο CNN? Σ’ όλο τον κόσμο…

Ο οποίος άμα γινόταν κάτι στο δικό του παιδί μέχρι και την βουλή θα ανατίναζε …:-s

To ωραίο είναι ότι τα μεγάλα κεφάλια νόμιζαν ότι ο κόσμος είναι απλά ζώα που προσφέρουν στην παραγωγή…
Ευτυχώς που έπεσαν έξω.

http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960721b.htm

Ένα κειμενάκι που είχα βρει παλιότερα. Δεν είναι εξαιρετικό ή κάτι, απλά έτσι. Μιας και μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά αστυνομικής βίας.

15 χρονών. Φραστική επίθεση, ναι, χαζομάρα, οκ. Απάντηση από τον μπάτσο “ελάτε εδώ αν σας βαστάει τσογλάνια”. Και μετά, οι πυροβολισμοί. Εν ψυχρώ. Να θυμάστε όποτε κάνετε μια πλάκα στο δρόμο, είτε σε περαστικό είτε σε μπάτσο, όποτε λέτε μια μαλακία για χαβαλέ, να θυμάστε ότι μπορεί να καταλήξετε νεκροί. Ωραίο δεν είναι;

Όποιος πει ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, ότι τα ήθελε ο κώλος του, η κακιά στιγμή και δεν ξέρω και γω τι άλλες βλακείες, ειλικρινά είναι για λύπηση.

Ο Λευτέρης το είπε πολύ σωστά. Ένα ριάλιτι, ένα πακέτο καρτοκινητής, λίγη τιβι παραπάνω, κι έτοιμος ο παίκτης. ¶κουσα κόσμο σήμερα στο δρόμο, την ώρα που καιγόταν η Θεσσαλονίκη, να απορούν ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Όταν είπα ότι συνέβη μια δολοφονία από θεσμοθετημένο όργανο που έχει σκοπό να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, μια κυρία είπε “μα τους επιτίθενται, τους πετάνε πέτρες, τα χάνουν οι άνθρωποι και ζαλίζονται, συμβαίνουν αυτά…”. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. Το παιδάκι που πήγε μια βόλτα και δε γύρισε, έγινε μεμονωμένο περιστατικό.

Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει.

Ρε,ελπιζω να καταλαβαινετε οτι η μεση ελληνιδα σπιτονοικοκυρα(ναι,για τις περισσοτερες μαναδες μας λεω) θα το ακουσει στις ειδησεις και θα πιστεψει αυτο περι επιθεσης 30 ατομων σε αθωο μπατσο και αυτοαμυνας.
Δυστυχως.

Ναι ρε γαμωτο… Και το οτι σημερα κατεβηκαν πανω απο 7000 ατομα κ χτες το βραδυ 3000 δεν ακουγεται πουθενα… ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜΕ

Λέγεται πως το τελευταίο που είπε ο μπάτσος ήταν “θα σου δείξω εγώ” και μετά τον εκτέλεσε. Δέκα αυτόπτες μάρτυρες δε γίνεται να λένε ψέματα. Μάλιστα όταν φώναζαν οι φίλοι του μικρού πως το παιδί δεν έχει σφυγμό, οι αστυνομικοί γύρισαν και έφυγαν ατάραχοι.

“Δολοφονία από πρόθεση” ήταν το πόρισμα, πάλι καλά. Οι καταστροφές ιδιωτικής περιουσίας είναι σαφώς κατακριτέες αλλά είναι και αναμενόμενες και φυσικό επακόλουθο. Οι τηλεοράσεις και η κυβέρνηση σε άλλη διάσταση…

Εμένα δεν με προβληματίζει τόσο αυτό. Με προβληματίζει ότι νέοι άνθρωποι έχουν αντίληψη μέσης ελληνίδας σπιτονοικοκυράς. δυστυχώς.

Πάντως στο Mega τα ρεπορτάζ ήταν πολύ σωστά. Ακούστηκαν και όλες οι μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων και όταν εμφανίστηκε ο μαλάκας ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Αττικής, ο Στραβελάκης και ο Οικονομέας του τα χώσανε καλά. Αναφέρθηκε και η ζαρντινιέρα και η δολοφονία του μετανάστη στην Πέτρου Ράλλη πριν 2 εβδομάδες και άλλα μεμονωμένα περιστατικά βίας από ιπτάμενες οπλοφορούσες ζαρντινιέρες. Μάλιστα ο Στραβελάκης ήταν εκτός εαυτού και φώναζε, επισήμανε αρκετές φορές το ότι ο μπάτσος φέρθηκε σαν Νονός και Ράμπο, λέγοντας “ελάτε εδώ αν σας βαστάει, τσογλάνια”.

Όταν αναφέρθηκαν τα ονόματα του Κουμή, της Κανελλοπούλου, του Καλτεζά, δεν πήραν απάντηση από τον αστυνομικό (τον Πρόεδρο) που είχαν στο πανελ. Φυσικό ήταν.

Δεν πρόκειται να τον αθοώσουν τον μπάτσο. Άμα γίνει αυτό όλη η Ελλάδα θα πάρει φωτιά και το ξέρουν.

@zouglau: Αρκετοί ναι. Αλλά τα γεγονότα δείχνουν οτί υπάρχουν και άτομα με εγκέφαλο.

Μια κοινωνία όπου παιδιά 16 χρονών πεθαίνουν στο δρόμο από σφαίρες μπάτσων πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Για μένα είναι ένα ακόμη σύμπτωμα μιας αρρώστιας σε πολιτικό, ηθικό και κοινωνικό επίπεδο που υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στη χώρα μας. Είμαι κατά της ηρωοποίησης ή της συμβολοποίησης του θανάτου του παιδιού όσο είμαι κατά και στην ορθολογιστική προσέγγιση του (και αναφέρομαι γενικά). Όσοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική σπέκουλα είναι θλιβερά ανθρωπάκια και οπορτουνιστές της συμφοράς. Ζούμε σε μια κατ? επίφαση δημοκρατία με κράτος, ΜΜΕ, μπάτσους κα δικαιοσύνη συνενόχους και εμάς ως παρατηρητές που αναλωνόμαστε στο κυνήγι της μεγαλύτερης εφεύρεσης του συστήματος, του μεροκάματου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλικαριού και ας είναι ελαφρύ το χώμα

Έχεις άδικο. Σπάνε τις τράπεζες και τα καταστήματα πολυεθνικών από ιδεολογία, δεν μπαίνουν μέσα για να πάρουν λεφτά ή να κλέψουν. Τα καταστρέφουν. Ούτως ή άλλως τα λεφτά που θα ξοδευτούν για να τα ξαναφτιάξουν, στην ουσία θα είναι κλεμμένα… (εκτός αν πιστεύεις ότι τα λεφτά των τραπεζών δεν είναι κλεμμένα, εδώ γελάμε!) Τα υπόλοιπα μαγαζιά (της “γειτονιάς”) τα σπάνε οι προβοκάτορες-ασφαλίτες… Και όταν γίνεται αυτό τρώνε κράξιμο / εμποδίζονται από την πορεία.

Στη Θεσσαλονίκη το παιδί που έφαγε την πλαστική σφαίρα τελικά έπαθε κάταγμα στο χέρι (εκεί τον πέτυχε, ευτυχώς δεν τον πέτυχε σε κανά μάτι) ενώ υπάρχει ακόμα ένα άτομο στο νοσοκομείο… από ξύλο…

Μη προσβλητικο ποστ μου σβηστηκε προηγουμενως…
Επομενως:
Ποσα κιλα @!#$@# ειναι δυνατον να εισαι??