Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

to εμεις και το εσειςποιοί ειναι ακριβως???:-k

επίσης λέγεται πως από τις εκτεταμένες υλικές ζημιές στην Ερμού, σίγουρα κάποια παιδιά θα μείνουν άνεργα, παραμονές χριστουγέννων

Σπασμενα μαγαζια στον Βολο (οχι πολυεθνικες φανταζομαι αλλα μαγαζακια τοπικου εμποριου των κατοικων), σπασμενος “Γερμανος” στην Πατησιων και πλιατσικο στο εμπορευμα…

Αν νομιζετε οτι ετσι δικαιωνεται η μνημη του νεκρου, περαστικα…

Περιμενω με αγωνια επισημες ανακοινωσεις των μονων κερδισμενων αυτης της τραγικης ιστοριας… των κομματων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπες συμμοριες)

κανεις πως δε καταλαβενεις κιολας εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Αχ αχ.

Εσυ εισαι στο εσεις πάντως απ οτι εχω δει να λές οποτε…

Αν εννοεις σε αυτους που αντιμετωπιζουν το θεμα με σκεπτικισμο και επιφυλάξεις και οχι σαν αυτους που πετανε τσιτάτα γηπέδου…Ναι είμαι …και χαιρομαι…!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζουμε ένα σκοτωμένο παιδί με οποιονδήποτε άσχημο χαρακτηρισμό και πού μπορεί να καταλήξει αυτό. Δεν ασκεί δικαστική εξουσία ο μπάτσος, τέλος. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο αυτοάμυνας, τέλος.

Επισης λεγεται πως απο εκτεταμενη χρηση σφαιρων, σιγουρα καποιοι γονεις θα μεινουν χωρις τον γιο τους, παραμονες χριστουγεννων.

Εντιτ: Μαλακες ωρες ωρες θελω ν’αρχισω να φορεσω στολη μπατσου και να πυροβολαω στον δρομο οποιον να ναι, να γαμαω κοριτσακια, να κλωτσαω γριουλες στο κεφαλι, να κλεβω ρουχα απο αστεγους. Ξερω οτι καποιος θα βρεθει να με δικαιολογησει.

Εντιτ 2: http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v945/95/64/631754007/n631754007_1691799_1649.jpg

Εγινε. Αυτους εννοώ. Ειμαι με αυτούς που πετανε τσιτατα γηπέδου.

Κ συ εισαι σκεπτικιστής οκ;

Ας κλαψουμε ολοι τωρα για τα καμμενα μαγαζια κ στ αρχιδια μας ο νεκρος.

Κ αυριο αμα πεθανει κι αλλος πάλι τα ιδια. Κ να πάμε μετα να ψηφίσουμε για να αλλάξει η κατασταση.

Κ μετα να κοιμηθούμε ολοι ωσαν σκεπτικιστες, κατακρίνοντας τους χουλιγκανς.

Λυπάμαι αλλα ειμαι με τους ι χουλιγκαν.

Κ πολυ μίλησα κιολας, γιατι ολο και κανας μπατσος ειναι μέσα εδώ.

Τους χαιρετισμούς μου.

στην κοπελίτσα που δουλεύει για 700 ευρώ ως πωλήτρια θα είχε πλάκα να της πεις το παραπάνω

περίμενα ότι θα έλεγες κάτι πιο ουσιαστικό για την κουβέντα μας

και θα χε και πλάκα να δούμε πως θα απαντήσει η κοπελίτσα ομως…:-k

Θα πω εγώ κάτι στις κοπελίτσες των 700 ευρώ

15 χρονών.
Ελαφρύ το χώμα.
Και ας πάψουμε να παπαρολογούμε. Φτάνει.

Σόρρυ, αλλά επικροτείς ρε κάπτεν τα πλιάτσικα και το σπάσιμο μαγαζιών?

μερικοι δεν εχετε καταλαβει οτι δολοφονήθηκε ενα 15χρονο παιδι απο αστυνομικο. και ΔΕΝ ειναι μεμονωμενο περιστατικο. δηλαδή, τι, θελετε να το ζωγραφήσουμε?

Τι να πω ρε Λουκιανε, τι να πω. Καλυτερα να μιλησω για μποζονια Χιγκς σε νηπιαγωγειο του ΠΙΚΠΑ. Δεν ειχα διαθεση να ποσταρω εδω αλλα διαβασα κατι ποστ και μου σηκωθηκαν οι τριχες εδω περα. Τι να κατσω ν’αναλυω και να λεω οταν θα πεταχτει ενας κωστις013 και μια νεγκατιβκριπ και θα κλονισουν την πιστη μου στον ανθρωπινο εγκεφαλο.

Συνεχιστε την κουβεντα σας, αυριο ευχομαι να πυροβολησουν τα παιδια σας και να δικαιολογειτε μπατσους. Ξερετε ποιοι.

Ούτε έτσι δε θα το καταλάβουν. Πάντα θα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Η κανονικότητα, ο φραπες, οι βιτρίνες, ο βασικός μισθός.

Εχω γινει κουραστικος αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν εδω μεσα ατομα που υποστηριζουν τον αστυνομικο οτι καλα εκανε και το εφαγε το παιδακι αλλα και ατομα που υποστηριζουν τους βανδαλισμους νομιζοντας πως καταφερνουν κατι, το τοπικ εχει καταντησει αηδια…

εχει γινει η χωρα ερμαιο ψευτοεπαναστατων και φασιστομουτρων και στην μεση εμεις οι μαλακες…

θα προσπαθησω να μην ξανασχοληθω με το θεμα εδω μεσα γιατι η ανωριμοτητα/μαλακια εχει φτασει σε απιστευτα υψη…

χαιρετε:)

έτσι…

κ εγώ στους μαλάκες.

συνεχίστε. απλά σκεφτείτε πως τα παιδιά που έκαναν τα εμπρηστικά ποστ που σχολιάζετε ξανά κ ξανά, είναι εμφανώς μικρότερα, χωρίς συγκεκριμένη άποψη για πολλά θέματα…

όταν από το “βαριέμαι” πας στην πολιτική συζήτηση, το άλμα είναι τεράστιο.

εδιτ : σύμφωνα με τον σκαι, μια πολυκατοικία καίγεται αυτή τη στιγμή στα εξάρχεια

Για να το ξεκαθαρισω:

Ειμαι κατα των μπαχαλων, των επεισοδιων, του πλιατσικου κλπ.

ΑΛΛΑ

αυτες τις στιγμες θεωρω ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ζητημα τον θανατο ενος νεου ανθρωπου, απο 100 καμμενα μαγαζια και τις συνεπακολουθες απολυσεις. Τραγωδιες και αυτες σαφεστατα, αλλα μπροστα στον θανατο ενος παιδου , μια σταλα στον ωκεανο. Οποιος/α εστιαζει στις καταστροφες, και οχι στον ΘΑΝΑΤΟ ενος παιδιου, λυπαμαι πραγματικα για αυτον/η.

μια πολυκατοικία καίγεται στη Μπουμπουλίνας… :expressionless:

Λόγω του δυσθεώρητου επιπέδου ανωριμότηας/μαλακίας που κουβαλάω, συμφωνώ με τον Isis.