μετέφερα μια είδηση που άκουσα κ άντε τώρα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας…
χάσαμε ως κοινωνία ένα παιδί, συνεχίζουμε να χάνουμε κ άλλα…
πολύ κρίμα για το παιδί
μετέφερα μια είδηση που άκουσα κ άντε τώρα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας…
χάσαμε ως κοινωνία ένα παιδί, συνεχίζουμε να χάνουμε κ άλλα…
πολύ κρίμα για το παιδί
ρε φίλε…φυγε λίγο απο κει πια…νισάφι…οχι δε τισ επικροτω…Αλλα ειναι τοσα πολλα απο πισω μη κανεισ πως δε τα καταλαβαινεις…
Εδω μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!!! ΖΩΕΣ.
Στα λόγια του μεγάλου πρεζακια. IF THERES A NEW WAY ILL BE THE FIRST IN LINE BUT IT BETTER WORK THIS TIME.
λολ παιδια. Σορρυ ε. Εχετε ιδεα τι προβλεπει ο νομος για εκπυρσοκροτηση οπλου; Οχι; Οποτε οσοι υπερασπιζεστε δικαιωματα αυτοαμυνας, καλυτερα να μη μιλατε.
Ο τυπος με το οπλο ηταν εμφανως πειραγμενος στον εγκεφαλο και τωρα ολοι πληρωνουν παλαιοτερα απωθημενα. Δε ξερω αν εχετε παρει πρεφα και τις πολιτικ’ προεκτασεις, οπως και το πως μπορει το ολο συμβαν να χτυπησει στο μεσο ελληνα πολιτη.
Αυτα, δε θελω να πω κατι αλλο. Προσωπικα δεν ειμαι με κανεναν. Ολοι φταινε, ολοι ομως. Το μονο για το οποιο πραγματικα λυπαμαι, ειναι το παιδι.
Ελαφρύ το χώμα σίγουρα…και τεράστια λύπη…Ανασκευαζω και λεω μετα απο τις τελευταιες πληροφορίες πως φταίνε οι μπάτσοι…(και πάλι διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου)…Φταίνε όλοι οι μπάτσοι???
Είναι όλοι κακοί?
Δε βλέπετε τον φανατισμό πίσω απο όλο αυτό?
Δε βλεπετε οτι αυτό οδηγεί σε εγκλήματα?
Το “καλος μπατσος ειναι ο νεκρος μπατσος” που ηταν οτι πιο ανεκδιηγητο γραφτηκε στην ιστορια αυτου του τοπικ .πάντα κατ εμε, δεν ειναι μια γενικουρα του κερατά που δηλωνει ημιμάθεια και στείρα φανατίλα?
Γίναν ξαφνικά οι πιο μετριοπαθείς οι βορειοι και οι υπόλοιποι οι νότιοι?
Η τρομοκρατία αυτη τη στιγμή στην πόλη…ποιον βοηθαει εμενα,τον νεκρό ή εσας?
Οι πληροφορίες που με τόσο σθενος υπερασπιζόμαστε ποσο ασφαλείς ειναι?
Ενα πραγμα δεν ανεχομαι τοναναρχοφιλελευθερισμό του καναΠΕΟΣ οταν ξεσπάει η μπορα γιατί κατα τ αλλα ολοι ειμαστε βολεψακηδες με τις δουλίτσες ,τις σπουδες μας τον στρατό μας για να βρούμε μετά δουλεία κλπ…πως γινεται να ξυπνάμε απο τον λήθαργο αγαπητέόχλε οταν παίρνουν φωτιά τα κανάλια???Πως?
ξαναδιαβάστε λιγο το ποστ του Isis. οτι ειπε βασικα. δεν ειναι δυσκολο! αληθεια!
Δεν εστιάζουμε πουθενά. Το ότι πέθανε το παιδί και ότι είναι σημαντικότερο γεγονός απ’ το ότι κάηκαν τόσα μαγαζιά δεν σημαίνει ότι το δεύτερο δικαιολογείται, γιατί αν καίγανε το ιατρείο του πατέρα μου που μόλις τελείωσε και το οποίο θα ξεχρεώνουμε τριάντα χρόνια δεν θα μου άρεσε. Και ούτε βολεμένος είμαι, ούτε τίποτα.
Απ’ την άλλη, το να χρησιμοποιείται από κάποιους το ότι κάηκαν τόσα μαγαζιά, για να καλύψουν τον θάνατο του παιδιού είναι πάλι αστείο.
Η καλύτερη στάση θα ήταν να κατακρίναμε και τα δύο, δίνοντας περισσότερη έμφαση στη δολοφονία του 15χρονου. Πιστεύω πως όσοι εδώ εστιάζουν σε αυτό, δεν είναι υπερ των καταστροφών, απλά νιώθουν απόγνωση όταν πετάγεται κάποιος και το χρησιμοποιεί για να καλύψει τους μπάτσους.
λουνατικ εισαι κ εσύ στους μαλάκες που είπε πριν ο γιάννης
monte sorry που θα στο πω αλλά:
σκοτωμένο παιδί 15 χρονών >>> άνεργος …
:-s:-s:-s:-s
Πφ, άκυρο το σβήνω, σας βαρέθηκα. Λέω να μιλήσω σοβαρά στο εξής και αν και με όποιον αξίζει.
Πάντως, μετά από αυτά τα επεισόδια, δε βλέπω να χαλαρώνει η αστυνόμευση στα Εξάρχεια. Ίσα ίσα σε κακό θα μας βγει σε όλους μας. Πιο πιθανό είναι η κατάσταση να χειροτερεύσει και αυτή θα είναι η χειρότερη ύβρι στη μνήμη του παιδιού που σκοτώθηκε τόσο άδικα…
συγγνώμη αλλά ξέρω περισσότερα μαθηματικά…
η σωστή εξίσωση (όχι ανίσωση) έχει ως εξής
σκοτωμένο παιδί + άνεργοι + καταστροφές + μπάχαλο = χάος
Η αληθεια ειναι οτι η αστυνομια ειναι ατομικο παιχνιδι. Σα το πινγκ πονγκ ενα πραμα. Οχι! ΟΧΙ! Δεν ειναι εκτελεστικο ΣΩΜΑ. Οχι.
Επισης, τι να σου κανουν οι καλοι μπατσοι οταν ειναι τυφλοι και κουφοι μπροστα σε αυτα που κανουν οι συναδελφοι τους? Συνεργια λεγεται. Ναι.
Εγω δεν ανεχομαι να ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ενα παιδι και μερικοι να κοιμουνται ΑΚΟΜΑ.
δεκτό…με την διαφορά οτι εγω δεν εβρισα κανεναν και επίσης με την διαφορά οτι στηρίζομαι στις πληροφορίες που διαβαζα ολη την ημέρα…αν συγκαταλεγομαι στους μαλάκες παω μεχρι το μπανιο να τραβηξω μια:!:
Και ποιος ειναι ο γιαννης??
Λίγο πολύ αυτό συμφωνεί με όσα έγραψα πίσω. Δε θα μπω στον κόπο να διαβάσω όλα όσα γράφτηκαν ,που είναι τόσα, και απο οτι είδα ποικίλουν σε απόψεις - λιγότερο ή περισσότερο προσγειωμένες. Θεωρώ τουλάχιστον απάνθρωπο να ασχολείται κάποιος κυρίως με τις περιουσίες και όχι με την ανθρώπινη ζωή.
Ναι, δεν είναι λύση η βία ωστόσο. Είναι ένα τυφλό ξέσπασμα οργής, και δεν οδηγεί πουθενά. Ποτέ δεν οδηγούσε - αντίθετα, μπορεί να στρέψει και την κοινή “ουδέτερη” γνώμη εναντίον σου. Και φυσικά τα ΜΜΕ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το εκμεταλλευτούν αυτό - ανέκαθεν αυτή τη στάση είχαν εξάλλου, με την καταστροφολαγνεία που τα χαρακτηρίζει. Την καταστροφολαγνεία που χαρακτηρίζει ΟΛΟΥΣ μας, όσοι παρακολουθούμε τις καταστροφές απο τους καναπέδες και έχουμε την ψευδαίσθηση πως αυτά “δε μας αφορούν, γιατί είναι μακριά απο μας”.
Θέλω να πιστεύω πως θα προκύψει κάποια εναλλακτική μορφή αντίδρασης, με κάποιο τρόπο. Όχι σπασμένα κτίρια και τρόμος. Και όχι άλλη απάθεια απέναντι σε τέτοια περιστατικά ρε γμτ. Ό,τι και να ήταν ο άλλος, σε άμυνα ή δε ξέρω και γω τι, είχε στα χέρια του κάτι που οι - πείτε τους απερίσκεπτους, πείτε τους αφελείς - νεαροί δεν είχαν: τα όπλα, με τα οποία τους εξοπλίζει το κράτος, για συγκεκριμένους σκοπούς. Υποτίθεται για την τήρηση της τάξης. Ναι, αλλά για ποιά τάξη μιλάμε. Ποιά ασφάλεια.
Γιατί η γενικότερη αταξία που επικρατεί μία μέρα τώρα, απο τη σφαίρα ενός αστυνομικού ξεπήδησε - και με τίμημα μια ανθρώπινη ζωή.
Η γενίκευση ειναι εχθρος της αλήθειας…
Μοντε αν δε μπορεις να γραψεις πανω απο μια προταση. Βγες απο το φορουμ και πανε βαλε κανα ποτακι ή τελος παντων μην απαντας. Κλειδωσε το θρεντ, ριξε το σερβερ ή μπαναρε οσους λενε το αντιθετο με σενα. Εγω λεω να κλαυσω.
Νομίζω ότι όσοι στέκονται στις καταστροφές βλέπουν λίγο αλλοιωμένη τη πραγματικότητα. Το γεγονός ότι τόση συσσωρευμένη οργή εκδηλώνεται κατ αυτό τον τρόπο οργανωμένη από στόμα σε στόμα ή μέσω του ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Ίσως να είναι η απαρχή μιας μαζικής λαϊκής κινητοποίησης μπουχτισμένου κόσμου (από την ατιμωρησία, την υποβάθμιση της ζωής, από την έλλειψη προοπτικής, από τους αυτόκλητους μικρούς και μεγάλους εξουσιαστές, από την έλλειψη ποιότητας ζωής, από την αυθαιρεσία, από την ανισότητα και την αναξιοκρατία) που θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο χωρίς να φοβάται να πληρώσει το όποιο τίμημα. Η δύναμη της εικόνας μιας πολυκατοικίας που καίγεται είναι σίγουρα δυνατή αλλά νομίζω ότι διακυβεύονται πολλά περισσότερα αυτή τη στιγμή.
Ανοχη στο εγκλημα. Σιωπη. Προσπαθεια συγκαλυψης. Ολα αυτα σημαινουν ΣΥΝΕΝΟΧΗ οντως. Οπως ακουσα καποτε. Καλυτερα ανεργος παρα μπατσος!!!
βακ μπορώ. έχουν ειπωθεί τα πάντα όμως. κρίμα, πολύ κρίμα για το παιδι - αυτό είναι το μόνο σημαντικό που μπορώ να προσθέσω κ να έχει νόημα.
λούνατικ ψάξε το ποστ του giannis…
εγώ ξέρω κι άλλα μαθηματικά:
1 νεκρός < 2 νεκροί
Αν θρηνηθεί κι άλλο θύμα απόψε, ποιος θα έχει την ευθύνη?