Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

εχει και τις 2…εκδοσεις.

για να ξεφύγουμε λίγο, μια απορία προς τον βληδιν… :-s

με το λεοφορείο των καπή πας στη δουλεια ρε αλήτη?

περιμένω να δω αν θα γίνει κάποια μεγάλη και λίγο ποιο οργανωμένη πορεία για να πάω …
στα προπύλαια στις 6 αλλά δεν το βλέπω …

ναι είμαι και γω βολεμένος για να μετακινούμαι τζάμπα! :p:p

Πέρα από πλάκα, στο λεωφορείο ήταν και 2 νεαρά κοριτσια, αλλοδαπές, προφανώς από κάποιο εράσμους που πηγαίνανε στο μάθημά τους, και κοιτούσαν αποσβολωμένες. Τι να τους εξηγείς τώρα σχετικά με το πού βρίσκονται…?

Αυτή τη στιγμή στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό, έχουν μαζευτεί παιδάκια και ρίχνουν νεράτζια στο αστυνομικό τμήμα εδώ και κάποιες ώρες. ενώ καίγεται και μια μηχανή. Τίποτα συγκλονιστικό καθώς πρόκειται για δεκαπεντάχρονα και ο κόσμος απλά χαζεύει… Οι μπάτσοι πρέπει να είναι οχυρωμένοι μέσα στο τμήμα…

Παντως για τις 6 στα προπυλαια εχει γινει καλεσμα.Οποτε δεν θα ειναι μονο αναρχικοι κλπ.Πχ οι παραταξεις της σχολης μου θα ειναι.Και φανταζομαι και πολυς αλλος κοσμος.

κάπου πιο πάνω διάβασα ότι κάνουν πορίες και διαμαρτυρίες στις πρεσβίες στο έξωτερικό…
μόλις τώρα στις ειδήσεις τους αποκαλούν αναρχικούς και αυτούς…#-o#-o8O8O

Now playing: Iced Earth - Brainwashed
via FoxyTunes

Θα θεσω αλλη μια ερωτηση, και οσοι εχουν διαθεση να καταλαβουν τι ρωταω θα το πιασουν το νοημα.

Αφηνω στην ακρη το πλιατσικο, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ειναι συνοδο φαινομενο καθε κοινωνικης αναταραχης.

Τι αναγκαζει νεους ανθρωπους να βρισκονται στο δρομο πανω απο 24 ωρες και να καταστρεφουν τα παντα στο περασμα τους? Δεν μιλαω για τυπους που κατεβηκαν 1-2 ωρες να σπασουν, να ικανοποιησουν την οποια αρρωστημενη καυλα τους και να γυρισουν στο ομορφο σπιτακι τους. Μιλαω για οσους ειναι στο δρομο πανω απο 24 ωρες και καταστρεφουν. Τι τους δινει τοση ενεργεια ωστε να παραβλεπουν το θεμα της κουρασης?? Σε τι οφειλεται τετοια ενεργεια??τετοιο μισος???

ενημερωση : ΜΑΘΗΤΕΣ εσπασαν το Α.Τ Καβαλας… Το τονιζω Μαθητες…

Σωστότατος. Εδώ κρύβεται η ουσία του θέματος, αν το δούμε σαν κοινωνικό φαινόμενο.

Ό,τι και να είναι Isis εμένα με κάνει να αισιοδοξώ…

Eκτόνωση!!!
Καταπιεσμένος λαος που δρα αναρχα…Ευχομαι την επόμενη μέρα να πάνε να καθαρίσουν…Κατευθυνόμενος κυβερνητικός αναρχισμός μου κάνει εμενα…Αποπροσανατολισμός…που πέτυχε…Μαθητες χτυπουν περαστικους και επιβατες του μετρο…Κοινωνία ζώων!!!Θαυμάστε την!
Την δημοκρατία που ζηταμε την καταπατάμε μόνοι μας…Λυπάμαι…

Για να ξέρεις τι απάντηση θα πάρεις από τους “επίσημους”, το ξανα-ποστάρω…

Οι γονείς των πιτσιρικάδων να φροντίσουν να μαζευουν τους ανήληκους κανακάρηδές τους, να τους στρώνουν στο διάβασμα και όχι να τους έχουν αμολητούς στους δρόμους να σπάνε μαγαζιά

από κει και πέρα εσύ λέγε ό,τι θες… :wink:

Παντα σε μια κοινωνικη αναταραχη η κατασταση μπορει να ξεφυγει στα ακρα…ετσι σε (μας) εχουν γαλουχησει απο σχολειο, οιογενεια,τηλεοραση, πανεπιστημιο, εργασια κλπ… Ετσι αντιδρουμε…

Δεν πήρα αυτες τις αρχες εγω…Μίλα για τους υπόλοιπους…
Η ελευθερια(εκφρασης,γνωμης κτλ) του ενος σταματα εκει που ξεκινα η ελευθερια του αλλου…Αυτο με μάθανε…

Σήμερα στις 18:00 το απόγευμα όλοι στα Προπύλαια.

Ο κόσμος πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει. Να σηκωθεί από τον καναπέ και να ξεβολευτεί. Να συνειδητοποιήσει σε τι χώρα ζει και να ανταποκριθεί στις συνθήκες των καιρών . αν δε το κάνει αφήνει χώρο σε λαμόγια,φασίστες κλπ να δράσουν.

λουνατικ, η τηλεόραση έχει και οφφ. γιατί για να την σπάσεις, δεν το συζητάμε :p. από κει και πέρα όποιος πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να επισυμβεί καμμια σοβαρή αλλαγή χωρίς αίμα και στάχτες, ας δείξει το δρόμο :slight_smile:

@ λουνατικ :

Δεν πήρα αυτες τις αρχες εγω…Μίλα για τους υπόλοιπους…
Η ελευθερια(εκφρασης,γνωμης κτλ) του ενος σταματα εκει που ξεκινα η ελευθερια του αλλου…Αυτο με μάθανε…

Μπορει να μην πηρες το συγκεκριμενο κουσουρι, αλλα σιγουρα καποια κουσουρια της γενικοτερης ελληνικης παθογενειας τα εχεις κληρονομησει κ εσυ κ εγω κ ολοι μας. Αναμφισβητητα. Κ πιστεψε με στο οτι γινεται στο δρομο θα υπαρχουν και ατομα υπερανω υποψιας, που ακριβως "δεν μαθανε " ετσι, αλλα τελικα προεκυψε το αντιθετο.

edit : το πιο ευκολο ειναι να αφοριζουμε. ας κανουμε τον κοπο να σκεφτουμε πιο νηφαλια, αφηνοντας τους αφορισμους στην ακρη, και να δουμε τι πραγματικα ΦΤΑΙΕΙ…

Επίσης όταν το μπαλάκι το πετάς με δύναμη στον τοίχο επιστρέφει, αυτό δε σου το μάθανε?

Αν αναφερεσαι στη δική μου η τηλεοραση δεν υπαρχει απλα σπιτι…Αν νομιζει κανεις οτι σημερα θα ανακαλυψουμε την Αμερική και θα αλλαξουμε τον κοσμο …πλανάται …Σε 10 μερες να σας δω ολους…Σε 1 μηνα…