Και γιατί ρε φιλος να αποκαλεσεις καποιον καπως???
Ταμπελας εισαι?
Η γνωριζεις οποιους αποκαλεις?
Oλοι στην πορεια λοιπον!Ειτε τη διοργανωνεη ο ΣΥΡΙΖΑ ειτε το ΚΚΕ ειτε η Χρυση Αυγη ειτε τα Χρυσα Αυγα ειτε η Pizza Hut #-o
Ελα ρε παιδια αποψεις σα του Κostis θα εννουσε,τι να διευκρινισει…
Θα το στείλω το αστείο στους γονείς του παλικαριού να γελάσει λιγάκι το χειλάκι τους
Ναι ρε Ρουντολφ γτ τα συνθηματα μετα θα πανε στοι ΝΑΤΟ κατα το ως ειθισται και η πομπη στην Αμ.Πρεσβεια…και εσυ θα παριστανεις το γελαδι…Να ξυπνησουμε ειπαμε…
Οκ ειμαι ουτοπικος, αλλα περιμενω μια ιδιωτικη πρωτοβουλια μιας ομαδας ανθρωπων απλα αηδιασμενους απο ολη την κατασταση… δεν θελω ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ, γιατι για αυτους θα ειμαι ενα “στρατιωτακι” στην πορεια και τπτ περισσοτερο
Προφανως και θελει λιγο μυαλο για να το καταλαβεις…
Το ιδιο να διοργανωνει την πορεια το ΚΚΕ και το ιδιο η Χρυση Αυγη?
Έχεις ιδέα ποσο γελοίο φαίνεται αυτό που γραφεις;
Σωστός,είναι αηδία να εκμεταλλεύονται πολιτικά κάποιοι αυτά,και αυτό γίνεται,αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε αυτό τώρα:wink:
Οχι δεν εχω…help me out
Κλειδωστε το.
Κυκλοφορουν πολλα ζωα αναμεσα μας
Άμα οργάνωνε η Χρυσή Αυγή πορεία για να “θρηνήσει” για το παιδί και να επαναστατήσει δεν βρίσκω λόγο να μη μαζευτεί κόσμος. Λόγω ιδεολογιών όμως δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα σε πολλά μοιάζουμε με το ΚΚΕ κι ας μην έχουμε απολύτως τις ίδιες ιδεολογίες. Και αυτό που μοιάζουμε στην προκειμένη περίπτωση είναι τη λύπη που νιώθουμε για το αδικοχαμένο παιδί και τον θυμό που νιώθουμε για τα ΜΑΤ και τους μπάτσους γενικότερα.
Αν διοργανωνε η Χρυση αυγη δεν θα πηγαιναν για να θρηνησουν το παιδι αλλα για να τα σπασουν.
γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα μμμ?
επίσης
Ο ιατροδικαστής Χρήστος Λευκίδης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μαθητής κατέληξε από «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος-ανθρωποκτονία».
Ενημερωτικά έγινε γνωστό ότι το βλήμα διαπέρασε την καρδιά του 15χρονου και σφηνώθηκε στο 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Ωστόσο, στο ερώτημα εάν ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε απευθείας τον νεαρό ή η σφαίρα εξοστρακίστηκε δεν δίνεται ακόμη απάντηση, καθώς στη συνέχεια θα γίνει και βαλλιστικός έλεγχος της σφαίρας στα εργαστήρια της Αστυνομίας.
αν ο κορμός του θύματος ήταν κάθετος ως προς την επιφάνεια της γης και η βολή ευθεία, δε θα πρεπε ο ιατροδικαστής να το καταλάβει καυτευθείαν? παράξενο μου φαίνεται.
Ναι σίγουρα έχει σημασία σε ποιανού την πορεία θα μάμε προτιμώ να κάτσω στον καναπέ μου παρά να με εκμεταλλευτεί το ΚΚΕ για κομματικούς του σκοπούς …
Συμφωνώ με το τελευταίο που λες. Μόνο με παρανομία αλλάζει ο κόσμος. Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας κανένα νόμιμο μέσο δεν άλλαξε τον κόσμο. Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι από τους ισχυρούς και είναι απόλυτα φυσιολογικό να τους προστατεύουν. Αν δεν γίνει κάτι παράμονο, αν δεν γράψεις τους νόμους που σου επιβάλλουν και δεν τους “καταργήσεις” μέσω βίας δεν θα αλλάξει τίποτα. Παράνομοι όσον αφορά τους νόμους της Τουρκοκρατίας ήταν οι κλέφτες και οι αρματωλοί, παράνομοι όσον αφορά τους νόμους της Χούντας ήταν αυτοί που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο, παράνομοι ήταν και αυτοί που έκαψαν τα Εξάρχεια για να εκδικηθουν για τον πιτσιρικά (απόδειξη της νεοχούντας ήταν η δολοφονία του). Σήμερα εσύ τι θα κάνεις στις 6; Θα κάθεσαι στον καναπέ σου και θα λες στους άλλους τι λάθη κάνουν στις πορείες. Και παράλληλα θα κατακρίνεις αυτούς που προσπαθούν αλλάξουν τον κόσμο με λάθος μέσα φαντάζομαι.
Εσενα σου φαινεται αστεια εκμεταλλευση εμενα οχι. Οταν περισυ ο κυριος Αλαβανος ξελαρυγγιαζονταν οτι εκπροσωπει τους bloggers και την γενια των 700 ευρω εκμεταλλευση κοινωνικων ομαδων δεν εκανε? Λες και ολοι αυτοι ειναι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ
Ναι σε αυτο το θεμα ειμαι εαυτουλης… προτιμω να παω σε μια εβδομαδα στο σημειο της δολοφονιας να αφησω ενα λουλουδι παρα να κανω πορεια κατω απο πανο οποιουδηποτε κομματος/φονια
Edit: ΟΚ ειδα το ποστ σου οκ βρηκαμε ενα σημειο τομης
10.000.000 λαος να μαζευτει τι θα αλλαξει?
Εσύ help με out. Αφού ξέρεις που θα πάει η πορεία και τι συνθήματα θα ακουστούν μιάμιση ώρα πριν αρχίσει, προφανώς μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε από την απεριόριστη σοφια και διορατικότητα σου και να μη γίνουμε “γελάδια”.
ξερω και ενα γαματο με εναν μαυρο