Συμφωνω με Βικ Βεγκα.Αλλα διστυχως εδω δεν υπαρχει δημοκρατικη κοινωνια.οποτε…
Δεν θυμάμαι να υποστήριξα απόλυτα ποτέ καμία πλευρά, για τον εαυτό μου μιλάω και τον δικαιολογώ για το γεγονός ότι ενδέχεται να είμαι εκεί το βράδυ. Άμα υποστήριξα ποτέ κανέναν τυφλά θα ήταν λόγω βιαστικού ποστ ή σκέψης και θα θελα να του δείξεις για να ανακαλέσω.
ρε παιδιά… πηγαίντε σε όλες να τελειώνει η υπόθεση
xaxaxaxa…ειπα κατα το “ως ειθισται”…Καλο θα ταν να μη γινεται γελαδια ναι!..Τί σκατα παριστανει το ΚΚΕ στη διαδήλωση?Ειναι στη βουλη και εχει το μερίδιο ευθυνης που αναλογεί στο ποσοστό του και αυτό στα προχθεσινά γεγονότα…Ας πάνε ανεξαρτητες ομαδες…Υπο τη σκέπη μιας ιδεολογιας πρεπει να κινούμαστε για να διαδηλώσουμε??
Δεν ισχυριστηκα απέρντη σοφία και διορατικότητα…Αν μου το αναγνωρίζεις μόνο ενα "υπερβάλλεις " θα σου πώ…
Μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι σοβαρό και όχι με το γιατί δε θέλουν κάποιοι να πάνε στην πορεία; Πρόβλημά τους εεε συνειδητή και ώριμη επιλογή τους είναι, μπερδεύτηκα.
Δυδε, ποιος ξέρει :-s Κι εγώ το ίδιο άκουσα, ότι ναι μεν είχε κάποιες αλλοιώσεις το βλήμα αλλά αυτό γιατί -δε θέλω να το γράψω αναλυτικά- κατέληξε στο θώρακα του παιδιού. Περιμένουν τη βαλλιστική για να δουν. Ο ιατροδικαστής είπε επίσης ότι θα πάει στο σημείο της δολοφονίας για να εξετάσει κι εκεί, λογικά θα δει το δάπεδο, ξέρω γω…
Αν μαζευτούν 10.000.000 θα σημαίνει πως ο λαός θα έχει επίγνωση πως ζούμε σε Χούντα. Θα σημαίνει πως έχει αρχίσει να ξυπνάει. Θα έχει γίνει το πρώτο βήμα. Και η πτώση της Χούντας θα είναι θέμα χρόνου. Αλλά ακόμα και αν δεν γίνει τίποτα αυτό, θα τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας πως τουλάχιστον προσπαθήσαμε.
Ελπίζω οι 2-3 μάρτυρες να βρεθούν και στο δικαστήριο
Η ελπίδα βασίζεται στο να αλλάξει κάτι με τη χρήση του μόνο μαζικού μέσου έκφρασης δυσαρέσκειας μεταξύ εκλογών. Πέρα από υπουργός εσωτερικών.
Την κάνω για την πορεία. Τα λέμε αύριο.
Όποιος θέλει να πάει σε αυτή, ή σε άλλη πορεία, ας πάει. Όποιος πιστεύει πως μπορεί να αντιδράσει καλύτερα με τη βία ας πούμε, ας οργανωθεί και ας τα κάψει όλα (δε θα οδηγήσει κάπου, αλλά έστω). Όποιος πιστεύει πως είναι τα πάντα θέμα ψήφου, ας φροντίσει να το αποδείξει αυτό με την ερχόμενη ψήφο του. Όποιος “επαναστατεί” απο τον καναπέ του, ας το κάνει αμα γουστάρει. Όποιος έχει κάτι άλλο καλύτερο στο νου, ας μη διστάσει να το κάνει.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως σε κάποιο καιρό απο τώρα τα πάντα θα κυλάνε όπως πριν. Αν πάντως 3, 4 άνθρωποι, έστω, αποκομίσουν κάτι θετικό απο την όλη ιστορία, προβληματιστούν, δουν τα πράγματα με άλλο μάτι, αντιδράσουν με έναν θετικό τρόπο, που θα έχει επίπτωση θετική και στους γύρω τους, τότε κάτι θα έχει βγει. Έστω, ένας σπόρος μέσα στη μαυρίλα της σύγχρονης απάθειας.
Συμφωνώ με ρούντι, ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και δεν καταθέσουν ένορκα. Γιατί οκ, μάθαμε τι έγινε, αλλά πρέπει αυτά να ειπωθούν και στο δικαστήριο.
Να που συμφωνουμε σε κατι, υπαρχει ελπιδα για τον τοπο τελικα
Ασχετα αν ειναι φανταστικο σεναριο τα 10 μυρια
Δεν με καταλαβες.Δε βρισκω το λογο να παω γιατι το βρισκω λαθος μεσο διαμαρτυριας.Χασιμο χρονου.Ανουσιο τεσπα.
Ας παρουμε τα οπλα και ας αφησουμε τις πορειες γι’αυτους που δεν θελουν να τσαλακωσουν τα καλοσιδερωμενα πουκαμισακια τους.
Το ειπες και μονος σου και το εχει δειξει και η ιστορια που δεν μπορει να την αμφισβητισει κανεις.
Τωρα το να πας σε πορεια…0 εις το πηλικον.
Οι κινητοποιησεις ειναι για να αλλαξεις κατι και οχι απλα για να το παιζεις ενεργος και επαναστατης,και απο τη στιγμη που με φωνη δεν προκειται να αλλαξει κατι και ειναι γνωστο θα πρεπει να παμε με αλλα μεσα…
Πω ενταξει ειστε οτι να ναι.Δεν γουσταρετε τις πορεις ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ τελος.Δεν σας ειπε κανεις τπτ.Στην τελικη αν θελατε να κανετε κατι οπως λετε θα πηγαινατε και θα βρισκατε ενα μη κομματικο μπλοκ(θα υπαρχουν και φοιτητες ξερετε…:! οπως θα κανουμε και τοσοι αλλοι…Τωρα τα λλα αφηστε τα…
Α και οι αλλοι καθηστε στο καναπε και βγαλτε λογιδριο για την ολικη επανασταση και το αιμα που πρεπει να χυθει.Α ναι μην ξεχασω.Βριστε και τα κωλοπαιδα.
Εντάξει.
Καλυφθήκαμε ελπίζω όλοι για το γιατί κάποιοι δε θα πάνε στην πορεία. Τι λέτε, θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο; Ή αν δεν έχουμε κάτι να πούμε, απλά να μη γράφουμε; Θα ήταν μια ευχάριστη αλλαγή στην παπαρολογία που προηγήθηκε.
…
Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία έχει ποσοστό ευθύνης 42%, το ΠΑΣΟΚ 37%, το ΚΚΕ 8%, ο ΣYΡΙΖΑ 5% και ο ΛΑ.O.Σ 3%;
Και πως το υπολόγισες ξεφτέρι μού; Σε ποιο εργαστήριο έκανες τις μετρήσεις; Έγινε το πείραμα υπό K.Σ.;
Πίστεψέ με νιώθω αγανάκτιση γιατί εγώ είμαι σε σχολείο όπου στο παίζουν επαναστάτες χωρίς επιχειρήματα, ηλίθια έστω, όπως στα πανεπιστήμια. Πολύ πιθανό να πάω μόνο για φωνές γιατί χέζονται και οι γονείς μου, αλλά όσον αφορά την δράση μου στο κέντρο, όσο είμαι 16 χρονών τουλάχιστον μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω. Το τμήμα Χαλανδρίου το χω σταμπάρει για καλά όμως
Ρε συ Γράκχους τι κάθεσαι και απαντάς κι εσύ; Δεν το βλέπετε ότι σελίδες τώρα διαβάζουμε απαντήσεις για την απάντηση, αντιρρήσεις για την αντίρρηση; Ας μην το συνεχίσουμε ρε γαμώτο, είναι ΚΡΙΜΑ για το γεγονός που έγινε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράματα… Κρίμα είναι πια
Πρεπει να εφαγες πολυ ωρα για να βρεις τα ποσοστά…Αν πραγματικά θες διάλογο και ξερεις να τον κανεις και οχι να προσπαθεις να γελοιοποιησεις αυτα που γραφω γραψε μου καλύτερα γιατί πιστευεις οτι μια πορεία διοργανώνεται υπο την “αιγίδα” του ΚΚΕ?
Αυτό που ειπα ειναι οτι τα κομματα ειναι συνενοχοι…Ειτε κυβερνούν είτε όχι…Δεν εχουν κανενα λόγο υπαρξης σε πορείες αντίδρασης του λαού…Είναι υποκρισία…Αυτά για να μη ζορίζεσαι με μαθηματικά…
Δεν είμαι “ξεφτέρι” και δεν είμαι “σου”…Ελπίζω να καταλαβες τί εννοώ:)
E,Γραψε το σοβαρο ποστ σου τοτε…3 ποστ λες μην απαντατε…Coordinator or something?:-k