Εγω να πω απλα οτι ειναι αστειο να βλεπεις καποιους να προσπαθουν να αρνηθουν την ημιμαθεια που τους εχει γινει γκομενα, καθως και το οτι δεξιοι προσπαθουν να φανουν δημοκρατικοι. Βαφτιζουν οτι θελουν οπως τους βολευει. Πραγματικα για γελια. Κυνηγαν την ουρα τους σαν ηλιθιο σκυλι που κανει κυκλους. Καποιοι προσπαθουν μεχρι και να δικαιολογησουν το ανοητο οργανο της ταξης. Πραγματικα τραγικο.
Επισης, βλεπω οτι ο ψευτοαναρχισμος εκει εξω εχει γινει πολυ τρεντυ και επειδη εγω το παιζω κουλτουριαρης λεω να παω να κοροιδεψω το απλυτο παιδι που δολοφονηθηκε. Ολοι ξερουμε πως ηταν ατυχημα. Καποιος να μας αλλαξει το βιντεο ρε παιδια! Δεν ειναι δυνατον να ειναι αληθεια. Δε μπορει να σκοτωσε μπατσος!!!
Ρανια. Το ξερουμε οτι υπαρχουν ΚΩΛΟΖΩΑ που χαιρονται με την αποχη και πετανε τσαντες στον αερα. Αυτοι αυριο μεθαυριο θα ειναι που θα μιλανε για μεμονωμενα περιστατικα. Ειναι οι αθλιοι. Υπαρχουν σε καθε γεννια. Αστους.
Θα παρακαλεσω τον αγαπητο κουρου να μου αλλαξει το γιουζερνεημ σε Περιανδρος. Να ειμαι πιο τρου και μεσα στο κλιμα του φορουμ. Απο εδω και στο εξης μου φαινεται οτι θα πρεπει να αυνανιζομαι 5-6 φορες πριν μπω εδω μεσα να διαβασω. Κριμα. Παιζει και να τυφλωθω.
Χωρίς να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα για το αν ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε απευθείας πάνω στον 16χρονο ή η σφαίρα εξοστρακίστηκε, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σωρό του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο ιατροδικαστής Χρήστος Λευκίδης κατέληξε πως το παιδί πέθανε από τυφλό τραύμα στον θώρακα, από σφαίρα μικρού διαμετρήματος.
Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δείξει ο βαλλιστικός έλεγχος που θα γίνει στα εργαστήρια της αστυνομίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (8/12).
Παίρνοντας αφορμή από τις αμφιβολίες ως προς το τελικό πόρισμα διερωτόμαι: Θα είχε πάρει άραγε τόση έκταση το θέμα αν δεν είχαν προηγηθεί τόσα και τόσα ανάλογα επεισόδια (από ζαρτινιέρες μέχρι μετανάστες και από τον Καλτεζά μέχρι Άγγλους τουρίστες) όπου οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά πολλοί από αυτούς βρέθηκαν και σε υψηλότερες θέσεις; Αυτή η αγανάκτηση δεν ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσει κάπως;
btw, χθες κάπου άκουσα στις ειδήσεις, πως όλοι αυτοί που έχουν βγει στα κανάλια ΕΠΩΝΥΜΑ και έχουν δώσει τη μαρτυρία τους, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ να καταθέσουν ως αυτόπτεις μάρτυρες…:-k
Μια χαρά τα χεις βολέψει στο μυαλό σου, τα “κόμματα” είναι υπεύθυνα, έτσι γενικά κι αόριστα… Δεν έχει σημασία ποιοι ψηφίζουν τους νομους, ποιοι εφαρμόζουν την πολιτική τα αποτελέσματα της οποιας λουζόμαστε καθημερινά, για σένα φταίνε “όλοι”…
Και από ποτε δηλαδή μια πολιτική δύναμη πρέπει να ζητάει άδεια από τον οποιονδήποτε για να οργανώσει μια κινητοποίηση; Εφόσον υπάρχει κόσμος που εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο εσύ τι πρόβλημα έχεις; Και στην τελική τα πράγματα ειδικά σήμερα είναι ξεκάθαρα. Δυο πορείες θα γίνουν επειδή υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πως πρέπει να εκφραστεί η αγανάκτηση για το έγκλημα. Ο καθένας πάει σε οποια θέλει και ας μην ζητάει εξηγήσεις για αστεία πράγματα που υπάρχουν μονο στο κεφάλι του. Τέλος.
Ναι, και ακούστηκε και ότι τους ψάχνουν να τους καλέσουν. Και έλεγε ο αρχηγός του πανελ, δε θυμάμαι ποιος, ότι “αν θέλουν τα ονόματά τους γιατί δε μας τα ζητάνε”. Εκεί τρελάθηκα, δηλ οι μπάτσοι και οι αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση δεν έχουν τα ονόματα των μαρτύρων; :-s
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ;;;ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ…ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ…
Συνεχιστε ετσι παιδια και οι μεν και οι δε… Congratulations!
Για ξεκαρφωμα το εβαλα… αφου ειναι γνωστο πως ειμαι σεσημασμενος ακροδεξιος:lol:
Λογικά ο εισαγγελέας θα ασχολείται με αυτό αλλά δεν είναι βλακώδες να λένε “ε αν θέλουν οι υπεύθυνοι τα ονόματα των μαρτύρων, ας επικοινωνήσουν με το σταθμό να τους τα δώσουμε”; :-s:p