Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Αμέσως μετά το συμβάν, ο διοικητής του ΑΤ Εξαρχείων πήρε πούλο. (όχι οικειοθελώς, τον πούλεψαν βασικά…)

Η ξαφέρφη μου,δουλεύει στο supermartek(ας το πω έτσι) της αστυνομίας,και άκουγε ότι από καιρό ήταν οργανωμένα αυτά,και περίμενας απλώς οι μπάτσοι πότε θα συμβούν…εε το σάββατο απλώς πυροδοτήθηκαν όλα τα σενάρια αυτά.

Now playing: Amon Amarth - Where Is Your God?
via FoxyTunes

Παντα πεφτει ενα κεφαλι, που και να μην παραιτητο(ετσι γραφεται; χου κερς) θα το στελναν ουτως ή αλλως.
Για τα ματια του κοσμου, σαν τις παραιτησεις Παυλοπουλου.:stuck_out_tongue:

Καπου εχω μια μυγα. Την θες??? Δεν την χρειαζομαι.

Kατι τετοια κατακαθια θα ενιωθα και ωραια αν τα ξεπαστρευα. :slight_smile:

Μάλλον λένε τα ίδια και τα ίδια γιατί είναι κάτι παραπάνω από μια δολοφονία και δεν βλέπω και πολλούς να το καταλαβαίνουν. Δεν είχε οριστεί από την μοίρα του φρουρού την στιγμή που γεννήθηκε να σκοτώσει ένα 15χρονο παιδί. Ναι, η μάνα του το κλαίει μόνο, γιατί οι μανάδες μόνο κλαίνε σε όλο τον κόσμο παιδιά που πεθαίνουν κάθε μέρα αλλά κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην σχολιαστούν όταν αντικατροπτίζουν ολόκληρη κοινωνία. Κάποιοι κατάλαβαν ότι το ποτήρι ξεχείλισε με τις πράξεις των αστυνομικών. Κρίμα που έπρεπε να πεθάνει ένα παιδί για να το καταλάβουμε βέβαια αλλά πάντα υπάρχει η φιτιλιά.

To πιο ανυσηχητικο δεν ειναι ο τυπος που ανεβασε το βιντεο αλλα ολοι οι αλλοι που κανουν κομεντς απο κατω!Ριαλ κρεμαλα…Αλλα τι λεω και στη σχολη μπολικοι τα ιδια θα λενε.

Σημερα με την πορεια τι παιζει τλκ?Οι φοιτητες τλκ μουσειο?Πορεια θα γινει?Η ΓΣΕΕ θα ειναι Συνταγμα?Γιατι τετοιος χαμος γμτ.

Σήμερα στην πορεία πιστεύω θα γίνει το χειρότερο μακελειό … :-s

Kαι μετά θα συζηταμε παλι για 10 μερες για το ποιος εφταιξε και τι εκανε…

Το εκανα flag σαν shoking or disgusting content.Δεν ξερω πως λειτουργει αυτο,καντε ολοι το ιδιο

Αν δε κάνω λάθος και οι υπεύθυνοι του youtube αν ένα βίντεο χαρακτηριστεί έτσι θα ελέγξουν τι συμβαίνει με αυτό και αν πρέπει να κατέβει. Και εγώ πάντως το ίδιο με 'σένα έκανα :wink:

Ναι,λογικα κατι τετοιο θα συμβαινει…Υπαρχουν ατομα που ελεγχουν για την καθε χωρα;Να καταλαβαινει δηλαδη τι γραφει γιατι ειναι στα ελληνικα;Ελπιζω τουλαχιστον να μας στειλουν κανενα μηνυμα να μας ρωτησουν εστω αν δεν παιζει κατι τετοιο…

Μπα δε νομίζω να υπάρχει ελληνικό παράρτημα του youtube για να βοηθήσει :stuck_out_tongue: φαντάζομαι ότι αν δούν πάρα πολλά flag μάλλον κάτι θα πάρουν χαμπάρι και μπορεί να το κατεβάσουν αυτόματα.

Όπως και να 'χει κατάπτυστο το γουρούνι που το έφτιαξε.

Ξέρει κανείς τι έγινε τελικά στη πορεία? Όλα ήρεμα ή γεμίσαμε επισόδεια?

Πυραμίδα, ρώτα για την πορεία καλύτερα στο άλλο θρεντ, γιατί κάναμε αυτόν το διαχωρισμό με σκοπό να “ξεχωρίσουμε” όσο μπορούμε αυτά τα 2 θέματα.

εγώ το βαλα “promotes hatred or violence”

edit. μπα, το βαλα στην ίδια με σας, δεν έστεκε καμμια υποκατηγορία

Στην Ξάνθη την ώρα που έληγε ειρηνική κατάληψη της Νομαρχίας, ΜΑΤατζήδες επιτέθηκαν σε φοιτητές και καθηγητές. ΈΧουμε τουλάχιστον 2 τραυματίες (αυτούς είδα εγώ), μία κοπέλα και ένα καθηγητή, με αίματα στο κεφάλι και σπασμένα δόντια. Στη συνέχεια δεύτερη διμοιρία των ΜΑΤ περικύκλωσε τους φοιτητές. Μαθητές γυμνασίου, οι οποίοι κάναν skate απέναντι στο αμφιθέατρο, αηδιασμένοι με τους μπάτσους, πήραν πέτρες και ετοιμάζονταν να τις πετάξουν. Τους ακολούθησα κι εγώ, αλλά κάποιοι περισσότερο ήρεμοι, ευτυχώς, μας σταματήσανε.

Το βαζω και εδω!Αυτο το πραγμα δεν υπαρχει!!!

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

8η φορά.

Sorry αγοραρε ξαναακουτο τοτε…:roll:

Όσες φορές και να το ακούω σφίγγεται το στομάχι μου. Έλεος!!![-X