Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Δεν χρειάζεται μπάκιλους να μου μιλατε. Σε εσάς δεν αρέσουν οι απόψεις μου και μου ζητάτε το λόγο και με κάνετε quote…

Ξεκολληστε.

Σχολια. :expressionless:

Moderating έχω πάψει να κάνω και απλά ποστάρω την άποψη μου (που δεν αρέσει σε πολλούς) Απαγορεύεται? Επειδή είμαι mod απαγορεύεται ή επειδή διαφωνείτε?

Όταν άφήνεις χρήστη και μάλιστα editor να ειρωνεύεται (και αυτό είναι το λιγότερο) τόσο άλλους χρήστες όσο και απόψεις που γράφονται τότε μάλλον εθελοτυφλείς όταν γράφεις τα απο πάνω karvou. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά κίνηση καμία δε κάνετε. Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε καν τους δικούς σας ανθρώπους δώσε μου ένα καλό λόγο για να μπαίνουμε εδώ μέσα και να πάρουμε στα σοβαρά το φόρουμ?

Και για να μην καταλάβει ότι να 'ναι ο καθένας, δε παίρνω το μέρος του βάκιλου. Και για αυτόν τα αντίστοιχα θα έπρεπε να κάνετε αν κρίνετε ότι προκαλεί. αλλά μην ρωτάς και απο πάνω τι ενοχλεί εδώ μέσα και τι κάνεις λάθος, βγάζει μάτι πια.

Σαν μωρά παιδιά κάνετε όλοι σας …

η μάλλον σαν τους 300 της βουλής … #-o#-o#-o

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

Γιατι δε κλειδωνεις το θρεντ?
Αφου ειστε ανικανοι να κανετε μοντερεσιον σε ενα θρεντ κοινωνικοπολιτικο. Ανικανοι με ολη την εννοια της λεξης. Ακομη και αν δε σου μιλαμε, εχεις ποσταρει τοσα πραγματα που στην τελικη γραψε στο βαριεμαι. Γιατι σε καταλαβαινω που εισαι εξω. Δε βρισκω το λογο να συνεχισω εδω. Θα παω στο μου τη σπαει. Εκτος αν δε προλαβω.

Και στο κατω κατω. Εδωσα τοσες αφορμες, οσες εχεις δωσει και εσυ. Και μαλιστα εσυ ησουν ο επικινδυνα εριστικος εδω μεσα. Απλως εσυ εισαι εσυ. Και εισαι ο κρινω. Λαικιζω ε?

Κανε με μπαν λοιπον. Αλλα προσεχε να ειναι μονιμο γιατι αν περασουν τα νευρα και επιστρεψω θα ειναι χειροτερα.
Θα λαβω και κανα pm απο τους γνωστους που θα μιλαει περι γελοιων μπαν και εξαναγκασμων και θα γελαω.

Σάκη εσύ που μου λες πως είμαι μονόμπαντος, ορίστε το ποστ σου:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=512323&postcount=462

Εσύ δεν ειρωνεύσαι και λες κοιμησμένους όσους διαφωνούν με εσένα? Κάνεις το ίδιο με το Νίχιλιστ ναι ή όχι? Και το έκανες πριν από 10 λεπτά! Και το άφησα, όπως άφησα και του Νίχιλιστ. Δεν έχω πρόβλημα να εφαρμόσω τους κανόνες μαχαίρι από εδώ και περά και να μη με πει κανείς σας μονόμπατο… Ο Νίχιλιστ ειρωνεύτηκε όταν βρήκε την ευκαιρία, όπως ειρωνεύτηκες και εσύ τον Νίχιλιστ Σάκη όταν βρήκες την ευκαιρία με τις φωτογραφίες.

Άντε καληνύχτα σας. Και φροντίστε να καταλάβετε ότι όλοι σας σύμμαχοι είστε κι όχι εχθροί. 2η φορά που μου πέρασε από το μυαλό να τα κλειδώσω τα πολιτικά τόπικ, γιατί δεν είμαστε αρκετά ώριμο φόρουμ…

κοιτα η λυση για ατομα που ανεβαζουν βιντεο σαν αυτα ειναι μια : ΚΡΕΜΑΛΑ!!!

Και το εννοω. Κυριολεκτικα.

E ντάξει κανάς οπαδός του ΛΑΟΣ το ανέβασε…Τι άλλο μπορεί να είναι δηλαδή?

Ωραιο video…Να παμε να ζητησουμε τα λεφτα απο την οικογενεια του παιδιου.
Πλιατσικο στο μαγαζι της μανας του.

Κατα τα αλλα, σοβαρευτειτε. Καρβου, απλα οπως αφησες την ειρωνιτσα του Nihilist, μην ασχολεισαι και με του Βακιλλου. Ο καθενας την αποψη του μπορει να λεει εδω μεσα, or not?

Χα, τίποτα δε θα αλλάξει, όταν λέω εγώ. Το φόρουμ αντανακλά την κοινωνία που ζούμε.

Παρακαλώ, ΜΗ σπαμμάρετε σε σοβαρά θρεντ! Όποιος έχει να πει κάτι, μια άποψη, ας την πει. Φτάνουν πια οι τσακωμοί, έλεος! Δε γουστάρω να τη βλέπουμε μοντς και να ρίχνουμε ποινές και μπούρδες, ειδικά τέτοιες μέρες. Αλλά σοβαρευτείτε και σεις λίγο, δεν είστε παιδιά.

Nihilist, όχι άλλες ειρωνίες, φτάνει, έλεος.

Οταν καποιος δηλωνει οτι δεν τον ενδιαφερει η δολοφονια ενος μικρου παιδιου, καλο ειναι να κρατα τη μικροτητα του και τα σχολια μακρυα απο threads που ασχολουνται με το ζητημα αυτο. Αντιθετως οι ειρωνικες παρεμβολες εκτος ως ενδειξη (μη) ποιοτητας ανθρωπου, δειχνουν και τι πραγματικα τον ενοχλει.

Ωχχχχ

με κουράσατε! Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά. Όποιος άλλος θέλει μετά ας ρωτήσει, αλλά δε θα λάβει απάντηση.

Ο Μπάκιλους πλακώνεται στο οφ τόπικ με το Νίχιλιστ. Μπαίνει και ποστάρει πως χαίρεται. Εγώ που έχω πάρει χαμπάρι τη μάχη, τον ρωτάω “Μπάκιλους το λες σοβαρά ή σπαμάρεις”. Μετάφραση: “πραγματικά χαίρεσαι που τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί ή το λες για να τη μπεις στον Νίχιλιστ?”

είμαι μονόπλευρος…

Σήμερα κάνει κρύο γαμώτο. Πάλι καλοριφέρια θα ανάβουμε, πάλι έξοδα.

Αρκετά. Μόνο τσακωμοί και ειρωνίες. Σεβαστείτε το θέμα και το παιδί που χάθηκε, για το οποίο έχει ξεσπάσει όλη αυτή η κουβέντα, μέσα στην οποία έχουν ειπωθεί (ναι) και ορισμένα αξιόλογα πράγματα απο κόσμο που ήθελε να εκφράσει την άποψη του.

Επιστροφή στο θέμα μας. PLEASE.

Το παιδί είναι νεκρό γιατί οι μπάτσοι έχουν ξεφύγει. Κανείς τους δεν τιμωρήθηκε για τις πράξεις τους. Άρα ο κάθε πειραγμένος μπάτσος έχει την αίσθηση ότι οτιδήποτε και να κάνει θα τη γλιτώσει. Αυτά προκαλεί η ατιμωρησία. Άρα το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας νιώθει οργή απέναντι στους μπάτσους…
Τι θα ήθελα να δω εγώ από τους μπάτσους για να τους δω με καλύτερο μάτι?? Να σταματήσουν να χτυπάνε μαθητές και απλό κόσμο, να ζητήσουν συγνώμη, να μαζέψουν όσους καίνε απλά καταστήματα, να βγάλουν εκτός σώματος τους χρυσαυγίτες και τους προβοκάτορες ασφαλήτες και τελικά να συστρατευθούν με την κοινωνία και να μην στέκονται εναντίον της.

προφανως οι ψευτο-μαγκες της οθονης ενοχληθηκαν. να τους χαιρεστε! οποιος προλαβει να το διαβασει το διαβασε. καληνυχτα σας!

ρε ζουγκλα εσύ και ο ισις έχετε γίνει κουραστικοί ρε παιδιά , έλεος. Το παιδι αυτο, χάθηκε άδικα και πραγματικά μόνο η μάνα τουθα το κλάψει , ο σεβασμός για το θάνατο του έχει χαθεί εδω και μέρες.
Χείρότεροι και απο τον ΑΝΤ1 έχετε καταντήσει, έλεος.

Mike Stan δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου. Αν δεν σαρέσουν αυτά που γράφω μην τα διαβάζεις άνθρωπε.

Σημερα ακουσα στον Μανεση νομιζω μπατσο να εχει βγει και να ωρυεται οτι ολοι οι συναδελφοι του κι αυτος εχουν βαθυτατη θλιψη για το παιδι και απεχθεια για τον ψευτο-συναδελφο τους- οπως τον χαρακτηρισε- και οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι κ.λ.π. Απορια: Γιατι ποτε δεν εχω ακουσει μετα απο τετοιο συμβαν μπατσος/προισταμενος θυτη-μπατσου/καποιος τελοσπαντων να παραιτειται απο αποτροπιασμο/σιχαμαρα/τυψεις ευθυνων; Εχει συμβει κατι τετοιο;

Πραγματικα πιστευω οτι μερικοι δεν εχουμε καταλαβει καν το νοημα του να σηκωνεις οπλο στα Εξαρχεια, Σαββατο βραδυ. Θα μπορουσα να ημουν εγω, ο Βακιλλος, ο Καρβου, η Ρανια, ο οποιοσδηποτε. Οσες μερες κι αν περνανε, ακομα το σκεφτομαι και φριττω.

Ισις, σβησε κανα πιεμ ρε αδερφε. :stuck_out_tongue:

Γιαυτό ακριβώς σόφι γράφω ότι δεν έχει νόημα να λες “καταδικάζω απερίφραστα το μεμονωμένο περιστατικό” αλλά να κάνεις πράξη αυτά που λες. Τον έβλεπα και εγώ τον συνδικαλιστή και δεν πίστευα τι άκουγα. Ακόμα και τώρα που γίνεται χαμός δεν καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν…Εδώ ρε συ σήμερα βγήκαν οι ζητάδες και πυροβολούσαν στον αέρα. Στόκοι…