Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

μην ξεχνάς ότι Σ’ΑΥΤΗ τη κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, κάποιοι είχαν το ΘΡΑΣΟΣ να “χαϊδέψουν” τους αστυνομικούς της “ζαρντινιέρας”… :wink:

Isis δεν ξέρω για σένα, εγώ έχω χάσει ΚΑΘΕ πίστη σε οποιαδήποτε έννοια κράτους και περιμένω τα χειρότερα…

Επιτέλους συνελήφθησαν και κάποιοι “κουκουλοφόροι” …

(το ποσταρα και στα 2 topic πιστεύω πως ταιριάζει …)

Aς μου εξηγησει κανεις κατι που χανω σχετικα με τη δολοφονια του Αλεξανδρου. Γιατι ολοι οι μαρτυρες (ειδα πριν σε καποιο καναλι) μιλουν για δυο πυροβολισμους, κατι που ακουγεται καθαρα και στο βιντεο που διερρευσε, ενω ολα τα ΜΜΕ και η κρατικη ενημερωση μετεδωσαν πληροφοριες για 3???

:-k

Γενικά η δολοφονία είναι ακόμα ανεξιχνίαστη σε πολλά σημεία της… :-k

στο βιντεο αν το ακουσεις απο αρχη, ακριβως στην αρχη του πιανει ενα θορυβο…και αμεσως οι κοπελιες λενε τι μαλακας…πρεπει να ειναι ο πρωτος πυροβολισμος (λογικα εκφοβισμου) μετα απο λιγο ακουγονται αλλοι 2… ισως το βιντεο επιασε μονο τους 2…αλλα μου φαινεται οτι στην αρχη ακουγεται εστω κ λιγο ο πρωτος…

έξω από το ΟΑΚΑ, πριν το ματς έριξαν μολότοφ πάνω σε 2 αστυνομικούς. Και οι 2 είναι στο 401

πηγή: ράδιο σπορ-φμ

Προβοκάτσια ήταν ρε μην είσαι πρόβατο. Οι ίδιοι το κάναν για να βγουν και από πάνω οι αλήτες.

Ποσο χαιρομαι για τους 2 αστυνομικους δε λεγεται! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

μπάκιλε, πραγματικά χαίρεσαι ή σπαμάρεις?

μπάκιλε, πραγματικά χαίρεσαι ή σπαμάρεις?

η οργη του κοσμου δεν μπορει να συγκρατιθει!

εαν ο Bacillus σπαμαρει ο Nihilist τι κανει?
karvou συμαζεψου!

Προσπαθω να φερω μια ισορροπια. Θα το πετυχω θαρρω. Αν και νομιζω οτι η χαρα του νιχιλιστ για τον 15χρονο ειναι μεγαλυτερη απο τη δικη μου για τους 2 μπατσους :frowning:

Σάκη, αν μιλάς για το σπαμάρισμα στο τόπικ “μου τη σπάει” δε με νοιάζει. Εδώ μέσα ρωτάω, γιατί θέλω να καταλάβω αν το εννοεί αυτό ο μπάκιλους ή αν συνεχίζει το σπαμάρισμα…

Σε τι να μαζευτώ μπλουζλικ?

Ε, δρας λιγο μονοπατα…

Οσο σπαμμαρει ο Βακιλλος σπαμμαρει κι ο Φιλιππας που ψευτοειρωνευεται τα οσα εχουμε πει ενα σωρο ατομα εδω μεσα για προβοκατσια και σεναρια.

Παντως εγω διαβασα καπου για 1 αστυνομικο που οδηγηθηκε στο 401 αφου που τον επιασαν και προσπαθουσαν να του βαλουν στα ρουχα καπνογονο. Καλο θα ηταν να βρουμε αξιοπιστη πηγη για το θεμα, γιατι αυτες τις μερες ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.

O karvou να μαζευτεί ή εσύ ρε bluez? Ειλικρινά από σένα περίμενα κάτι καλύτερο από δηλώσεις του στυλ “η οργη του κοσμου δεν μπορει να συγκρατιθει!”

Ειδικά όταν κόπτεστε τόσο περί της ανθρώπινης ζωής όπως λέτε. Οι μπάτσοι που κάηκαν δεν είναι άνθρωποι?

Και οι μπατσοι ανθρωποι ειναι. Εχουν χερια ποδια ματια κεφαλι…μυαλο?

που ρωτάω τον μπάκιλους αν το εννοεί ή αν σπαμάρει, για να ξέρω αν πρέπει να απαντήσω ή όχι?

Παιδιά, καταλαβαίνω πως τα νεύρα σας έχουν γίνει τσατάλια, αλλά παντού βλέπετε εχθρούς πλέον. Αν ήθελα να κάνω το οτιδήποτε στον Μπάκιλους, δόξα τω θεώ τις τελευταίες 5 ώρες έχει δώσει 4 διαφορετικές αφορμές (που άλλοι χρήστες έχουν φάει πόντο). Επειδή καταννοούμε πως είναι μέρες περίεργες, δεν κάνουμε τίποτα και ελπίζουμε όταν ηρεμήσει η κατάσταση πως θα ηρεμήσουν όλοι.

Αλλά ενεργώ μονόμπαντα από ποια οπτική ρε παιδιά? Moderating έχω πάψει να κάνω και απλά ποστάρω την άποψη μου (που δεν αρέσει σε πολλούς) Απαγορεύεται? Επειδή είμαι mod απαγορεύεται ή επειδή διαφωνείτε?

Δηλαδή αν σας ποστάρω “σφάξτε όλους τους μπάτσους”, τότε θα είμαι αντικειμενικός? Σας πειράζει τόσο πολύ που πιστεύω πως η αστυνομία είναι μέρος της κοινωνίας μας και δε θέλω πόλεμο ανάμεσα σε αστυνόμους και λοιπούς πολίτες; Συγγνώμη. Παράλογο εκ μέρους μου…

Καρβου επειδη ρωτας δηλαδη. Εσυ τι κανεις?? Ποσα ποστ εχεις σε αυτο το θρεντ εχει δεις? Τοσα πολλα θες να πεις? Και στο κατω κατω ναι. Χαιρομαι για τους 2 μπατσους. Και το εχω εξηγησει 1002 φορες το γιατι. Προφανως δε το διαβασε κανεις γιατι εχουν χαθει μεσα στα ποστ σου. 1 εγω 5 εσυ.

απαντησαν για μενα!

οι μπατσοι σκοτωσαν ενα μικρο παιδι χωρις να εχει κανει τπτ!
οταν καταλβεις τι εγινε τοτε ισως ξυπνησεις!
εαν δεν ειχε γινει αυτο το σκηνικο κανεις δεν θα τους εκαιγε!
σιγουρα δεν φταινε σε τπτ οι συγκεκριμενοι αλλα κ το παιδι δεν εφταιγε…