Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Καποιοι επιμενετε ομως να εξισωνετε τη βια που ασκειται απο ενα θεσμοθετημενο οργανο εξουσιας με τη βια που ασκειται απο καταπιεσμενες και κοινωνικα αποκλεισμενες ομαδες και αρνειστε να καταλαβετε οτι και οι δυο βασιζονται σε διαφορετικες πολιτικες και κοινωνικες συγκυριες.

Μπράβο στον Isis. Το ποστ είναι ολόσωστο σε όλα τα σημεία του.
Γενικά δε βλέπω “γιουχου, ψόφησε ένας μπατσούλης”, οπότε skatopsyxi δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι :-s

@μακιντος, μια χαρά τα λες.

Τα αυτονόητα για άλλη μια φορά.

και τα δυο ειδη βιας προερχονται απο την ιδια μητρα. Την υπαρξη κοινωνικων αντιθεσεων, που το κρατος συντηρει ειτε ηθελημενα ειτε αθελα του.

Ρε συ Κρισπ, διευκρίνησε όμως κι εσύ ότι δεν πανηγυρίζουμε αυτή τη στιγμή…

δεν θυμάμαι αν ο isis (που θεωρώ πολύ σοβαρό άτομο με κατασταλαγμένη άποψη), συνέδεσε την καλοσύνη του μπάτσου με τον θάνατό του, αλλά αν όντως συνέβη, καλό θα ήταν να κάνει κ ένα ποστ πανηγυρισμού…

για να ξέρουμε κ ελληνικά κ να κατανοούμε κ τι γράφουμε ε ! γιατί σε άλλο τόπικ μιλούσαμε για λαϊκισμούς…

εννοειται οτι δεν ειναι σωστη μια τετοια πραξη οσο σκατα και αν ειναι η αστυνομια σαν σωμα. οταν βγαινεις ομως να διαδηλωσεις δεν διαδηλωνεις ακομα απο λυπη για το παιδι αλλα γιατι με καποιο τροπο πρεπει να απαιτησεις ενα σωστο κρατος και μια σωστη αστυνομια και γιατι πρεπει να καταλαβει η καθε κυβερνηση οτι απο την στιγμη που θα εκλεγει και για τα επομενα 4 χρονια δεν μπορει να κανει οτι γουσταρει και οτι σ’αυτην την χωρα καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν επιτελους. τωρα αν αρχισουμε να λεμε “οι μπατσοι κανουν αυτο” και “οι ταδε μπατσοι επαθαν ομως αυτο” δεν εχει κανενα νοημα. Το γεγονος παραμενει οτι η αστυνομια δεν λειτουργει σωστα και οτι μεσα σε αυτην αλλα μεσα ακομα και στην κυβερνηση υπαρχουν η ατομα με απαρχαιωμενες βλαχοελληνικες ιδεες περι “ταξης και ασφαλειας” που τους εχουν μεινει απο τη χουντα η που κοιταζουν πως θα βγαλουν κανα φραγκο παραπανω με οποιοδηποτε τροπο (που οι μπατσοι μ’αυτα που παιρνουν μπορεις να πεις οτι ειναι και λογικο). Και αυτη η πραξη ειναι επακολουθο της εικονας που εχει περασει για την αστυνομια (χωρις να δικαιολογει την πραξη). Νιχιλιστ αν εχεις να προτεινεις εναν καλυτερο τροπο αντιδρασης πεστον. Επειδη δολοφονηθηκε ενας μπατσος αυτο δεν ακυρωνει της πορειες και τις διαδηλωσεις και αυτο που παει να γινει τωρα αλλα δυστυχως δεν βλεπω να γινεται (δηλαδη να αλλαξει κατι για την χωρα). Τις μεγαλυτερες ευθηνες για οσα γινονται τις εχει ο πολιτης και μην ψαχνουμε δικαιολογιες επειδη μαθαμε να μην αντιδρουμε ποτε.

τωρα το δα αυτο. ναι σ’αυτο δεν διαφωνω για οποιον σκεπτεται ετσι

Δεχτερ δεν γίνεται. Ο Chrisp αυτή τη στιγμή έχει pm στο msn του ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ… οπότε αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι όντως χαίρεται.

Εγώ πανηγυρίζω μόνο τα γκολ του Θρύλου.

Μόντε αν θες κάτι, επειδή (και) σε μένα αναφέρεσαι, ρώτα ονομαστικά.
Φιλάκια ναυτάκι. :slight_smile:

Ο Nihilist έχει αυτή τη στιγμή pm στο msn του “…and the Heaven shall tremble before my wrath” άρα είναι προφανώς σατανιστής.

δλδ τι άλλο σημαίνει το “μπάτσος καλός μόνο νεκρός” ? γιατί θα ξεχάσουμε κ τα ελληνικά μας

κρισπ δεν θυμάμαι αν το έχεις ποστάρει κ εδώ το συγκεκριμένο. το τι γράφεις στο μσν σου ειναι δική σου υπόθεση

παντως εχει πολυ πλακα…ο απων απο τις συζητησεις νιχιλιστ τοσες μερες, εκτος απο τι στιγμες που μπηκε να ειρωνευθει, μεσα στη λιγη ωρα που ανακοινωθηκε ο θανατος του αστυνομικου, εκανε πολλαπλασια σχολια σε σχεση με τους υπολοιπους. Ενταξει προτεραιοτητες ειναι αυτες.

Μακ ωραια τα λες.Δυστυχως με πορειες και φασαριες δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα στην ΕΛ.ΑΣ.
Πρεπει να βρεθει καποιος στην εξουσια να παρει το πολιτικο ρισκο και να αλλαξει καποια πραγματα.
Και εδω προκυπτουν δυο ερωτηματα.
Υπαρχει αυτος ο ανθρωπος ? Θα θελει και θα μπορεσει οντως να αλλαξει την αστυνομια ?

Δεν θυμάμε να διάβασα πουθενά ότι οφείλω να σου δίνω αναφορά για το πότε και που ποστάρω Isis. Αν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις σε ένα καυστικό σχόλιο προτείνω να μην γράφεις καθόλου.
Τράβα ψάξε για την μύγα σου τώρα.

ρε ισις ο νίχιλιστ έχει συγκεκριμένη άποψη κ δεν την έχει κρύψει

δεν σας πιέζω άλλο γιατί η συζήτηση έχει κάνει 80 κύκλους κ πλέον όλα έχουν ειπωθεί

το σύνθυμα “μπάτσος καλός μόνο νεκρός” το θεωρώ άκυρο εντελώς, για να μην πω τπτ βαρύτερο.

Ναι, αυτό θα το ρώταγα κι εγώ, πώς κι έτσι; :-s Τεσπα δε με νοιάζει τόσο.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει την ΠΗΓΗ της είδησης, γιατί στο τρωκτικό η σελίδα έχει διαγραφεί και δεν μπορώ να διαβάσω κάτι παραπάνω. Ισχύει όντως;

1. Υπάρχει η οργή της στιγμής.
  2. Βαρέθηκα να το αλλάξω.
  3. Δεν δήλωσα εγώ τι γράφει το msn μου.

κ εγώ δεν ρώτησα εσένα, εσύ πετάχτηκες. ρώτησα αυτούς που το πόσταραν στο παρόν τοπικ

δικαίωμα του… μη λέμε τα αυτονόητα και μη δημιουργούμε κλίμα ενοχής σε χρήστες που δεν έχουν διάθεση να ποστάρουν σε κάποια τόπικ και μετά αλλάζουν γνώμη.

Τέτοια επίκληση στο ήθος χρηστών, δε μου αρέσει ως επιχείρημα για να υποβαθμίσουμε το κύρος των ποστ του. Όσοι διαφωνούν, διαφωνούν. Όσοι συμφωνούν - συμφωνούν. Τέλος. Πολλοί έχουν ελάχιστα ποστς σε αυτό το τόπικ. Όταν θα αποφασίσουν να ποστάρουν δε σημαίνει πως δε θα πρέπει να τους πάρουμε σοβαρά…

Εντιτ: Ο διάλογος με το ΜΣΝ των παιδιών είναι άσχετος και εκτός θέματος. Αν δεν έχουν αντίρρηση τα παιδιά, λέω να τον διαγράψω σε λίγο…

Τώρα θα εξηγούμε τι έχει ο καθένας στο μσν του; Την παλεύετε;

Τελικά η πηγή της είδησης ποια είναι ρε παιδιά.

Πιστευεις οτι και να βρεθει ενας τετοιος δεν θα τον φανε?

και κυριως

και να βρεθει ενα τετοιος, θα τον στηριξει ο λαος η θα προτιμισει τα ΄παλια και σιγουρα’?