Videoclips

Όντως άλλαξαν όλα τα κατεστημένα… Έκαναν το rock πολύ χειρότερο

Anyway on topic

Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο γαμάτο videoclip

από το Still of the night

Aporw pws apo PL eblexes me tous parapligikous…
An den itan ayto to teratourgima to “unplugged” eborikh kinish tote ti einai???
Kai an vgaloum apo tin mesh ton paragwnmta eborikothta kai to pame stin poiothta oi RHCP(paroti den tous exw kammi idiaiterh adynamia) tous patan mia pouts@ tous Nirvana.

καλα μονο στην ελλαδα και ελληνες θα μπορουσαν να πουν τετοιες κιες. ελεος αν ησασταν σε ξενο forum θα σας κοροιδευε και το παρδαλο κατσικι :lol:

Δηλαδή στα ξένα forum οι Nirvana χαίρουν εκτίμησης; Aμα είναι έτσι, να νοιώσω υπερήφανος που είμαι Έλληνας

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

E vevaia! Giati twra prwto onoma einai oi Green Day!!! Min mou les twra gia ta gousta twn xenwn giati exw polla rmmata gia tin gouna tous…

Και αν οι ξένοι ήταν σε αυτό το forum, θα γελάγαμε όλοι μαζί τους!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και αν οι ξένοι ήταν σε αυτό το forum, θα γελάγαμε όλοι μαζί τους!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ναι διοτι δεν θα τους καταλαβαινατε :lol:

Και αν οι ξένοι ήταν σε αυτό το forum, θα γελάγαμε όλοι μαζί τους!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ναι διοτι δεν θα τους καταλαβαινατε :lol:[/quote]

novembre έχεις πέσει σε σπείρα… Εδώ κράζουμε Pink Floyd, Ιan Gillan στους Nirvana θα κολλήσουμε

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και μην μου πειτε οτι γερμανικο φορουμ στο οποιο μιλαω ειναι φορουμ που μπαινουν ασχετοι. ποιοι οι γερμανοι οι λιγο ποιο εμπειροι

και τελος αφου εχω μπλεξει με σπειρα δεν προκειτε να ειστε αντικιμενικοι σωστα?

Ποιοι Γερμανοί? Αυτοί που είχαν κάνει το B παγκόσμιο Πόλεμο και είχαν στηριχτεί στους Ιταλούς για συμμάχους?

:stuck_out_tongue:

(Λίγα τα λόγια για Pink Floyd. Θα προσκυνήσεις και εσύ σύντομα…)

Ναι αλλά πάνω απ’ όλα αυτοσαρκαζόμαστε, οπότε είμαστε αντικειμενικοί

Megaloi se ebeiria apo tous Agglous den yparxei kanena ethnos. Ta exoun dei ola. Opws xaraktiristika exei pei o Mustaine gia na entypwsiaseis to aggliko koino prepei na kaneis anthrwpothysia api skhnhs! Gia rikse mia matia sto ti akoun kai poious apothewnoun…

Ρε novembre τώρα χωρις παρεξήγηση. Γράφεις πολλές κουταμάρες ρε αγορι μου. Εμάς κατηγορείς ότι είμαστε μωρά, αλλά εσύ μάλλον υποφέρεις από κόφωση.
Δεν είπε κανείς ότι οι RHCP δεν είναι εμπορικοί, αλλά όχι περισσότερο από τους Nirvana. Και όπως είπε και ο METAL_LAWS στο θέμα ποιότητα είναι μακράν ανώτεροι.
Τώρα δεν ξέρω τι αηδίες γράφουν οι Γερμανοι και ο κάθε ξένος αλλά δεν θα βασίσω τα ακούσματα μου στις αποψεις τρίτων αλλά στις δικές μου εμπειρίες. Και ας γελαν όσο θέλουν.

Καλα στους Γερμανούς αρέσει η Sandra και ο Falco… Για να μην πω οι Rammstein και με βρίσετε

τωρα ανοιξες αλλο θεμα για τους ramstein διοτι ουτε εμπορικους μπορεις να τους πεις ουτε κακους

Η λέξη “εμπορικοί” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου… Το θέμα “καλοί ή κακοί” είναι υποκειμενικό… Οι Rammstein ειναι μια χαρά, απλά εντελώς χαβαλέ…

κοιτα μπορει να ειναι αλλα τα ριφ… και οι στοιχοι τους ειναι απιστευτα

Οι nirvana είναι πολλά αλλά όχι και εμπορικοί…και μάλιστα περισσότερο από τους RHCP :!:
Για την ακρίβεια ούτε στο θέμα ποιότητας μπορώ να συμφωνήσω αλλά δεν θα το σχολιάσω τουλάχιστον…

Σωστά, λάθος μου! οι nirvana είναι ένα underground self-produced σχήμα που κυκλοφορεί μόνο του τα cd του, και τα πουλάει στις συναυλίες που κάνει σε μικρά club. Πάτε καλά ρε? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε?
Τώρα αν αμφιβάλλεις για την ποιοτική τους διαφορά σου προτείνω απλά να ακούσεις οτιδήποτε από RHCP πριν από το One Hot Minute και θα καταλάβεις γιατί οι nirvana δεν κλάνουν μία μπροστά τους. Και μην ακούσω βλακείες τύπου: " μα το Californication είναι ο καλύτερος τους δίσκος! "