Videoclips

Θα σου πω κάτι που θα σε πικράνει…δυστυχώς έχω ακούσει RHCP αλλά δεν μου άρεσαν…Και για να ξέρεις δεν είμαι απόλυτα απόλυτη με την " τελειότητα" των nirvana απλά πιστεύω ότι αν κάτσει κάποιος να ακούσει nirvana σίγουρα θα του κινήσουν το ενδιαφέρον…Εσύ ας πούμε από πια άποψη λες ότι οι nirvana δεν αξίζουν?

an kai mousika protimw RHCP apo Nirvana, nomizw oti oi prwtoi einai pio eborikoi apo polla sxhmata kai oxi mono apo tous Nirvana.

Μetallica-One
Pantera-Planet caravan
Tool-Stinkfist

όντως… εγώ πειράζει που το θεώρησα καλό που απ’όλη τη ροκ-μέταλ σκηνή ήταν και αυτοί…?(νωρίς το θυμήθηκα να απαντήσω απλά είχε πολύ ένταση και δεν ήθελα…ε και μετά ξεχάστηκα) απλά ήθελa να πω πως αποκλύω το ενδεχόμενο πρόθεσης κοροιδίας πολύ απλά επειδή υπήρχε συμπάθεια μεταξύ των συγκροτημάτων και για του λόγου το αληθές όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει το smells like teen spirit me ton flea στην τρομπέτα!

on topic(διάφορα-κορυφαία)
imagine-john lennon(νομίζω απλά κλασσικό)
drive-rem
the unforgiven 2
sabbath bloody sabbath(και μόνο για λόγους αλληλεγγύης για τα πετακτά μαλλιά όλου του γκρούπ)
duality-slipkot(λίγο άκυρο να βγαίνει απ’το στώμα μου αυτό αλλά έχει πολύ ωραία δυναμική)
και πολλά πολλά άλλα που δεν μου’ρχονται

nirvana-ειδική κατηγορία
heart-shaped box(τέλειο)
shliver
you know you’re right(εως συγκινιτικό)

Τις προάλλες πέτυχα το shoot the dog του Τζωρτζ Μάικλ. Τρελό γέλιο. Ο Μπλερ και ο Μπους όπως τους έχουν κάνει είναι Θεοί…

Το Εasier Affair το 'χεις δει;
Θα πεθάνεις στο γέλιο… :stuck_out_tongue:

Στάνταρ το έχω δει, αλλά δε το θυμάμαι τώρα :stuck_out_tongue:

Μιλάμε, η σκηνή που ο Μπους πετάει το φρίσμπι και τρέχει ο Μπλερ, αντί του σκυλιού, είναι απίστευτη!

november rain - guns n’ roses
her ghost in the fog - cradle of filth
aces high - iron maiden

Ιron Maiden - Flight of Icarus, Aces High, Can I Play with Madness
[size=1](to be continued…)[/size]

Τρομερό είναι το videoclip του Lords of Salem τυο Rob Zombie.Αν και μου τι δίνει που στο τέλος κρεμάνε τη μάγγισα-που φοράει και αυτή τη μάσκα:o - και τη γλιτώνουν οι τύποι που σκωτόνουν κοσμάκι.
Εδώ είναι και το videoclip

1-Bruse Dickinson-tears of the dragon
2-SCORPIONS-no one like you{live}
3-SCORPIONS-Humanity
4-Metallica-Enter sandman

Βασικά μιάς και το θυμήθικα,όλα τα videoclip που έχω δεί από Public Enemy είναι εξαιρετικά,χωρίς να κοστίσανε απίστευτα έχουνε πάντα μια σχέση με τους στίχους και το θέμα του κομματιού.Και είναι πολύ έντοες οι εικόνες που δείχνουνε.

ενα ειναι το βιντεο κλιπ που εγραψε…breaking the law!! 8) :thumbup: :thumbup: =D>

Μου τη δινουν τα βιντεο κλιπ

:thumbdown:

μμμ καλοοοοοοοοοοοοοοοο:thumbup: :thumbup:

Εσυ εισαι ο γκρινιαρης στα στρουμφ???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και μενα μου τη δινουν εκτος απο 2.

Την επικη κομωδια Manowar - Gloves of Meetal.
Και το πραγματικο επος Bathory - One Road to Asa Bay. :smiley:

Sleepless night απο King diamond .

Πραγματικό έπος το One road to asa bay και το βίντεο του .

3 απο τα πιο γνωστα και πιο ομορφα μεταλ βιντεοκλιπ ειναι τα :
Metallica - One
Motorhead - Killed By Death
Megadeth - Hangar 18

Τα λατρευω το καθενα για διαφορετικο λογο.