Videogame quiz

Ααχαχαχα δεν θα το πιστεψεις,αλλα αυτο πρεπει να ειναι το δυσκολο που εννοουσα πριν και δε θυμομουν το ονομα του…
Ενα με συνδυασμο τεχνολογιας και rpg δεν ειναι?Που στην αρχη σου ριχνουν το αεροστατο και μετα τα παιρνεις και τους κυνηγας?Γαμωτο δεν θυμαμαι το ονομα.
Πρεπει να τελειωνει σε -oid.Ε?

Ναι, αλλά δεν τελειώνει σε -oid. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

To θυμηθηκα!
Arcanum!

Παιχνιδαρα.Μου το’χε δανεισει ενας φιλος που το χε παρει τζαμπα απο ενα περιοδικο :lol:
Πολυ πρωτοτυπο παντως,αλλα με ξενερωσε που ειχα φτασει level 50 αρκετα πριν το τελος και δεν ανεβαινε αλλο.
Βαζω σε λιγο.

Σωστός (και για την ακρίβεια Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura):slight_smile:

Παμε παλι στις γυμνασιακες γκαβλες.

Diablo!

Ρε ημαρτον ρε με τα κωλο-RPG!

Τι λες βρε αμπαλε.

Και το συγκεκριμενο δεν ειναι RPG.

Όχι δεν είναι το Diablo. Heroes of Might and Magic και νομίζω το νούμερο 3. Σωστός ?

Υ.Γ. Προσοχή τι ακούγεται για τα RPGs παρακαλώ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παιχτουρα εισαι συ μεγαλε 8)

Ναι,το 3 ειναι.Και ουσιαστικα προς strategy τεινει,rpg δεν ειναι.

Τα RPG γαμανε,αυτο ειναι δεδομενο.

Τα μονα RPG που γαμανε ειναι τα Rocket Propelled Grenades στα shoot 'em up.

Βαλτε τωρα μπας και προλαβω πριν με τραβηξουν για την εκκλησια.

Γαμώτο και σκεφτόμουν να το πω ότι είναι το heroes of might and magic…:frowning:
@φριντομ: Μπαν ε. ¶κου εκεί Diablo…

Είναι easy αυτό, αλλά έπεσε το βλέμμα μου πριν λίγο στο κουτί του και είπα να το χώσω. :stuck_out_tongue:

Easy αυτό? Δεν το έχω ξαναδεί…
Adventuraki πρεπει να είναι όμως ε?

Είναι third person shooter και ναι το θεωρώ αρκετά easy λόγω της δημοτικότητας του.

Είναι με ένα μάγο η καμία σχέση???

Nope. Είναι σε sci-fi setting και ήρωες οι 3 της pic.

Δε βλέπω να το βρίσκει κανείς…
Αν δεν βρεθεί κανείς που να το ξέρει, ξαναπόσταρε άλλο παιχνίδι…

To MDK2 είναι. Θεϊλα γκέημ και με γαμάτο soundtrack.

Συνεχίζω με eνα πολύ γνωστό adventure.