Vieirinha:1 ή 2 αγωνιστικες και γιατι

Λογω διαφωνιας με καρβου ποσταρω το πολλ

ρε μου μιλαει για ποσοστα και αριθμους αποψεων ο καρβου. Γι’αυτο

Σοβαρέψου.

Όσα poll και να κάνεις, ο κανονισμός είναι ένας και μοναδικός. Δυστυχώς για εσάς, δε βγαίνει από poll.

Επός.
Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.

Πιστεύω ότι πρέπει να παίξει για να τον δουν οι σκάουτερ και να πουληθει 7 εκ. ευρώ (μίνιμουμ).

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

Τον Πατέρα θα ξεπαραδιάσουν πάλι;:lol::lol:

ε, μαλλον αφου εσεις ειστε γυφτοι και μας τους παιρνετε ελευθερους

Παιδιά όντως ότι έγραψε το φύλλο αγώνος…βία απώθηση 2 αγωνιστικές, αλλιώς μία…πάντως για να γίνω λίγο κακός κρις θυμίσου τι γκολ βάζει στο ΟΑΚΑ ο Βιερίνια…και ειλικρινά άσχετο με αυτό ο συγκεκριμένος παίχτης μπορεί να πωληθεί 7 εκατομύρια κάποια στιγμή στην καριέρα του, όχι όμως απο τον ΠΑΟΚ…και κάνει τέτοιο πρωτάθλημα μετά απο πολύ σοβαρο τραυματισμό πέρυσι, νομίζω κάταγμα στον αστάγαλο…δεν είναι και λίγο!

Μάλλον εσείς είστε οι γύφτοι και σας φεύγουν σα νομάδες! :stuck_out_tongue:

fixed

Εχουμε ζαγορ τωρα

Παιχταράς είναι ο Βιεϊρίνια, αλλά όπως έχω ξαναγράψει καμιά ευρωπαϊκή ομάδα δεν παίρνει παίκτη που έχει συμμετοχές ΜΟΝΟ στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο τσάμπιονς λιγκ (ή έστω ουέφα) ή στην εθνική ανδρών της χώρας του για πάνω από 1-2 εκ. το πολύ.

Ε αυτό είπα οχι απο τον πάοκ…εδώ ο Παπασταθόπουλος σε καλύτερη ηλικία και σε θέση που καίγονται οι μισοί ευρωπαικοί σύλλογοι και με συμμετοχές σε champions λεαγθε τα 4 μύρια δεν τα έφτασε…εδώ δεν πήρατε γιατον Τουρέ εσείς…αλλά με μεταπήδηση σε άλλο πρωτάθλημα και την εξέλιξη που αναμένω άνετα πάσει σε μεσαιομεγάλο συλογο σε Ιταλία, Ισπανία με 7 μύρια (ενδεικτικά Νάπολι, Φιορεντίνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη κτλ…)

Ενταξει θα παιξει τελικα (συμφωνα με paoktsis) :lock:

Ok, το κλειδώνω, αλλά όπως βλέπεις ΟΛΟΙ (εξαιρείσαι εσύ και ο ΠΑΟΚτσής) πιστεύουν πως είναι αδικία το ότι θα παίξει. Επειδή κλαίγεστε χειρότερα κι από το Ριβάλντο θα παίξει ο Βιερίνια. [-X[-X

Πόσο πιο κάτω θα φτάσει ο ΠΑΟΚ; Να κάνει αυτά που έκραζε…[-X