Ville's Birthday Party on 22.11.2005

Our Diabolikal Club proudly presents the “Ville’s Birthday” party on Tuesday 22 November 2005 at Club Decadence in Athens.

Poster & Flyer
Click to see larger image

Click to see larger image
Poster & Flyer created by Miron Design

A lot of gifts!!!

Doors Open: 21.30
Entrance: 7?

Club Decadence
Address: Voulgaroktonou 69 & Poulherias 2, Athens
Tel.: 210 8827045
Website: www.decadence.gr
E-mail: info@decadence.gr

Sponsors
Warner Music Greece

Θα κάνετε και πάρτυ όταν πρωτογαμήσει;

Θα έλεγα πρωκτογαμήσει, αλλά εδώ μιλάμε για σαικς, όχι για σπορ.

φανταζομαι οτι οσοι θα ειναι εκει μεσα θα οργανωσουν και κανα group masturbation :-({|= ](*,) :D/

Έλεος πιά…

Είστε όλοι ζηλιάρηδες… Ζήτω οι HIM που είναι και οπαδοί των Black Sabbath…

Άδικο , τα μαύρα που θα βάλουμε θα γίνουν άσπρα …κ δεν βγαίνει κ ο λεκές!

Άδικο , τα μαύρα που θα βάλουμε θα γίνουν άσπρα …κ δεν βγαίνει κ ο λεκές![/quote]

Να πας στο super market ν’ αγοράσεις καθαριστικό για τους λεκέδες…

Λες αυτο να εννοουνε;…
:arrow:

A lot of gifts!!!

Δεν πιάνει…καταστρέφονται…

Δεν πιάνει…καταστρέφονται…[/quote]

Θα σου αγοράσω άλλα μαύρα… Κερδίζω τη Ρίτσα ή την χάσαμε οριστικά από το Θανάση;

Mαλακίες λέτε ρε…Μακάρι να πήγαινα,πιστεύω ότι θα είναι ωραία!
ΗΙΜ για πάντα!

Φταιει το θρεντ. Σε προδιαθετει.

Να πας… Μάλλον θα έρθω και εγώ με τον Κωστή… Όχι τίποτα άλλο, να έχουμε να λέμε με επιχειρήματα… :stuck_out_tongue:

Επίσης : πίπερι !!!

Να πας… Μάλλον θα έρθω και εγώ με τον Κωστή… Όχι τίποτα άλλο, να έχουμε να λέμε με επιχειρήματα… :stuck_out_tongue:

Επίσης : πίπερι !!![/quote]

Έτσι το λέμε τώρα το μάτι;

Αλήθεια θα πας?Να γράψεις τις εντυπώσεις σου(μόνο αν είναι καλές! :smiley: )Εγώ δε νομίζω να πάω,δεν παίζει να με αφήσουν!Άλλωστε θα πάω στη συναυλία,ας μην το παρακάνουμε… :wink: Να ρωτήσω κάτι άσχετο?Πως μπορώ να βάλω ένα εικονίδιο στο όνομά μου?Δεν μπορώ να βάλω!

Καλά αν είναι να μου ανανεώσεις την ντουλάπα…κ στο ιβεντ θα πάω κ την αποκατάσταση της μικρής θα ξανασκεφτώ!

[quote=“Bloody_Angel”]

Καλά αν είναι να μου ανανεώσεις την ντουλάπα…κ στο ιβεντ θα πάω κ την αποκατάσταση της μικρής θα ξανασκεφτώ![/quote]

ΡΙΤΣΑ=ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ! ΤΕΛΟΣ!

Θα σου πάρω δώρο ότι θές Μαράκι! Έχω κάτι βιομηχανικά καθαριστικά… Κάνουν?

Βρε μην σας πω … εδω ειχα τα γενεθλια μου και δεν μου κανατε ουτε ενα Birthday Suprise Party και θα κανατε παρτυ σε εναν που δεν εχετε συναντησει ποτε σας … ου να χαθειτε ρε , Α ρε Λουκα που θελετε.

Θανο , μην κωλοτρωγεσαι γιατι δεν εχω μιλησει ακομα . ερχεσαι παντως καταιδρωμενος :wink:

κάνε όρεξη εσύ…

Παιδιά είμαστε off-topic! Τέλος εδώ το θέμα!