deleted
τι είναι τα βιντάζ ρούχα?
bleeding
:lol::lol::lol:
(εχεις την μαλακια ετοιμη στην ακρη της γλωσσας…αλλα κρατιεσαι)
deleted
ειναι ρουχα που κατασκευαστηκαν πριν το 1990 οποτε εχουν αρκετα χρονια ζωης και ειναι συμηθως second hand, οποτε και μοναδικα
cause mass production is soooooo 00s
bebaia ama mou breis to adidas zaketaki tou gallagher kratamouto:|
ε τα παραλες… μια χαρα ειναι η φωτο.
Aυτο τοχεις τσεκαρει ?
http://www.wearvintage.gr/
edit; a εχει γυναικεια
Kαι τι σας πειραζουν τα γυναικεια?
Ώπα μισό τι μόνο γυναικεία? Το προτελευταίο άτομο στο λινκ δεν είναι άντρας? 8O8O8O
(ντάξει πουστροφέρνει αρκετά αλλά και πάλι)
Δηλαδή γουστάρεις ανορεξικές; 8)
deleted
επρεπε
deleted
Γαμώτο άλλη μία φορά αισθάνομαι οφτόπικ που θα απαντήσω οντόπικ.
Αγαπάω vintage.
Aλλά αυτό που αγαπάω πιο πολύ δεν είναι το στυλ, αλλά η ιστορία που φαντάζομαι ότι έχουν τα ρούχα.
πχ ένα φεγγάρι αγόραζα μεταχειρισμένα από την Αμερικάνικη Αγορά, μόνο και μόνο γιατί ήταν “εύκαιρα” για να φτιάξεις πάνω τους ιστορίες. Είχα ένα παλτό πάνχοντρο, κομψότατο, που μου ήταν κομμάτι μικρό, και το οποίο φανταζόμουν ότι είχε αναγκαστεί να πουλήσει κάποια μικρή Ρωσίδα ξεπεσμένη αριστοκράτισσα που τώρα είναι κάπου στη Φυλής. Και είχε μία μυρωδιά το ρούχο που δεν έφευγε με το πλύσιμο.
Όλα τα vintage ρούχα, υφάσματα και αξεσουάρ που διαθέτω (50s-60s κυρίως)τα έχω πάρει από φίλους και συγγενείς, και γενικά η όλη διαδικασία μου φαίνεται πολύ συγκινητική. Γι αυτό και δεν αγοράζω από internet, γιατι χάνεται το νόημα, κι αν πάω σε μαγαζί θα πρέπει να είναι εντελώς παρακμή - να έχει το ρούχο πάνω τη μυρωδιά του προηγούμενου ιδιοκτήτη so to speak
Mόνο που δεν τα φοράω συχνά. Η αλήθεια είναι πως ψιλοκολάω…
Άλλος τρόπος να το δει κανείς - είμαι μία τσιγγούνα του κερατά που βαριέται να ψωνίζει :roll:
οφτόπικ/ οντόπικ - δεν με αρέσουν οι αδύνατες/-μες γυναίκες. Μπρ.
Mε πρηζει η κοπελα μου με τα βιντατζ γενικα…Μαλιστα εχει κανει αγορα και απο το wear vintage…Στην Θεσσαλονικη δεν ξερω να σου πω εδω στην Αθηνα ομως υπαρχουν αρκετα μαγαζια(Αμερικανικη αγορα νο1) ενω γινονται και αρκετα ηβεντς με ανταλλαγες και τετοια αφου ειναι φουλ της μοδας…
Βεβαια καθε τι τετοιο εχει και την αστεια του πλευρα αφου μαζι με αυτο το κυμα εχουν ερθει και στη μοδα(εστω την αλτερνατιβ μοδα) ρουχα που μεχρι ‘‘χτες’’ θεωρουνταν κιτς…Σε λιγο θα θεωρειται βιντατζ και γαματο να φορας μπουφαν με ραμμενη παπια στο πισω μερος…
και καστόρινους ώμους kiratzo!
Τα χειρότερα είναι τα πουκάμισα και τα μπουφάν με τις βάτες
χμ … :-k
[SPOILER]μπορείς να μας το δείξεις με μια φωτογραφία ?
έλα πλάκα κάνω …
[/SPOILER]
:lol:
Ρε συ, με το να πεις “πλάκα κάνω”, χαλάς την πλάκα