Σπάνιο vinyl bootleg Metallica

Metallica - For Metallians Only (Featuring Metal Church) 3-LP
Live από το Essen Γερμανίας (1987)

Εξώφυλλο:
http://www.gemm.com/item/METALLICA/FOR-p-METALLIANS-p-ONLY(ESSEN-p-GRUGAHALLE-p-25.01.1987)/GML1446729445/

100 euros ή ανταλλαγή.

Στείλτε προτάσεις ανταλλαγής σε pm: βινύλια ή CDs, rock/hard rock/metal.

Αυτό εδώ που πουλήθηκε τελευταία φορά στο ebay 60 euros εννοείς? —>For Metallians Only 3LP

παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση αλλά δεν πάτε καλά όταν συζητάτε τέτοιες τιμές για BOOTLEGS.

Εγώ απλά τον προσγείωσα στην παρανοική πραγματικότητα του ebay. Γενικά για bootleg ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει να δίνει κανένας αλλά μερικοί τα σκάνε τι να τους πείς…απλά εδώ ο κύριος μου το βάζει 100 ευρώ και δίνει λίνκ και καλά για να δούμε φώτο από seller που το πουλάει 350$, βρήκε τον μεγαλύτερο κλέφτη και μας τον φέρνει σαν παράδειγμα για να φανούν τα 100 ευρώ λίγα…ρε άι κολύμπα ξύπνιε ελληνάρα…τζούς[-X

Πουλήθηκε.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

να ζήσουν τα θύματα ε?

πόσο το σκοτωσες;

ΠΟΥΛΑΟ ΣΗΛΕΚΤΙΚΟ ΑΙΦΤΑΡΙ ΑΣΦΙΞ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΝΑΣ ΜΟΝΟ 150 ΕΒΡΟ

…απολαυστικός!


ΠΟΥΛΑΟ ΣΗΛΕΚΤΙΚΟ ΑΙΦΤΑΡΙ ΑΣΦΙΞ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΝΑΣ ΜΟΝΟ 150 ΕΒΡΟ”

χαχχα εσυ γραφεις χειρότερα κι απο εμενα… #-o#-o

γραφε πρωτα στο MS WORD και θα στα κανει αυτόματη διόρθωση… :wink:

όλα τα ξέρεις ρε α ρε όλα

Ειδες; Ειμαι ο ατιμος.

Το θεμα ειναι οτι πολλες δημοπρασιες στο ebay στηνονται για να ανεβαινουν τα bids και γι αυτο βλεπετε ορισμενους sellers να καταφερουν να πωλουν κατ εξακολουθηση items σε ακριβες τιμες. Οταν λοιπον εχεις μια τιμη αρκετα πιο ακριβη απο τις συνηθεις που παρατηρουνται στο ebay, το αντικειμενο θεωρειται παραλογα κοστολογημενο.

Δεδομενου οτι ο πωλητης ενδεχεται να πληρωσε shipping στην αρχικη του αγορα (σου βαζω καθε υποπεριπτωση μεσα) μια τιμη της ταξης των 80 ευρω (ως ταβανι) δε θα μου φαινοταν παραλογη. Ακριβο σιγουρα, ναι, οχι ομως πληρως παραλογο. 100 ομως…

Εμενα παλι στ @@ μου να σου πω την αληθεια. Απλα μου φανηκε αστειο οπως εξελιχθηκε κι ηθελα να κανω χαβαλε, το αντικειμενο ουτως η αλλως ειχε φυγει. Τωρα, εξηγω γιατι οσοι βλεπεις εκαναν τα προηγουμενα comments για την υποθεση.

Edit: Και για να το θεσω αλλιως, τις προαλλες καποιος πουλησε στο ebay το εφταρι που ανεφερα για 25 ευρω ενω σε δεκαδες distros στο net βρισκεται πανευκολα στα 8 περιπου. Ειναι αστειο, ή δεν ειναι να ακολουθεις πιστα τις τιμες του ebay ως οδηγο; Το ebay δειχνει ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ που αξιζουν καποια αντικειμενα κι αυτο ειναι de facto. Σε παζαρι φετος πηρα ενα σκασμο βινυλια που σε on line δημοπρασιες πιανουν τουλαχιστον τα διπλα.