Θεσεις VIP στο terra vibe

Καλησπερα κ καλη χρονια!!! Ειμαι καινουρια στο forum κ βασικα σας βρηκα ψαχνοντας στο net για ενα θεμα που με “καιει”!!!

Εχουμε παρει ηδη εισιτηρια VIP A για τη συναυλια του Robbie Williams τον Ιουνιο στο φεστιβαλ. Ερωτας παιδικος με την κολλητη μου, δε γινοταν να μην παμε!!! Θα αφησω πισω Θεσ/νικη τη 2χρονη κορη μου κ θα κατεβουμε!!!

Δεν εχω ξαναπαει κ η ερωτηση μου ειναι, αξιζει τον κοπο το vip κ συγκεκριμενα τα vip A κ αυτο που εννοω ειναι να βλεπεις σχετικα καλα κ να μη γινεται χαμος απο σπρωξιματα κλπ!!! Μας ειπαν οτι τα Α ειναι καλυτερα απο τα Β, ισχυει κατι τετοιο κ γενικα διαφωτιστε με λιγο…

Ελπιζω να το δει καποιος κ να μου απαντησει!!!

Δεν εχω παει αλλα απο αυτα που βλεπω απο μακρια ειναι να κλαις τα λεφτα σου. Ειδικα αμα δεν εχει πολυ κοσμο και αλλαξουν σκηνη θα ενωθει το Α και το Β και κλαφτα.

έχω πάει 3 φορές στο vip A.
θα σου πρότεινα να το αποφύγεις , είναι μακριά από την σκηνή, πράγμα που φαίνεται και από το σχεδιάγραμμα (το Pitch A καλύπτει και χώρο δεξιά και αριστερά του stage) .
Αν πρώτο σου θέμα είναι το στριμωξίδι , τότε ναι , θα το αποφύγεις στα VIP , αλλά θα χάσεις από την ένταση της συναυλίας (είναι μακριά , ο κόσμος είναι χαλαρός, μικρά παιδιά, είχε και πάγκους όταν είχα πάει) .
Αν θες να απολαύσεις τη συναυλία σου και σκέφτεσαι να δώσεις τόσα λεφτά , πήγαινε στο pitch A, δεν νομίζω να έχει τόσο στρίμωγμα , άσε που και να έχει μπορείς να πας προς τα πίσω ή στα δεξιά και αριστερά , όπου θα βλέπεις και θα ακούς μια χαρά .

edit : Α , έχεις πάρει ήδη για vip A . Τότε να πας όσο πιο μπροστά μπορείς (είναι και λίγο κατηφορικά) , και καλά να περάσεις !

Κοιτα, το στριμωξιδι θελω να το αποφυγω ειναι η αληθεια!!! Δεν ειμαστε για τετοια!!! Ενταξει, δεν μας πηραν κ τα χρονια, αλλα δε θελω να φαω κ τετοια ταλαιπωρια!!!

Οταν λες οτι χανεις την ενταση της συναυλιας εννοεις το vibe του γεγονοτος ας πουμε ή δε βλεπεις κ καλα τον καλλιτεχνη;;; Δεν με νοιαζει να ειμαι κατω κ να χτυπιεμαι, θελω απλως να παρακολουθησω τον Robbie Williams που τοσα χρονια τον ακουω!!! Ειναι αληθεια οτι το vipA ειναι σε υψωμα ή οχι;; Δεν εχεις καλη ορατοτητα;;;; (καταιγισμος ερωτηματων…sorry!!!)

Και εγώ δεν είμαι μικρός .
Ναι, είναι σε ύψωμα , αλλά θα έχει και κόσμο , επομένως πρέπει να βρεις το σημείο που σε εξυπηρετεί .
Ορατότητα , σίγουρα έχεις , αλλά δεν είναι και δίπλα σου η σκηνή ( και βασικά αυτό το αναφέρω επειδή προσωπικά όταν είχα πάει θεώρησα πολλά τα λεφτά και είχα απαιτήσεις) .
Και όσον αφορά την “ένταση”, εννοώ ακριβώς το vibe ,που γράφεις.

Καλά κάνεις και ρωτάς , αλλά εγώ γράφω τις δικές μου εμπειρίες . Δεν θα προτιμούσα να πάω στα vip ξανά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ευχαριστηθείς το Live.

Οι πορτες ανοιγουν λεει στις 15.00, μπαινουν ολοι εκεινοι την ωρα ή κατα τη διαρκεια της μερας μπαινει σιγα σιγα ο κοσμος;;; Γιατι η συναυλια του λογικα θα ξεκινησει βραδακι, ο κοσμος θα μπει ολος απο την αρχη ή θα μπαινουν σιγα σιγα;; Εμεις εννοειται οτι θα παμε με το ανοιγμα!!!

σιγά σιγά μπαίνει ο κόσμος . Δεν χρειάζεται να πας με το άνοιγμα , 2 ώρες, άντε δυόμιση νωρίτερα είναι αρκετές .
Εκτός αν γίνει sold-out (δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό) , τότε θα έχει κόσμο. Δλδ κόσμο από νωρίς, κόσμο στα vip και κυρίως και το πιο δύσκολο κομμάτι στο terra vibe , κόσμο στην έξοδο!

Εννοεις 2-3 ωρες νωριτερα απο την εναρξη της συναυλιας;; αργα δεν ειναι;; επισης, οι vip θεσεις διαχωριζονται με καποιον τροπο απο το pitch;

αργά ? δεν ξέρω. Αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να πας οποιαδήποτε ώρα από το άνοιγμα των θυρών και μετά , λογικά όσο πιο νωρίς τόσο πιο λίγο κόσμο θα βρεις, αλλά εγώ πάντα 2 ώρες νωρίτερα πάω.
Ναι, οι θέσεις vip έχουν κάγκελα διαχωριστικά, όπως όλοι οι διαχωρισμένοι χώροι ( pitch, vip και μένει η γενική είσοδος).
Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό σου και λόγω αυτού, σίγουρα θα περάσεις καλά.
Μην ανησυχείς για τίποτα.

Ακουγομαι σα χαζη εφηβη, το ξερω, αλλα απο τα 13 μου τον ακουω, οχι φανατικα φουλ, αλλα τον εχω συνδεσει με την εφηβια μου κ θελω πολυ να τον δω απο κοντα!

Να εισαι καλα, σ ευχαριστω παραααα πολυ για το χρονο που διεθεσες!!!

Θα βλέπεις καθαρά και θα είσαι άνετη.
Απλά θα είσαι σχετικά μακριά,και θα παρακολουθείς από το πλάι.

Λες να υπάρξει περίπτωση να αφήσουν άτομα της γενική εισόδου να μπουν στο pitch A αν δεν εχει γεμισει;

Δεν χρειαζεται να σε αφησουν , απλα πηδας τα καγκελα. τοσο απλα.

Έχω ένα εισιτήριο Vip που δεν θα το χρησιμοποιήσω για όποιον ενδιαφέρεται…