Virus @ αθηνα 28/10/2016 - θεσσαλονικη 29/10/2016

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο οι Νορβηγοί Virus θα επισκεφθούν τη χώρα μας για δυο συναυλίες, θα παίξουν στις 28/10/2016 στην Αθήνα στο κύτταρο, και στις 29/10/2016 στη Θεσσαλονίκη στο Eightball.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στα παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα αντίστοιχα event στο facebook για τις δυο συναυλίες.

Για το live της Αθήνας: https://www.facebook.com/events/249783858707567/
Για το live της Θεσσαλονίκης: https://www.facebook.com/events/270160483317178/

Σώπα ρε, καλή φάση

All the money!

Support θα είναι οι Agnes Vein και οι… HAIL SPIRIT NOIR! Που να το πεις και ποιος να το πιστέψει. Η μπαντάρα θα κάνει live εμφάνιση. Αυτά είναι!

Noice!

Είδα τις 4 από τις 5 μπάντες που έπαιξαν (δεν είδα τους πρώτους, προφανώς), χωρίς να έχω μεγάλη σχέση με το όλο ιδίωμα. Οι αρκετά καλοί Drawn Into Descent ήταν αρκούντως ατμοσφαιρικοί, οι Turia (ήταν τα ίδια μέλη με τους Lubbert Das που δεν είδα) ήταν μόνο ντραμς-κιθάρα-φωνητικά (γυναικεία) και μου φάνηκαν απλά ΟΚ, οι Hail Spirit Noir μου άρεσαν επίσης αρκετά και οι Virus ήταν σούπερ, με καθαρό ήχο και τρομερό παίξιμο. Πάτε να τους δείτε, μετράει το live.

Virus ρε μουνια!!!Κι εγώ εχασα τους πρωτους,οι Drawn Into Descent μου φανηκαν απλα καλοι,ισως γιατι αυτο το ατμοσφαιρικο black metal/post black metal(ή όπως αλλιώς λέγεται) που παιζουνε ειναι λιγο τετριμμενο.Τurias μου άρεσαν πάρα πολύ για κάποιο λόγο.Highlight το σολο φυσαρμόνικα του drummer :stuck_out_tongue: .Hail Spirit Noir πολύ καλοί, έφτιαξαν ωραία ατμόσφαιρα.
Virus γάμησαν.Ήχος μπόμπα και σετλιστ μπόμπα καθώς τα κομμάτια κάλυψαν όλη την δισκογραφία τους.Γούσταρε ο κόσμος,γούσταρε η μπάντα,overall γαμηστερό λάιβ.

Ήταν γκαύλα τρελή, συμφωνώ.

Απίστευτος ήχος, τρομερή διάθεση και παιχτικά άρτιοι.
Και δεν χορταίναμε να κάνουμε cheers με τις σηκωμένες μπύρες κάθε τρεις και λίγο με τον αγαπημένο μας σακάτη και την παρέα του.

  • “We’ ll be back”.
  • Σας περιμένουμε. Σύντομα, ε.

Μεγάλο λάιβ. Σας αγαπάμε.-

Φαντάσου τι βλέπουν στις άλλες χώρες οι μπάντες για να λένε αυτά για εμάς. Δε λέω ότι δεν είμαστε ενθουσιώδεις και εκδηλωτικοί ως κοινό, αλλά μερικές φορές τα συγκροτήματα μας ξεπερνάνε :grin:.