VNV Nation @ Death Disco - 08/01/2016

[spoiler]Τη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, οι VNV Nation επιστρέφουν στην Αθήνα 3,5 χρόνια μετά τη τελευταία τους επίσκεψη. Και ενώ οι VNV Nation δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα εντός αλλά και εκτός της dark alternative σκηνής, για τη συγκεκριμένη συναυλία απαιτούνται κάποιες εξηγήσεις. Γιατί αυτή η συναυλία θα είναι πολύ διαφορετική από όλες όσες έχουν προηγηθεί. Διαβάστε το γιατί:

Οι VNV Nation κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και νοιώθοντας ευγνωμοσύνη προς τους Έλληνες fans τους για τις αξέχαστες στιγμές που τους χάριζαν κάθε φορά που ερχόντουσαν στα μέρη μας, νοιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι για αυτούς τώρα, που ίσως τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα από παλιότερα.

Οι VNV Nation αποφάσισαν η τιμή του εισιτηρίου της συναυλίας να είναι ΜΟΝΟ 5?!!! Και πήραν αυτή την απόφαση για να μην σταθεί εμπόδιο το οικονομικό και να μπορέσουν όλοι οι φίλοι που τους στήριξαν στο παρελθόν να μπορέσουν και τώρα να είναι μαζί τους!

Όμως, δεν τελειώνει εδώ η πράξη αλληλεγγύης, υπάρχει και συνέχεια. 'Όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα πάνε σε ένα κοινωφελές ίδρυμα εδώ στην Ελλάδα. Σε ένα κοινωφελές ίδρυμα* που ίσως η επιβίωσή του μέσα στην εποχή της κρίσης να είναι πιο δύσκολη από ποτέ. Και όταν λέμε όλα τα χρήματα, εννοούμε όλα τα χρήματα, όχι μόνο αυτά που θα περισσέψουν αφού αφαιρεθούν τα έξοδά τους. Οι VNV Nation δεν επιθυμούν να κάνουν απόσβεση των εξόδων τους. Επιθυμούν να κάνουν μια γιορτή για τους Έλληνες οπαδούς τους και πληρώνουν μόνοι τους όλα τα έξοδα (αεροπορικά, διαμονή, catering κτλ για τους ίδιους και το crew τους) για να είναι παρόντες.

Πέρα από τα εισιτήρια των 5? θα διατίθενται και εισιτήρια στη τιμή των 10?, 15?, 20?, 30?, 40? και 50?, για όσους θέλουν να υποστηρίξουν με κάτι παραπάνω τον καλό σκοπό της συναυλίας.

Θα διατεθούν αυστηρά 250 εισιτήρια και είναι σίγουρο οτι θα γίνει sold out πολύ σύντομα οπότε φροντίστε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας τώρα!

VNV Nation και Ελλάδα, μια αμφίδρομη σχέση αγάπης που τη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου παίρνει τη μορφή μιας συναυλίας στο Death Disco και για πολλούς λόγους, επιβάλλεται να είμαστε όλοι εκεί!

*Η απόφαση για το ποιο θα είναι το κοινωφελές ίδρυμα που θα χορηγηθεί, θα παρθεί από τους ίδιους τους VNV Nation και το Death Disco αφού ληφθούν σοβαρά και οι προτάσεις που μπορούν να γίνουν από κάθε ενδιαφερόμενο στη σελίδα του event ή του Death Disco στο facebook.[/spoiler]

sold out λέει

Πήγε Fuzz και ξανάνοιξαν τα εισιτήρια προς 15 ευρώ, λέει.