Voivod / Soilent Green / Today is the Day - An Club

Σωστος!

H ατυχια ειναι οτι θα λειπω…Επισης ατυχια ειναι οτι μεχρι τον Φλεβαρη δεν ειχε γινει σχεδον καμια συναυλια που να με ενδιαφερει ενω ολο αυτο το εξαμηνο τους εχει ανοιξει[-X

αν ξερει κανεις τι και πως σχετικα με τα εισιτηρια, ας ενημερωσει

τι καλα που θα γινει στο κυτταρο

Ενωθηκαν τα 2 λαιβ, αυτο και των voivod, για να μη μεινει κανενας παραπονεμενος.

Εχουμε δηλαδη

TODAY IS THE DAY 20:00 ? 21:00
SOILENT GREEN 21:15 ? 22:15
VOIVOD 22:30 ? 00:00

Info:

[SPOILER]κωλόφαρδοι σταδιάλα γαμώ την ξενιτιά[/SPOILER]

Red rum στο’χα πει η όχι, έρχεται έκπληξη?
:stuck_out_tongue:
Prepeare to die!

8O

Η πιο έξυπνη κίνηση που έχω δει σε αυτόν τον τόπο εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον :!:

Ω ΝΑΙ!

ΛΙΩΣΙΜΟ!!!

Παντως ας αλλαξει καποιος μοντ τον τιτλο η εστω ας ανοιχτει καινουργιο θρεντ.

Btw λεει οσοι ειχαν ηδη παρει εισητηρια πρεπει να τα επιστρεψουν και να βγαλουν καινουργια των 25 ευρω.Υπαρχουν βεβαια και e tickets των 20 στο eventbrite…

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Θεούλης!

υπάρχει θεός! :smiley:

Θα φάω τα μουστάκια μου!

Καλά να περάσετε τυχεροι!

:|:blink::wacko::o8O:dizzy::vibrate::bounce:

Μεγάλη κίνηση! Πάμε μωρή Venerate !

…σίγουρα θα γίνει στο An?

[SPOILER][/SPOILER]

Bασικά βλέπεις κάτι τέτοιες κινήσεις, βλέπεις και “δυστυχώς η τιμή θα ανέβει 5 ευρώ”, και καταλαβαίνεις πως υπάρχουν και κάποιοι που σέβονται τον κόπο του αλλουνού. Μπράβο ρε.

Το παραπάνω γκιφ αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάστασή μας τη μέρα αυτής της συναυλιάρας :lol:

Και βλέπω πριν μερικά λεπτά μέσω μέιλ ότι ακυρώθηκε το εισιτήριο μου που είχα βγάλει από την eventbrite και λέω τι σκατά έγινε εδώ. Τελικά με περίμενε μια πολύ ωραία έκπληξη με Βόιβοντ και φυσικά έκλεισα στα καπάκια νέο εισιτήριο στα 20 ευρουλάκια.

Μπράβο μωρή Venerate!

:smiley:

Πραγματικά hats off στους διοργανωτές.

:o :o :o

αυτά είναι live.

και αν ε.

Ψηνομαι. Να δω αν θα χωρεσουμε στο An :stuck_out_tongue:

Θα χωρέσουμε εύκολα.

Δυστυχώς για τις μπάντες που αξίζουν μεγαλύτερο κοινό και ευτυχώς για εμάς που θα αναπνέουμε σχετικά άνετα.