Voivod / Soilent Green / Today is the Day - An Club

Για να μην κράζουμε συνέχεια τους διοργανωτές ας πούμε ένα μπράβο στα παιδιά που έβαλαν Voivod στο billing με προσιτή τιμή εισιτηρίου…

Δεν τρελαίνομαι για Voivod, αλλά δε με χάλασε κιόλας. Μια χαρά, βασικά. Ευκαιρία να ξεσκονίσουμε και κάτι ‘‘Dimension Hatross’’ κλπ. Αλλά θα γούσταρα περισσότερη ώρα Today is the Day, ρε γαμώτο. :frowning: Τώρα λογικά θα παίξουν πολύ λίγο.

TODAY IS THE DAY 20:00 ? 21:00
SOILENT GREEN 21:15 ? 22:15
VOIVOD 22:30 ? 00:00

Αχά, δεν το 'χα προσέξει.

Υπέροχο live…μακάρι να τα καταφέρω να πάω:):!:

Κλείσαμε εισητηριάκι. :slight_smile:

[B]Setlists[/B]

[U]Soilent Green[/U]

[U]Voivod[/U]

Aν βρει κανείς από Today Is The Day να βοηθήσει , γιατί εγώ δεν …

τσιμπισα τικετ σημερα!!! :smiley:

Εχθές μαζευτήκαμε 60 νομά σ’ ενα δωμά κάπου στο Βερολίνο για να ακούσουμε Today Is The Day/Soilent Green.
Από τα πιο οικεγενειακά λάιβ της ζωής μου, ατομικά χάι φάιβ σε όσους ήξεραν τα κομμάτια, συζητήσεις ανάμεσα στα κομμάτια, κεράσματα, παραγγελιές, μια κουτουλιά στ΄αρχίδια του τραγουδιστή λόγω χεντμπάγκι, κομμένες χορδές, ανάμεσα στα άλλα…

Ένα έχω να πω, ευχή και κατάρα, προτροπή και προειδοποίηση…

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Κρίμα για τους Voivod που θα παραλάβουν πτώματα…

Α, και που 'στε… ο τραγούδιστης των Soilent Green, ο Χάκος Περβανίδης δηλαδή, περιμένει κάτι από εσάς, τον ενημέρωσα να ξέρει τι θα δει… “What? They know good?” μου είπε…

κανονίστε ΡΕ!!!

Με τον Austin δεν τα’ παμε, τα 'πιαμε, μόνο αυτό μπορούσαμε να κάνουμε δεδομένων των συνθηκών… ο τύπος είναι αλλού, κόκαλο από τα λίγα. Ήρθε δίπλα μας όταν έπαιζαν οι σόιλεντ γκριν και μας χαμογελούσε μέχρι να του δώσουμε αυτό που ήθελε. Καρδούλες…

SPOILERKώλο?[/SPOILER]

SPOILERΟκ ξέρω, ξέρω τι ήθελε, αυτό που πίνατε.[/SPOILER]
Μέσα θα μαστε.

Πω- πω, σιγά- σιγά συνειδητοποιώ ότι θα δω Today is the Day live σε λίγες μέρες. :expressionless: Θέλω να κάνω 674239 παραγγελιές και δεν ξέρω καν τι παίζουν στα live τους, ούτε θέλω να μάθω set- list από πριν.

σοβαρά τώρα

έρχονται

τήζερ eNick…

8O

κι εγώ για today is the day τρώγομαι τρελά. Δεν μου κάνει για συναυλιακή η μουσική τους, αν αποδώσουν όπως πρέπει όμως μπορεί να βγει trance-like αριστούργημα από τα πολύ λίγα.
soilent green έχω δει, υπό άλλες συνθήκες βέβαια, ξέρω όμως τι να περιμένω, απλά, ξύλο \μ/
voivod εντάξει, μία από τα ίδια. ακίνητος και αλαφιασμένος, να προσπαθείς να πιάσεις τους ρυθμούς που σου φεύγουν.

Bump :!:

Πήγατε κάνα γυμνστήριο, κάνατε κάνα τζόγκινγκ να είστε fit ή θα σας μαζεύουμε γύρω στο 2ο κομμάτι των SG?

Δε μπορειτε να διανοηθειτε σε τι φορμα ειναι οι Soilent Green…

Εσκισαν πατους σε ενα αδειο main stage… δε θελω ουτε να φανταστω τι θα κανουν στο An…

Θα ειναι το live της χρονιας μαζι με EHG/Church of Misery. Απο εκει και περα εχετε δυο επιλογες. ή να το δειτε, ή να το χασετε.

δεν είναι ακριβώς επιλογές, όταν είναι Τετάρτη :slight_smile:

Ό,τι σας λέει το παλικάρι ΡΕ.

Η φόρμα των soilent green είναι αδιανόητη. SPOILER(μαύρη με τσέπες, κομμένη στο γόνατο)

Ξύλο από το αεροδρόμιο, τα λέμε στη μεγάλη ιδρωμένη αγκαλιά.

SPOILERπάσα για νέο αστειάκι από Red Rum :)[/SPOILER]

Το live, αν αρχισει στην ωρα του, θα τελειωσει και στην ωρα του - κι επειδη η Venerate εχει δειξει πως ειναι αρκετα σοβαρη εταιρια πιστευω πως θα προσπαθησει να το τηρησει.

Απο εκει και περα για πες μου, θα προτιμουσες να ειναι χωριστα τα δυο λαιβ οπως ητανε; ή θα επρεπε να αλλαξουν οι μπαντες το προγραμμα του τουρ ωστε να πεφτει Σαββατο;

σπουδάζω Χαλκίδα και μπορώ να είμαι αθήνα μόνο Π/Σ/K. επίσης κάποιοι δουλεύουν βράδια.

δεν είπα ότι φταίνει οι μπάντες, δεν είπα ότι φταίει η εταιρία, ούτε καν.
απλά είπα ότι όταν το live είναι καθημερινή, δεν είναι εύκολο για όλους να πάνε

Τωρα με δουλευεις; Φυσικα και δεν ειναι ποτε ευκολο για κανενα να κανει το οτιδηποτε. Και για καποιον που δε του περισσευουν χρηματα αυτη τη περιοδο και πρεπει να γυρισει στο Χαλανδρι με ταξι ουτε γι αυτον ειναι προφανως (…δε σου λεω Χαλκιδες και βραδινες δουλειες, σου πιανω τη πιο απλη περιπτωση).

Κι εγω εχω ενα φιλο που δουλευει σε κρεπερι και δε μπορεσε να δει Paradise Lost επειδη δουλευε Π/Σ. Και τι παει να πει αυτο.

πάει να πει ότι δεν είναι επιλογή το να πάω ή να μη πάω, είναι μονόδρομος :expressionless: