Voivod / Soilent Green / Today is the Day - An Club

Eγώ πάντως που σπουδάζω πάτρα, και το λαιβ είναι τετάρτη, θα το χάσω, είναι μονόδρομος και θα κλαύσω, πραγματικά.

(σάμαν, λογιστική, 3ο έτος? αν ναι παίζει κοινός γνωστός. Σορυ για οφ τοπικ)

Καλα, βαριεμαι να εξηγησω που ειναι το point μου γιατι το εχεις καταλαβει αλλωστε.

την επιλογή την είχες στις πανελλήνιες, τώρα δυστυχώς…

there, αυτό ήταν το δικό μου point. είπε ο Angmar ότι έχουμε δύο επιλογές, είτε να πάμε είτε όχι. είπα πώς δεν είναι θέμα επιλογής για όλους, γιατί παίζουν κι άλλα πράματα. ούτε κατηγόρησα εταιρία ούτε γκρίνιαξα. απλά δεν είναι επιλογή το να μη πας. simple as that.

όχι.

σωστά, τόση ώρα trollάρω, όπως κάνω στο μουσικό φόρουμ απ’το 2004.

Ευτυχώς παίζει X14 μέχρι το Χαλάνδρι. Το χω πάρει καμιά 40 φορές μετά από live τώρα τελευταία. 8)

ο red rum λοιπόν γυναίκες που διαβάζετε το τοπικ (γιατι είστε άπειρες σίγουρα) μένει χαλάνδρι … οργανωθείτε :stuck_out_tongue:

[SPOILER]*εχω κάποιες μικρές τύψεις που σπαμάρω σε αυτό το τόπικ :([/SPOILER]

Χαχαχ. Μην έχεις τύψεις, μετά το λάιβ θα πέσει ομαδικό παραλήρημα, οπότε no worries. Πριν άκουγα Axis of eden, τώρα In the eyes of god, και γενικώς πάμε πολύ γερά ρε ομάδα. Αύριο έχει Voivod το μενού.

ψηνομαι ασχημα για αυτο το λαιβ
αλλα ειναι κ αλλοι παραγοντες στη μεση ρε πουστη μ κ δε με βλεπω…#-o

MONO μπάσο

ΡΕ! ΑΥΡΙΟ!

Χτες άκουγα ‘‘Sadness will prevail’’ όλη μέρα.

Σήμερα ‘‘Kiss the pig’’.

Πω, ρε, ολοκαύτωμα θα γίνει αύριο.

6 ώρες στο λεωφορείο Θεσσ/νίκη- Αθήνα θα τους λιώσω στο shuffle να πούμε.

Αν δεν γεμίσει το ΑΝ σήμερα, θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία του “ψαγμένου” ελληνικού κοινού.

Δύσκολα θα γίνει αυτό. Ελπίζω βέβαια να καταλαβαίνεις ότι αν γεμίσει θα σκάσουμε στη ζέστη.

Εγω το πιστευω οτι θα γεμισει, αλλα για sold out δυσκολο. Btw, 500 εισιτηρια ειχαν διατεθει για προπωληση απ οσο πηρε το αυτι μου. Τωρα ποσα κοψανε ειναι ενα καλο ερωτημα.

Επισης θα το ξαναπω: Soilent Green παιδια. Soilent Green. Ειναι σε τρομερη φορμα λεμε. Πονας μονο που τους βλεπεις στη σκηνη.

500? 8O
Όντως θα πεθάνουμε τότε, το ΑΝ δε χωράει 400 καλά καλά.

Εγώ εννούσα κάτι σε στυλ PENTAGRAM που ήταν γεμάτο μεν, ανέπνεες κανονικά δε.

Καλα να περάσετε παιδιά!! Σπάστε και για μας που δε μπορούμε να’ ρθουμε

Eννοείται θα τα σπάσουμε, όπως εννοείται και στους Σόιλεντ. Μιλάμε πάει χαλαρά πάντως για συναυλία της χρονιάς. Τι να λέμε τώρα…

Μπα, στους Πενταγραμ 500 ατομα πρεπει να τα ειχε. Αλλα μεχρι εκει.

Κι εσυ ο αποπανω επρεπε να ειχες ερθει. :frowning:

Edit: Το μοναδικο που ανησυχω Κλεαρχε ειναι ο ηχος. Γιατι αν δεν ακους αυτα που παιζουνε… το An ειναι μια ετσι μια αλλιως. Ελπιζω να ειναι στα καλα του τωρα.

ε τυπικά στα τόσα είναι το sold out του μαγαζιού… :wink:

πρέπει να γίνει ληστεία σε ανυπεράσπιστη γιαγιούλα γιατί θα τρελαθώ … today is the day γαμώτο

Ισχύει αυτό, ειδικά με τους Βόιβοντ. Πάντως από την εμπειρία στο Αν, μπορώ να πω ότι όσο πιο γεμάτος ο χώρος, τόσο πιο καλός ήχος, οπότε ελπίζουμε.

Σπινάρω Nothingface και ετοιμάζομαι. Τα λέμε από κοντά Γιάννη και λοιπά μούτρα!

Εχω ακριβως 27 ευρω και 65 λεπτα για να περασω μεχρι την δευτερα !Και θελω σαν τρελος να ρθω στο λαιβ.!!