Voivod / Soilent Green / Today is the Day - An Club

Καλα να περασετε :frowning:

Παντως στους titd kai soilent green θα ναι σχετικα καλα πιστευω μεσα, πολλοι δε θα μπουν-με σ αυτους μονο στους voivod

και στους voivod θα ναι καλά γιατί πολλοί θα βγουν μετά τους titd και sg

Σωστο κι αυτο!!! :wink:

Αρα κομπλε

εγω για τους ΒΟΗΒΟΝΤ πάω και μόνο, αλλά δεν με χαλάει να δω και τους αλλους επι τη ευκαιρια
εχω ακουσει τα καλυτερα για ΓΚΡΗΝ

η απαντηση που ψαχνεις ειναι

[SPOILER][/SPOILER]

εχω δει ηδη δυο φορες titd & soilent green και τρεις φορες voivod. αλλα θα ξαναπαω, επειδη

Καπως θα τα βολεψω και θα τα βρω τα λεφτα[ω ναι ,δανεικα !]αλλα πλζ δεν μπορω να βλεπω αλλα μακαρονια ,θα ξερασω.

Today is the Day ισοπέδωση.
Soilent Green εμφάνιση χρονιάς, δεκαετίας, αιώνα κλπ.
Voivod σκληρά κι ασάλιωτα.
Δεν περιγράφω άλλο σήμερα, αυτά θα τα λέμε στα εγγόνια μας.
Από αύριο τα υπόλοιπα.

EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ (ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ , ΤΟΝ ODIN , TON ΑΛΛΑΧ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ) ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Τους Today Is The Day τους ακουσα πρωτη φορα εδω απο τους φιλους του forum.Με ισοπεδωσαν,απλα απιστευτοι.Αν καποιος γνωριζει το setlist θα του ημουν ευγνωμων.Ο τραγουδιστης-κιθαριστας των Today εχει το απολυτο RESPECT μου,ο ορισμος του “true”.Oι Soilent Green απλα θεοι.Οπως ειπα και στο τραγουδιστη τους ο drummer τους ειναι δυναμιτης.Τωρα μετα απο ολα αυτα να μιλησω για τους VOIVOD,για τους οποιους ειχα παει στο live μετα απο 22 χρονια αναμονης θα ειναι αστειο και θα καταληξω γραφικος.Ο eNick ειχε πει οτι οι Voivod θα παραλαβουν πτωματα.Ετσι εγινε, αλλα μας αναστησανε!!!Και αφου προηγηθηκε ο Bleedin History,που ειναι πιο αντικειμενικος απο εμενα και μιλησε για live δεκαετιας απο τους Soilent Green,εγω δεν εχω λογια για ολους τους.Μια ευχη μονο,αν ερθουν οι Voivod ξανα οπως υποσχεθηκαν,να παιξουν μαζι με τους Mekong Delta.[SIZE=“6”]VOIVOD!!![/SIZE]

Bασικά ό,τι είπατε οι προηγούμενοι.

Live μάθημα για το τι σημαίνει live.

[I]Συνοπτικά, γιατί θα μιλάμε όλη τη χρονιά για αυτό.[/I]

[B]Τοday is the day[/B] τροβαδούροι της αγάπης μεταξύ νεκρών πιγκουϊνων.

[B]Soilent Green[/B] η αγαπημένη μπάντα του Τσακ Νορις.

[B]Voivod[/B] η καλύτερη πανκ μπάντα που έγινε ποτέ, και η ιστορία της μουσικής αυτοπροσώπως.

[B]TODAY IS THE DAY:[/B] Ορυμαγδός. Βγάλανε άψογο και συμπαγή ήχο και εκτέλεσαν με ακρίβεια. Ο Steve Austin έλιωσε σε κιθάρα και μικρόφωνο και μετά παρακολουθούσε -λιώμα- SG και VOIVOD.

[B]SOILENT GREEN:[/B] Sludge-meets-deathcore-meets-southern. Ορυμαγδός, pt. 2. Falgoust από άλλον πλανήτη, όργωσε τη σκηνή. Θεούλης μπασίστας.

[B]VOIVOD:[/B] Εγκληματικά παραγνωρισμένοι, θα έπρεπε να γεμίζουν γκαγκάρινς και φαζ για πλάκα. Στομπούτσομας όμως, ήμασταν εκεί και το βιώσαμε παρά τη συσσωρευμένη κούραση. Όλες οι αβαν-γκαρντ μπάντες που προσκυνάμε χρωστάνε πρώτα και πάνω απ’ όλα σε αυτούς.

Βγαίνοντας από το ΑΝ, στον ουρανό δυο αστέρια φώτιζαν πιο δυνατά από τα υπόλοιπα. Ο Syd και ο Dennis χαμογέλασαν υποχθόνια και πήγαν να τζαμάρουν με τα φιλαράκια τους…

Τελικά έγινε «αλλαγή φρουράς» όπως προβλεπόταν ή όχι, τι αίσθηση έχετε. Νομίζω πως ο περισσότερος κόσμος έμεινε και για τους Βόιβοντ / είχε μπει ήδη στους Σόιλεντ Γκρην.

Σε πρωτη φαση,

[SPOILER][SIZE=“7”][B]VOIVOOOOOOOOOOOOD[/B][/SIZE]
[SIZE=“7”][B]VOIVOOOOOOOOOOOOD[/B][/SIZE]
[SIZE=“7”][B]VOIVOOOOOOOOOOOOD[/B][/SIZE][/SPOILER]

Σε δευτερη,

[SPOILER][SIZE=“7”][B]VOIVOOOOOOOOOOOOD[/B][/SIZE]
[SIZE=“7”][B]VOIVOOOOOOOOOOOOD

LOSS OF THIS WORLD I AM FORLORN[/B][/SIZE][/SPOILER]

Κατα τ αλλα τετοια συγκινηση με TITD δεν εχει ξαναυπαρξει, ενω Soilent Green κλασσικος οδοστρωτηρας. 300 + κατι ατομα ομως κι αυτο ειναι απιστευτο.

Αναθεμα αν εχει καταλαβει ο κοσμος τους Voivod. Αναθεμα.

Πωπω τι ζησαμε χθες… Ποσο μαγεια μια μπαντα!!!
Οι Voivod πραγματικα μας ισοπεδωσαν!!! Mπομπα ηχος, εμφανιση απο αλλο πλανητη πραγματικα. Τα κομματια ειναι αυτα που ειναι και πραγματικα θα θελα να μην ειχα ακουσει Voivod και να τους ακουγα στη συναυλια θα παθαινα πλακα.
Snake λιωμα παντως, ωραιος!!! Και Blacky ο πιο στον πουτσο του, τον συμπαθησα!

Setlist αυτο που υπηρχε, για οποιον ειχε δει

Επισης ειμαι σιγουρος οτι οι Voivod πρεπει να ειχαν πολλα χρονια να δουν τετοιο κοινο.

Σε αλλα παρασκηνιακα νεα, στο after party μετα ο DJης το αρχισε στα post rock τυπου Long Distance Calling, Maserati, Exxasens και τετοια και καραγουσταραν οσο δε παει. Μεχρι και χορο στησαν σε μια φαση ρε γαμωτο. :’)

Τι παιδια ειναι αυτα. :’) Blackie να τραγουδα Wanderlust απο Baroness και δε συμμαζευεται.

o Falgoust είναι εγώ σε δέκα χρόνια ε. :D8)

Δε νομιζω. Αυτος δειχνει πιο ΑΝΤΡΑΣ.

οκ. ξαναφήνω ΜΟΥΣΤΑΚΙ λοιπόν. :blues:

Εμπειρία η χτεσινή συναυλιάρα των Voivod. Εξαιρετικοί και οι Soilent Green, τους πρώτους δεν τους πρόλαβα, δουλεύουμε κιόλας ρε γαμώ :-s.

Πιάσαμε την κουβέντα με τους Voivod μετά το live, ο Snake είναι θεούλης.