Voivod / Soilent Green / Today is the Day - An Club

Το καινούριο Voivod λέγεται Kaleidos. Tώρα λοιπόν έχετε πλήρες σετ.:smiley:

Kαημένε μου, συγγνώμη που θα σε ξενερώσω, αλλά Fail (προσπερνώ το γεγονός ότι στο release των Universe έσκασες με γυναίκα κατά τα λεγόμενά σου). Το γκομενάκι με τον κότσο και τα γυαλάκια, αν εννοείς αυτή με την κίτρινη μπλούζα, το περιέλαβε δεόντως ο Austin. Το βλέπαμε που θα κατέληγε μόλις τελείωσε η συναυλία, αλλά απότι μεταδίδει και ο ανταποκριτής Angmar εγένετο αγάπη υπό τους ήχους του Trickster G. :–

MindcrimeK χίλια συγχαρητήρια για την οπτική σου, έτσι ρε μούτρο, έτσι πρέπει να ακούμε μουσική! Σε αντίθεση με το cynic βέβαια, που η λασπουριά των Today Is The Day και των Soilent Green μάλλον θα έβαφε το άσπρο μποτάκι του, φτου σου ρε που δε μπήκες στους 2 πρώτους.

Kατά τ’άλλα δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχω δει.:expressionless:

Η γυναίκα από τους Universe υπάρχει και δεν φεύγει γιατί αγαπάμε. Απλά φλερτάρουμε που και που κιόλας λίγο, γιατί είμαστε και πολύ μπρούταλ αντρούκλες :stuck_out_tongue:

Την ίδια λέμε, πάντως, και αφού την περιποιήθηκε ο Όστιν, εγώ είμαι ευχαριστημένος. Από το να έπεφτε σε κανέναν θρασά με περμανάντ, καλύτερα στον θέουλα τον Όστιν.

cheerz :drunk:

btw, σπάω το κεφάλι μου, έχω την εντύπωση ότι κάπου σ’έχω ξαναδεί. Αν όχι, έχεις κλώνο. :expressionless:

Σε είχα ξαναχαιρετίσει στους Faith No More.

Set- list από Today is the Day δεν παίζει πουθενά; Εγώ θυμάμαι σίγουρα τα παρακάτω, αλλά από εκεί και πέρα το χάος:

‘‘Willpower’’
’‘Temple of the morning star’’
’‘Mother’s ruin’’
’‘Pinnacle’’
’‘The man who loves to hurt himself’’

a-ha! Ναι τώρα θυμήθηκα. :slight_smile:

Κι εγώ τα τρία πρώτα θυμάμαι. Μου έλειψαν πολλά αγαπημένα TITD και βασικά έπρεπε να παίξουν και δεύτερη μέρα με άλλο σετλίστ για την πάρτη μου και μόνο. :stuck_out_tongue:

Αρχίζω να γουστάρω πολύ αυτό το φόρουμ !!!

Προσθέστε και το [B]Spotting a unicorn[/B] με το φοβερό intro sample. Προσπαθώ να θυμηθώ κι άλλα.

Kι εγώ χάρηκα που γνώρισα Leper, πολύ περισσότερο αφού ο ένας κατάλαβε τον άλλο συνωμοτικά χωρίς username και λοιπές πίπες.8)

Βασικά εγώ σε ΕΔΩΣΑ. :razz:

Χαχαχα, ασε ρε, μπυριτσα εξω και δυναμεις για τις βουτιες στους Voivod! Παντως Soilent Green μπηκα για καποια κομματια, αλλα κοιταζα το merch των Voivod, ειτε μαλακιζομασταν

Aει ρε και συ :stuck_out_tongue:
Και ο σωστος θρασας εχει φυσικες μπουκλες :lol:

Double Post αλλα στο review για Voivod στην κεντρικη καταρχην αποκαλει το Tornado, ‘tornate’, και στο setlist προφανως δεν υπηρχε το missing cosnequences αλλα το overreaction

μικρες παρατηρησεις

ο ντραμερ των soilent ειναι θεουλας
ο κιθαριστας των soilent καθωταν στο σετ των voivod και χτυπιοτανε (οχι σαν καποιους σνομπαριες “μεταλαδες”…)
ο κιθαριστας των voivod “chewy” ειναι ο θεος κιθαριστας daniel morgrain των θεων Martyr

αυτα

κατα τα αλλα φοβερο λαιβ
οπως εχει ειπωθει

προσωπικα γουσταρα περισσοτερο soilent, οι οποιοι με αφησαν μαλακα…

SOILENT GREEN
Incredible show in Athens, Greece tonight! Many thanks to all that attended and the people that looked after us for the show. Hope to return soon!
Πέμπτη στις 3:07 π.μ. · Mου αρέσει

τον Falgoust τον υιοθετώ κιόλας.
Ταψί με μουσακά και ντολμαδάκια θα τους φέρω.