Τι ακούτε τώρα Vol. 666 (Part 1)

10 Likes

Μετά από (κουτσουρεμένες) 2 βδομάδες στην Βέροια, επέστρεψα Όσλο φέρνοντας μαζί μου κ κάποια από τα cd που έχω αφήσει στο γκαράζ (κάποια στιγμή θα τα πάρω όλα πάνω), όπως τα 2 πιο πάνω, συν αυτό που το θεωρώ εξαιρετικό άλμπουμ.
image

3 Likes

σκαλωμα μεγαλο

9 Likes

Ένα παρεμφέρες σκάλωμα το έχω φάει με το diluvium

8 Likes

9 Likes

Επιτέλους :bangbang:

3 Likes

ΘΑ το ακούσω σε λίγη ώρα!

Από το “χαμένο” άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει η Stevie Nicks κι ο Lindsey Buckingham πριν ενσωματωθούν στους Fleetwood Mac και επανακυκλοφόρησε πρόσφατα. ΟΚ καλό και το προηγούμενο που πόσταρα, αλλά…τι αριστούργημα το Frozen Love! Προφανώς και έχω φάει κόλλημα!

5 Likes

Είμαι στα μισά του Black Thrash Attack και μου αρέσει, αλλά κανένα τραγούδι δεν μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Σίγουρα θα ακούσω και τα επόμενα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ανυπομονώ να ακούσω και το καινούριο των Paradise Lost - κάτι διάβασα για στροφή στο death doom -, μεγάλη η περιέργειά μου να ακούσω τον Νικολάκη!

Oh no. You dived in too soon…

1 Like

Έβαλα και τούτο το μικρούλι στο Spotify!

3 Likes

16 Likes

Τεράστιο το σοκ όταν είχε παίξει το βιντεοκλίπ του Ashes στην τηλεόραση τότε…
17584793846974917164174068845277

12 Likes
1 Like

Το ότι υπάρχουν ακόμη Paradise Lost και οπαδοί που περιμένουν με ανυπομονησία το καινούριο τους album οφείλεται (και) στο τεράστιο Icon που κυκλοφόρησε πριν από 32 χρόνια, τέτοιες μέρες!

14 Likes
3 Likes
3 Likes

4aaf033e-3838-4912-a753-ef722245290f_text

2 Likes

Έπος η δισκάρα!!!

Εγώ, ω, τι έκπληξη!

image

11 Likes

Άτσα, κόλπα ο Νικολάκης - δεν του το 'χα!

12 Likes