Τι ακούτε τώρα Vol. 666 (Part 1)

Πείτε τα κι εσείς για να μην τα λέμε μόνο εμείς τα φανμποης και γινόμαστε γραφικοί :stuck_out_tongue:
on topic

ω μα τι έκπληξη !

11 Likes

tenor

(λολ, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα!)

2 Likes
3 Likes

2 Likes

Μια και οι Βραζιλιάνοι έχουν ξεχάσει να προσφέρουν μαγικές στιγμές στο γρασίδι, ας δώσουμε χώρο να παιχτεί μπαλίτσα από ομοϊδεάτες τους στο σανίδι.

2 Likes
1 Like

ιφ γιου νοου - γιου νοου μπρο

5 Likes

@ManosOrff

7 Likes

4 Likes
3 Likes
1 Like

Creation and the Timeless Order of Things | RACETRAITOR

επειδή αναφέρθηκε.

@Leper_Jesus έλα, έχει και ανατολίτικα μέσα.

2 Likes

image

10 Likes

Jeeeesus. It’s the 90’s again.

1 Like

Πες για αυτο όταν έχεις αποψη, βλεπω εχει κανει ντορο και σε φαινομενικα ακυρα ακροατηρια.

1 Like
2 Likes

Υποψήφιο για άλμπουμ της χρονιάς - είναι ξεκάθαρο αυτό πλέον…

2 Likes

Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το ακροατήριό τους για να ξέρω ποια είναι τα “άκυρα” ακροατήρια. Και δεν έχω καλή εικόνα για την άποψη του κόσμου για τα προηγούμενα άλμπουμ.
Eγώ, έχω ψιλοασχοληθεί μαζί τους λόγω Drive-By Truckers, των οποίων είναι οπαδοί κι έχουν σαπορτάρει, και επειδή διάβασα πως μοιάζουν (well, kiiiiiiiind of…).
Έπιασα αρχικά το προηγούμενο άλμπουμ (Rat Saw God) που ήταν τίγκα στις heavy κιθάρες, το feedback και τις αλλοπρόσαλες ερμηνείες (από ουρλιαχτά σε “country” ψίθυρους), μετά έπιασα το ντεμπούτο που ήταν ένα περίεργο για μένα dream pop πράμα (έτσι λένε, θα το δεχτώ) και ελάχιστα το πιο βαρύ αλλά βατό, Twin Plagues.

Το φετινό με ενθουσιάζει στην 3η ακρόαση, είναι πιο κοντά σε ακούσματά μου, έχει αυξηθεί το alt country στοιχείο, οι μελωδίες φαίνονται περισσότερο catchy, κρατάνε όμως αρκετά από τα raw elements του παρελθόντος (στο punk του WASP πχ.). Κι έχει ποικιλία χωρίς ποιοτικές αυξομειώσεις γενικά που πάντα βοηθάει. Φαντάζομαι αυτό το πιο φιλικό/προσιτό ύφος φταίει για τον όποιο ντόρο.

Λογικά πάει για τοπ-5 της φτωχής για μένα χρονιάς (από την άποψη του πόσο έχω ασχοληθεί φέτος).

1 Like

ναι, αυτο εχω καταλαβει και εγω. Περιεργη ηχητικη διαδρομη αυτο το σχημα, και καπως με καθε αλλαγη δεν χανει τοσο κοσμο, μαλλον φταιει η γενικοτερη αισθητικη και attitude.

Φυσικα δεν εχω ακουσει νοτα, αλλα ειχα περιεργεια να δω πως ισορροπουν τα επιμερους, αν και δεν ξερω ποσα θα μου πει προσωπικα, but we will try it.

Ον τοπικ

1 Like
3 Likes