Κάνε κριτική.
μερακλήδικο βραδυ…
Ώπα, δώσε πόνο ε!
Από ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα στο αμάξι, παίζει να είναι τούμπανο ο δίσκος.
Κρυφοπρισταράδες.
Όποιος διάβασε κάτι άλλο στην πρώτη ανάγνωση, να σηκώσει το χέρι.
I know you’ll leave again
I know you won’t stay close
And I don’t want to feel this way
But I can’t help but suppose
You’re going south

Ρε ναι είναι, ο μόνος αστερίσκος που έχω να βάλω είναι ότι χάνει λίγο σε συμπάγεια. Δηλαδή, έχει πολύ μεγάλες στροφές από κομμάτι σε κομμάτι. Όταν βέβαια αποφασίσεις ότι δεν περιμένεις συνέπεια στη ροή, κάθε κομμάτι είναι καλό. Το έχω ακούσει μερικές φορές, ενώ δεν έχω σκεφτεί να το γράψω οπότε το ακούω καθαρά γιατί μου άρεσε.
Απλά εκεί που ακούς Deftones, ξαφνικά ακούς pop punk, μετά post haedcore, μετά metal, μετά Kyuss, μετά Helloween (ναι Helloween) και μετά σκοτάδια. Αλλά μου αρέσει τελικά. Αρκετά ώστε να βάζω ξανά σε listening rotation.
ρε, γκαραζοροκ και χεβι τελη 90ς σκεητ πανκ ριφφακια εχει, και οκ αλτπανκ μεσων 90ς, τουλαχιστον αυτα ειδα με πρωτη ακροαση.
Εμενα 30 λεπτα μου φανηκε συμπαγες. καταλαβαινω ομως τα αλματα, ισως σε βαθος ακροασεων να μην μου δενει τοσο.
Τις μεγαλες τραγουδαρες δεν βρηκα βεβαια, αλλα 1η ακροαση τι να καταλαβω.
Ντεμπουτο, αμε.
Ότι δηλαδή το Teeth το μετράμε EP γιατί είναι λίγο μικρότερο? ![]()
Έχει πάντως και Kyuss σημεία και Helloween και Deftones (ποιός δεν έχει βασικά?). Αλλά ναι μάλλον κι εμένα δε με ενοχλεί το ότι πηδάει από το ένα στο άλλο γιατί είναι μικρό και δεν προλαβαίνει να ενοχλήσει. Πάντως ναι μου αρέσει.
Νομίζω mini-LP το θεωρούν, μια γνήσια πανκ κίνηση χαχ. Πρέπει να το ακούσω και αυτό.
Δεν τα ακούω όσα λες αλλά οκ, ίσως τα βρω στην πορεία.
Δεν το ήξερα το σχήμα, μάλλον θα πιστέψω το χάιπ.