Και εγώ το ίδιο
υποθέτω το life…
Πάντως μιλάμε για δύο κομμάτια που ρε παιδί μου η λέξη b side είναι πραγματικά άκυρη
on topic (τι πρωτότυπο)
Που ειναι αυτα τα παλικαρια ![]()

Όπως λέγαμε με φίλο παλιά, ακούς, δε βγάζεις νόημα αλλά επιμένεις για κάποιο λόγο ώσπου μια μέρα απλά σου κάνουν κλικ. Από τις τοπ μπάντες που ήθελαν προσπάθεια αλλά άξιζε τον κόπο. Πιθανόν σε ένα προγκ ροκ τοπ 5 για μένα.
Περίπου σε τέτοια φάση ήμουν με Hatfield and the North. Gentle Giant υπερμπάντα!
Ον τόπικ:
Το καλύτερο τραγούδι στον κόσμο για όσο παίζει.
Ας κάνουμε και ένα διάλειμμα από τον μινιμαλισμό.
Φλοτς, η μεγαλυτερη θρας μπαντα στην ιστορια της μουσικης. Συνεχιστε.
Ενταξει, το παρακανα, αλλα ειναι.
Ούτε οι ίδιοι οι Φλοτς δε θα το λέγανε στο μεταξύ ![]()
Ειμαι ο εκπροσωπος τους, εχω αναλαβει εγω το PR
Ας οψεται οτι εμφανιστηκαν οι Ταλικα για να μας παρουν με υπουλο τροπο τον σπουδαιοτερο θρας (προσοχη στις λεξεις) μπασιστα που υπηρξε. Μας πηρε η κατηφορα μετα, χασαμε τη χημεια σαν ομαδα.
Σου δίνω πόντους κατανόησης μόνο και μόνο επειδή τα wild hot takes δεν μου είναι κάτι άγνωστο - αυτόν τον καιρό ας πούμε είμαι έτοιμος να ανακηρύξω τους Paradox την κορυφαία γερμανική θρας μπάντα όλων των εποχών ( ! )
Φοβεροί, αυτό είναι αναντίρρητη αλήθεια! Κατ’ έμε, όχι η καλύτερη μπάντα της θρας, αλλά απ’ τις μεγαλύτερες και επιδραστικότερες, ναι!
Wut
ποιους επηρέασαν
Ενταξει μωρε, ενθουσιαζομαι λιγο παραπανω, αυτο ειναι ολο. Ο πρωτος δισκος παντως (που υπαρχει παραπανω) ειναι μνημειο για το ειδος του. Κι ο No Place δλδ, αλλα οχι σαν το Doomsday.
Με προλαβε ο Μανος. Δεν ισχυει, ενταξει. Αστερισκο μονο για το μεγαλυτερες*
Εμάς, τι θες εσύ τώρα και πετάγεσαι σαν τσουτσούνι;
(Καλά, ίσως υπερέβαλα στον δεύτερο χαρακτηρισμό!)
Ούτε εκεί αστερίσκος. Μιλάμε για μπάντα που εξακολουθεί να βγάζει δίσκους (ή έβγαζε μέχρι πριν κάποια χρόνια) και δεν ασχολείται άνθρωπος!