Τι ακούτε τώρα Vol. 666 (Part 1)

Και εγώ το ίδιο
υποθέτω το life…
Πάντως μιλάμε για δύο κομμάτια που ρε παιδί μου η λέξη b side είναι πραγματικά άκυρη
on topic (τι πρωτότυπο)

5 Likes

Που ειναι αυτα τα παλικαρια :frowning:

3 Likes

17595195950827981376513064087914

Όπως λέγαμε με φίλο παλιά, ακούς, δε βγάζεις νόημα αλλά επιμένεις για κάποιο λόγο ώσπου μια μέρα απλά σου κάνουν κλικ. Από τις τοπ μπάντες που ήθελαν προσπάθεια αλλά άξιζε τον κόπο. Πιθανόν σε ένα προγκ ροκ τοπ 5 για μένα.

5 Likes

Περίπου σε τέτοια φάση ήμουν με Hatfield and the North. Gentle Giant υπερμπάντα!

Ον τόπικ:

Το καλύτερο τραγούδι στον κόσμο για όσο παίζει.

4 Likes

Λησμονημένη δισκάρα.

3 Likes

Ας κάνουμε και ένα διάλειμμα από τον μινιμαλισμό.

1 Like

1 Like

8 Likes

Φλοτς, η μεγαλυτερη θρας μπαντα στην ιστορια της μουσικης. Συνεχιστε.

Ενταξει, το παρακανα, αλλα ειναι.

2 Likes

Γαμώτο δεν ξέρω ποιο είναι το άλμπουμ της χρονιάς μου (μέχρι τώρα)

1 Like

Ούτε οι ίδιοι οι Φλοτς δε θα το λέγανε στο μεταξύ :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ειμαι ο εκπροσωπος τους, εχω αναλαβει εγω το PR :stuck_out_tongue: Ας οψεται οτι εμφανιστηκαν οι Ταλικα για να μας παρουν με υπουλο τροπο τον σπουδαιοτερο θρας (προσοχη στις λεξεις) μπασιστα που υπηρξε. Μας πηρε η κατηφορα μετα, χασαμε τη χημεια σαν ομαδα.

1 Like

Σου δίνω πόντους κατανόησης μόνο και μόνο επειδή τα wild hot takes δεν μου είναι κάτι άγνωστο - αυτόν τον καιρό ας πούμε είμαι έτοιμος να ανακηρύξω τους Paradox την κορυφαία γερμανική θρας μπάντα όλων των εποχών ( ! )

1 Like

Φοβεροί, αυτό είναι αναντίρρητη αλήθεια! Κατ’ έμε, όχι η καλύτερη μπάντα της θρας, αλλά απ’ τις μεγαλύτερες και επιδραστικότερες, ναι!

1 Like

Wut :joy: ποιους επηρέασαν

1 Like

Ενταξει μωρε, ενθουσιαζομαι λιγο παραπανω, αυτο ειναι ολο. Ο πρωτος δισκος παντως (που υπαρχει παραπανω) ειναι μνημειο για το ειδος του. Κι ο No Place δλδ, αλλα οχι σαν το Doomsday.

Με προλαβε ο Μανος. Δεν ισχυει, ενταξει. Αστερισκο μονο για το μεγαλυτερες*

1 Like

Εμάς, τι θες εσύ τώρα και πετάγεσαι σαν τσουτσούνι;

(Καλά, ίσως υπερέβαλα στον δεύτερο χαρακτηρισμό!)

2 Likes

Ούτε εκεί αστερίσκος. Μιλάμε για μπάντα που εξακολουθεί να βγάζει δίσκους (ή έβγαζε μέχρι πριν κάποια χρόνια) και δεν ασχολείται άνθρωπος!

image

8 Likes