^ Ε, Αντιγόνη, να μια μπάντα λίιιιιγο μεγαλύτερη και λίιιιιγο επιδραστικότερη… ![]()
Και αρκετά χειρότερη
Αδιόρθωτος…
Τον χαρακτηρισμό “απ’ τις μεγαλύτερες του είδους” δεν τον παίρνω πίσω - κι αυτός πάλι είναι καθαρά δική μου άποψη, αλλά γιατί να μην ισχύει; Τα πρώτα δύο άλμπουμ τους ειδικά, είναι αψεγάδιαστα! Και οι Artillery δεν είναι καν μεγάλη μπάντα, αλλά το “By Inheritance” είναι άλμπουμ ασύλληπτα μεγάλης έμπνευσης! Οι Anacrusis από την άλλη, δεν κράτησαν ούτε δέκα χρόνια αλλά έκαναν ένα φοβερό σερί 4/4 και το κύκνειο άσμα τους ήταν το magnum opus τους… Οι Metallica ποτέ δεν ξεπέρασαν τα πρώτα τρία - άντε και το ομώνυμο - άλμπουμ τους και εξακολουθούν να κάνουν σολντ-άουτ ανά τον κόσμο, σε λιγότερο από δύο ώρες! Εγώ πχ δεν κατανοοώ αυτήν την αντίφαση (δεν θα αναφερθώ καν στους Testament, Death Angel κ.ά., που είναι οι αγαπημένοι μου του είδους και οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους μου άρεσαν)…
Άλλο αγαπημένη μπάντα και άλλο μεγάλη μπάντα βρε
Κάντε ένα διάλειμμα τώρα:
Ναι, ξέρω τη διαφορά! Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά, ωστόσο, που οι μεν κυκλοφορούν έναν (πράγματι) κακό δίσκο και πιάνουν τον πάτο και οι άλλοι βγάζουν έναν ανεκδιήγητο δίσκο και λέμε “εντάξει, αυτοί μπορούν να το κάνουν γιατί είναι οι Metallica”. Στα αχαμνά μου, ρε Μάνο, η συνέπεια, για μένα, είναι ο λόγος να κρίνω την αξία μιας μπάντας και, για μένα πάλι, οι Death Angel και Testament τα έχουν καταφέρει καλύτερα.
Δεν καταλαβαίνω προς τι το ξέσπασμα, σε μένα μιλάς, εννοείται ότι όλους όσους ανέφερες τους έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τους Metallica
Είναι η μεγαλύτερη μπάντα, αυτό, τίποτα άλλο
Ωραία μαυρίλα
Όχι, ήθελα να δώσω έμφαση στον λόγο μου!
Ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται…
Δεν υπάρχει εξήγηση, άρα δεχόμαστε ότι είναι καλύτεροι χωρίς σαφή και διακριτά κριτήρια, οκ πάω πάσο (ο λόγος που ανέκαθεν τους χεητέραρα τόσο και, σε βαθμό, που έχω χάσει την αντικειμενικότητά μου).
Φυσικά και υπάρχει εξήγηση, αλλά καλύτερα να μην επεκταθούμε εδώ, γιατί παίζει να πλακώσει πάλι το φάμιλι και ποιος τους ξεφορτώνεται
Let’s switch to chat mode
ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ