Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Iron Griffin-Storm Of Magic


3 Likes

Κοιταξτε ομως, ειχατε μιση μερα να ποσταρετε ο,τι θελατε.

Σαν σημερα το 1978:

Δεν υπαρχει λογος να προσθεσετε κατι αλλο για σημερα, περαστε παλι αυριο ή την 1η του μηνος.

9 Likes
5 Likes

απο τα τελευταια ισως πραγματικα ολοκληρωμενα ποιοτικα τραγουδια που εγραψε(υποκειμενικο) με τον συμπαθεστατο Doogie White.Το 2005

και εδω ο Μιχαλακης στα lately του (το τελευταιο msg δεν το εχω ακουσει) παραδιδει μια mid tempo ποιοτικη hard rock συνθεση οπως μονο αυτος ξερει,και εδω,τραγουδαει ο Doogie White.

6 Likes
2 Likes

Ότι τι; Βασικά αυτό.

2 Likes
1 Like
5 Likes

ΔΕ! ΡΕ-ΚΟΥΙ-ΕΕΕΜ!

image

11 Likes
3 Likes

12 Likes
5 Likes

3 Likes

Ρε έβγαλαν καινούριο δίσκο οι Stryper! Με μια πρώτη πολύ γρήγορη ακρόαση ξεχώρισα αυτό:

3 Likes

ΩΝΑΣΟΥΓΑ…

4 Likes
2 Likes

Έχοντας την δυσάρεστη εμπειρία της επεισοδιακής διάλυσης του προηγούμενου line up των Death, ο Chuck Schuldiner αποφάσισε να κινηθεί στη λογική των “συμβασιούχων” μελών από εκεί και μετά.
Έτσι, για τις ανάγκες του Human θα έχει μαζί του την… dream team των υπερταλαντούχων (αλλά όχι ιδιαίτερα γνωστών εκτός των κύκλων τότε) Paul Masvidal και Sean Reinert που δεν είχαν βγάλει ακόμη το ντεμπούτο των Cynic και του Steve DiGiorgio των Sadus.
Το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε τέτοιες μέρες πριν 31 χρόνια και ήταν άκρως εντυπωσιακό, ένα κόσμημα για το death metal που διέστειλε τα όρια του, νεαρού ακόμη τότε, είδους!

21 Likes

Οπως γραφει και ο Ιαν, δισκος μνημειο, απο τους πιο θεμελιωδεις για το death metal, και εχει “γερασει” καταπληκτικα να προσθεσω.

Σαν υποσημειωση, το τεραστιο ταλεντο του DiGiorgio (και του Reinert βεβαιως) κανει τα drums and bass tracks του αλμπουμ να ειναι απολαυστικοτατα στην ακροαση.

13 Likes
1 Like

Πόσο μπαντάρα…

5 Likes